Gå til indhold
HEGEL H30 Effektforstærker

HEGELH30Effektforstærker

Her er forstærkeren, der ender alle spekulationer om, hvorvidt du nu også har kræfter nok til dine high-end højtalere. Det har du.
stk79.999,-
Forventes på lager 1. november 2021.
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel H30 – kompromisløs referenceklasse analog high-end effektforstærker med ekstreme strømressourcer

H30 er en ekstrem analog effektforstærker, som yder ufattelige 1100 watt, når du bruger den som monotrin. Her er du oppe i en klasse, hvor det næsten er nemmere at måle effekten i hestekræfter end i watt. Hvis du ønsker det, kan du alternativt bruge den som stereoforstærker, hvor den vil sparke massive 2 x 350 watt af sig i 8 ohm.

Med H30 giver det næsten ingen mening at tale om potent bas, ’attack’ og dynamik. Det er banale selvfølgeligheder for Hegels bedste forstærker. Den vil drive en hvilken som helst high-end højtaler med total og overlegen kontrol ved enhver lydstyrke. Mere behøver du egentlig ikke at vide.

Glem data og knapper og nyd musikken
Med H30 kan du koncentrere dig om at nyde det fantastiske lydbillede, den afgrundsdybe og kontrollerede bas og de utallige detaljer, som du ikke anede var i musikken, før du hørte den på H30. Hver eneste musiklytning bliver til en sublim oplevelse, der vil kalde gåsehuden frem igen og igen.

H30 er et perfekt forstærkermatch til Hegels egen P30 forforstærker og store high-end gulvhøjtalere, for eksempel 800-serien fra Bowers & Wilkins og EPICON-serien fra DALI. Den solide aluminiumsfront rummer kun Hegel-logoet, tænd/sluk-knappen og en diskret lysdiode. Selvsikkert og underspillet, præcis som et isbjerg med det hele gemt under overfladen.

H30 fås i sort eller sølv aluminiumsfinish.

Tekniske specifikationer

Dæmpningsfaktor500
Forvrængning (THD)0,003%
Signal/støjforhold100 dB
Udgangseffekt 8 ohm350 watt

Tilbehør til HEGEL H30

Anbefalede produkter