Gå til indhold
Denon AVC-A1H Hjemmebio-receiver

DenonAVC-A1HHjemmebio-receiver

15.4 kanaler, 150 hi-fi-watt, 7 x HDMI 2.1/8K, HEOS multirum og et bundløst hav af avancerede finesser til high-end gaming og hjemmebio.
Sort
stk51.999,-
Forventes på lager 18. februar 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AVC-A1H – 15.4 kanalers receiver flagskib med 150 hi-fi watt i L/R-monoblokke, 8K / HDMI 2.1, HEOS multirum, Dolby Atmos, DTS:X Pro, Auro-3D, 32-bit signalbehandling og ekstremt tung konstruktion

AVC-A1H er Denons kompromisløse 15.4 kanals surround-receiver topmodel, som rummer et næsten uudtømmeligt overflødighedshorn af videofeatures og audiofile løsninger, som er skabt til at give dig en ultimativ oplevelse i din hjemmebiograf. Dette er den nye reference for A/V-markedet, og ambitionsniveauet er så højt, at Denon har valgt at producere AVR-A1H på deres egen eksklusive Shirakawa-fabrik i Japan for at få total kontrol over alle detaljer.

AVC-A1H yder hele 150 hi-fi-watt*, og den massive forstærkerdel er opbygget i diskrete L/R-separerede monoblokke placeret omkring en central trafo med enorme strømressourcer og en egenvægt på 11,5 kilo – næsten det samme som en komplet AVC-X3800H receiver, som i forvejen er i den tunge klasse. Totalvægten er vanvittige 32 kilo! Udgangstransistorerne er også en ekstra strømstærk type, som er specialfremstillet til Denon.

Med 15.4 kanaler kan du udbygge til en svimlende hjemmebiograf, uanset om du satser på Dolby Atmos, DTS:X / DTS:X Pro (IMAX) eller Auro-3D. Alle systemerne kan give dig en hidtil uhørt realisme i din filmlyd. Ikke mindst, fordi denne model er udstyret med den eksklusive Audyssey MultEQ XT32 rumkorrektion. Hvis du virkelig vil gå all-in, kan du også software-opgradere AVC-A1H med det avancerede Dirac Live rumkorrektions-system (separat tilkøb). Du kan gemme et højtaler-preset med Audyssey og et med Dirac og skifte mellem dem blot via et tryk på fjernkontrollen. På den måde bliver det langt nemmere at arbejde dig frem til det perfekte setup.

AL32 Processing opsampler alle audiosignaler til 32-bit, så du får en langt finere signalbehandling og dermed hørbart bedre lyd. Alle disse lækre detaljer bidrager til at løfte din film- og musikoplevelse op i den eksklusive liga. Designet er også gjort ekstra lækkert med front og frontklap i ekstra tykt aluminium.

7 x HDMI 2.1 med 8K, eARC og alt til film, TV og gaming i højeste billedkvalitet

I bedste Denon-tradition er AVC-A1H pakket til randen med de allernyeste og lækreste HDMI-features. Du får HDMI 2.1 med fuld 8K-understøttelse på alle indgange og to udgange, så du er helt klar til fremtidens fabelagtige billedkvalitet, uanset om signalet kommer fra en video-streamingtjeneste eller en spilkonsol som PS5 eller Xbox Series X.

Denon har gjort alt for at give dig en helt fantastisk gaming oplevelse i hjemmebiografen. Du får 4K/120Hz understøttelse og ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Altsammen teknologier skabt til knivskarpe, flydende billeder og perfekt synkronisering mellem lyd og billede ved gaming.

Med QMS (Quick Media Switching) slipper du for irriterende ventetid og sort skærm, når billedkilden skifter billedfrekvens eller opløsning. Hele 3 HDMI-udgange (inkl. Zone 2) giver dig alle muligheder for at lave et perfekt setup, uanset om du bruger projektor, TV eller begge dele.

Via eARC kan du føre lydsignalet – inklusive Dolby Atmos – retur fra dit TV via HDMI-kablet, så du også kan få den allerbedste lydoplevelse fra Netflix og alle de andre højopløste videotjenester på nettet. AVC-A1H er klar til det hele, uanset hvilken løsning du vælger. 

*OBS: De opgivne 150 watt er målt som reelle hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrængning, to kanaler i drift). Målt på samme måde som nogle konkurrenter gør det (1 kHz hyletone i én kanal), yder AVC-A1H hele 210 watt. Vær opmærksom på dette, når du sammenligner!

Denon AVC-A1H fås i sort eller sølv aluminiumsfinish (Premium Silver).

Highlights

 • 15.4 kanals L/R-separeret monoblok forstærkerdel med 17.4 kanals pre-out
 • Audiofil signalbehandling med separate 32-bit stereo D/A-konvertere (DDSC-HD) og AL32 Multichannel Processing / 32-bit audio-opsampling
 • 7 x HDMI 2.1 med 8K, eARC, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG m.m.
 • Dolby Atmos, DTS:X Pro, Auro-3D og IMAX Enhanced
 • Ekstremt tung og stabil opbygning med trelags chassis og front i aluminium
Paw Pasgaard
Viborg
99 butikkerFind nærmeste butik
Paw Pasgaard

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • 15.4-kanals receiver med 17.4 pre-out
 • Ekstremt strømstærk analog forstærkerdel opbygget i L/R-separerede monoblokke
 • Specialfremstillede DHCT-udgangstransistorer (Denon High Current Transistors)
 • Bygget i Japan / Denon Sound Master tuned
 • Audiofil signalbehandling med 32-bit DDSC-HD, AL32 Processing Multichannel og 32-bit audio-opsampling
 • Audyssey MultEQ XT32 digital rumkorrektion
 • Kan software-opgraderes med Dirac Live rumkorrektion (kommende opgradering, købes separat)
 • Dolby Atmos inkl. Height Virtualization, Auro-3D, DTS:X / DTS:X Pro / Virtual:X samt IMAX Enhanced
 • 7 x HDMI 2.1 med HDCP2.3, 8K/60, 4K/120, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG, eARC, CEC, ALLM, QFT, VRR
 • 3 x HDMI-ud (inkl. 2 x 8K)
 • Avanceret 1080p grafisk brugerflade med opsætningsguide
 • Indbygget HEOS multirum med internetradio
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz med Roon support
 • Stemmestyring via Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri
 • Finish i ægte aluminium
 • Forvalg til to brugerdefinerede højtaleropsætninger (Dual Speaker)
 • Smart ECO mode for op til 50% energibesparelse

Tekniske specifikationer

Forstærker kanaler15
ForstærkerteknologiAnalog
Udgangseffekt (6 ohm, 1 kanal)210 watt
Udgangseffekt (6 ohm, 2 kanaler)190 watt
Udgangseffekt (8 ohm, 2 kanaler)150 watt