Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Kompakt højtaler (par)

Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition

6.396,-par

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

600-serien fylder 25 år, og det skal fejres. Denne jubilæumsversion er flottere og mere velspillende end nogensinde før – skal opleves!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition – avanceret kompakthøjtaler med Continuum teknologi og flot finish til kræsne musikelskere og gode hjemmebiografer

 • God råstyrke og bas for en kompaktmodel
 • Continuum bas/mellemtone
 • Meget fine allround-egenskaber til både musik og filmlyd
 • Stilrent og moderne design
 • Ikke specielt krævende for forstærkeren

Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition er en avanceret kompakthøjtaler, som præsterer et imponerende åbent og tredimensionelt lydbillede. En perfekt højtalerløsning, hvis du vil have et kompakt stereo- eller hjemmebio-system med virkelig god lyd. 606 S2 Anniversary Edition kan stå i en reol eller hænge på væggen, men den kommer for alvor til sin ret på et par gode standere.

Anniversary Edition er skabt for at fejre 600-seriens 25-års jubilæum, og i bedste B&W-tradition har både finish og lydkvalitet fået en ekstra tand opad. Den eksklusive 6,5” Continuum bas/mellemtone og den Nautilus-ladede Double Dome diskant sørger for, at du altid får selv de fineste detaljer med. Og det gælder, uanset om du spiller tordnende højt eller nyder stilfærdig jazzmusik over et glas rødvin sidst på aftenen. Hvis du vil have endnu mere og bedre bas, kan du tilføje en separat subwoofer, for eksempel en af B&W’s egne ASW-modeller.

Finishen på 606 S2 Anniversary Edition er af høj klasse og vil falde naturligt ind i en stilrent boligmiljø. Frontgrillen monteres ved hjælp af magneter, så du ikke skal se på grimme monteringshuller, hvis du vælger at bruge højtaleren med frit udsyn til enhederne.

Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition fås med finish i sort mat, hvid mat eller lys eg.

Bowers & Wilkins 600 Series Annniversary Edition– fuldblods hi-fi til folket i 25 år

25-års jubilæumsudgaven af Bowers & Wilkins’ 600-serie løfter niveauet for en legendarisk stribe af højtalere, som i forvejen sætter standarden i denne prisklasse. 600-serien har været utrolig populær, lige fra de første modeller ramte markedet helt tilbage i 1995, og siden dengang er mere end en million par 600-højtalere langet over disken til musikelskere over hele kloden. Så der er virkelig grund til at fejre 25 års-fødselsdagen.

Fronten på den nye generation er frisket op med en lækker lasergraveret Anniversary Edition aluminiumsring omkring diskanten, familien er blevet udvidet med en elegant ny finish i lys eg, og delefilteret er opgraderet med nye eksklusive komponenter, som giver en hørbart renere og endnu mere naturtro lyd. 600 Anniversary Edition vil derfor give dig lige så suveræn valuta for pengene i dag, som den tidligere generation gjorde ved lanceringen.

600 Anniversary Edition omfatter en gulvhøjtaler, to kompakthøjtalere, en centerhøjtaler og hele tre subwoofere, som fortsætter uændret fra tidligere. På den måde kan du frit kombinere dig frem til et komplet system, der matcher dine behov. Uanset om du finsmager musikalske detaljer foran stereoen eller bliver blæst igennem i hjemmebiografen, vil disse lækre højtalere levere varen til topkarakter.

Solidt og elegant design med lækre detaljer

Designet i 600 Anniversary Edition er stilrent og elegant. Kabinetterne er samlet på en raffineret måde, som giver en helt ren bagside, og fronterne er elegant lakeret i silkemat sort eller hvid finish. Basporten er diskret placeret på bagsiden i alle modeller, og skjult under overfladen finder du en supersolid konstruktion, som er med til at få enhederne til at præstere optimalt.

Som på den eksklusive 700-serie sidder den sarte diskantmembran godt beskyttet bag et diskret metalgitter, der er designet til at slippe lyden intakt igennem. Samtidig er frontpladen helt uden synlige monteringsskruer, og stoframmen er magnetisk fastgjort. Dette lader de lækre enheder komme helt til deres ret, så din 600-serie Anniversary Edition højtaler kan blive et elegant møbel i din stue, både med og uden stoffront.

Nautilus Decoupled Double Dome – en diskant uden mislyde

Bowers & Wilkins’ patenterede Nautilus-diskant har i en årrække og i forskellige udgaver været standard på næsten alle deres højtalere. Nautilus-princippet bygger på et rør, som er monteret på enhedens bagside og nærmest fungerer som en omvendt trompet. Dette rør absorberer effektivt al den lyd, som enheden producerer bagud, så den fremadrettede lyd ikke påvirkes. Og det er jo den, du lytter til på en højtaler.

Aluminiumsmembranen er en avanceret sandwich-konstruktion, hvor der på membranens bagside er monteret et ekstra lag, som dublerer hovedmembranen, blot med centerhullet skåret ud. Dette bringer enheden tættere på ”det perfekte stempel”, og det er en stor del af forklaringen på den imponerende luftige og detaljerede gengivelse.

Magnetsystemet er lånt fra 700-serien, så lyden er suverænt ren og detaljeret. Enheden er også mekanisk afkoblet fra kabinettet med en ring af syntetisk gel omkring magnetmotoren, og det giver et hørbart mere klart og tredimensionelt lydbillede.

Continuum (kuhn-tin-you-uhm)

Under udviklingen af den kostbare 800 Series Diamond D3 fandt B&W frem til en erstatning for Kevlar, som ellers har været brugt til membranerne i både deres FST- og bas/mellemtone-enheder siden 1974: Continuum! Ligesom Kevlar er Continuum et vævet materiale, hvor man stadig benytter sig af den kontrollerede opbrydning, men med væsentlige forbedringer i spredningen.

Samtidig er opbrydningen i selve materialet endnu mere kontrolleret end med Kevlar. Forvrængningen kan derfor holdes på et absolut minimum. Continuum-elementerne med deres nye materiale giver en membran, der præcist opfører sig som ønsket – og dermed en forvrængning, der er bragt ned på et bogstaveligt talt uhørt lavt niveau!

FST– en unik mellemtone med unikke kvaliteter

Gulvmodellen 603 S2 Anniversary Edition er en ægte 3-vejs model, som er bestykket med B&W’s unikke ”kantløse” Continuum FST-mellemtone. FST-enheden er konstrueret uden det konventionelle kantophæng, som kendes fra almindelige enheder, og den giver en ekstremt velopløst og neutral gengivelse af stemmer og instrumenter.

Membranen i en FST-mellemtone er vævet på en speciel måde, som gør, at uønskede resonanser på enhedens overflade bliver ”slået i stykker”. I kombination med det kantløse FST-ophæng vil membranen gengive forskellige frekvenser på forskellige områder af overfladen. Enheden ”flexer” ud fra den påførte tone i stedet for at bevæge sig som et stempel, og dette hjælper med til at sprede alle frekvenser i arbejdsområdet lige godt. Du er ikke tvunget til at sidde i én bestemt position for at kunne nyde musikken optimalt.

Less is more

Delefilteret på 600 Anniversary Edition højtalerne er blevet opgraderet med eksklusive nye kapacitorer, og heri ligger faktisk hele hemmeligheden bag den hørbart forbedrede lydkvalitet i forhold til forrige generation af 600-serien. 

Delefilteret har stor betydning for højtalerens lydkvalitet, og som i deres dyreste serier har Bowers & Wilkins i 600-serien gjort sammenspillet mellem enhederne så optimalt, at delefilteret kan reduceres til ganske få komponenter. Disse er til gengæld af udsøgt kvalitet og udvalgt gennem en lang række udmarvende lyttetest. Færre komponenter giver en mere direkte signalvej, som igen giver bedre lyd.

De kraftige skrueterminaler på bagpanelet er lånt fra 700-serien og sikrer problemfri funktion i hele højtalerens levetid. Du har også mulighed for at bi-wire højtaleren, så du kan vride de sidste ressourcer ud af systemet.

Basrefleks-porten er B&W’s unikke Flowport, som har små fordybninger i mundingen. Overfladen minder om en golfbold og reducerer luftmodstanden, så luften lettere kan passere. Det giver en renere og dybere bas og mindsker samtidig forvrængningen. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • God råstyrke og bas for en kompaktmodel
 • Continuum bas/mellemtone
 • Meget fine allround-egenskaber til både musik og filmlyd
 • Stilrent og moderne design
 • Ikke specielt krævende for forstærkeren
 • Forberedt til bi-wiring

Begrænsninger

 • Kræver en del effekt for at spille rigtig højt
 • Ikke integreret vægbeslag
 • Ikke diskant i separat Nautilus-hus
 • Ikke finish i ægte træ eller højglanslak
 • Kabinet ret dybt i forhold til mange andre kompakthøjtalere

Reviews

Tilbehør til Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)52 - 28000 Hz
Kabinet typeBasrefleks
Frekvensområde (-6dB)40 - 33000 Hz
Følsomhed88 dB
Impedans8 ohm (minimum 3,5 ohm)
Diskant1" Nautilus-ladet Double Dome aluminium
Mellemtone6.5" Continuum FST

Anbefalede produkter