Gå til indhold
Audeze
Head-fi høretelefoner

Audeze LCD-2 Closed Back

6.990,-stk
Sort

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Oplev Planar Magnetic princippet i sin mest rene form, med masser af varme og energi til din musik. Lukket head-fi model med god lydisolering.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Audeze LCD-2 Closed Back – lukkede Planar Magnetic høretelefoner med fornem stamtavle

 • Lukket konstruktion med god lydisolering
 • Varm og energisk lydkarakter med dyb og dynamisk bas
 • Eksklusiv finish i metal og proteinlæder
 • Nemme at drive i forhold til nogle alternativer
 • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA

LCD-2 Closed Back er eksklusive lukkede over-ear Planar Magnetic høretelefoner, der ligesom den åbne søstermodel LCD-2 Classic trækker en direkte tråd tilbage til originaludgaven af den ikoniske træbeklædte LCD-2 model.

LCD-2 var i 2008 de allerførste Audeze høretelefoner på markedet, og den oprindelige model – uden de nyere Fazor lyd-guides – var kendetegnet af en relativt varm klang med dyb og dynamisk bas. De 106 mm store drivere i LCD-2 Closed Back er også bygget uden Fazor-systemet, og derfor minder lyden meget om den ikoniske original. Closed Back og Classic har samme grundlæggende teknologi og klangkarakter, så valget er primært et spørgsmål om, hvorvidt du foretrækker en åben eller lukket model.

LCD-2 Closed Back spiller varmt og energisk med et rytmisk drive, som er helt i særklasse inden for planar-høretelefoner. De har deres helt egen karakter, som måske ikke er alles livret, men hvis du er head-fi entusiast, kan lide planar-lyd og samtidig lytter meget til electronica eller anden bastung musik, kan LCD-2 Closed Back være de høretelefoner, du har drømt om. Giv dem en virkelig god høretelefon-forstærker, fyr op for din yndlingsmusik, luk øjnene og nyd turen!

Kompromisløst og solidt bygget

Planar Magnetic driverne i LCD-2 Closed Back er hele 106 mm i diameter, og derfor bliver høretelefonerne nødvendigvis også til at få øje på. Ligesom den kostbare LCD-X er den endda bestykket med det patenterede Fluxor magnetsystem på begge sider af membranen, hvilket er en af forklaringerne på den relativt høje vægt.

De store håndsyede ørepuder er udført i memoryskum beklædt med proteinlæder. Hovedbøjlen er solidt konstrueret i metal, og det brede design fordeler vægten blødt og jævnt, så den massive konstruktion opleves langt mindre tyngende på hovedet, end man umiddelbart skulle tro. Det fleksible flettede letvægtskabel er også med til at holde komforten oppe.

LCD-2 Closed Back fås i sort finish.

Åben eller lukket – hvad er rigtigt for dig?

LCD-2 Closed Back er en lukket konstruktion, som skærmer godt af for omgivelsernes lyde. Mange head-fi entusiaster foretrækker åbne modeller, fordi man helt undgår refleksioner fra et kammer, som kan påvirke membranens bagside og skabe forvrængning. Det er teoretisk optimalt, men betyder til gengæld også, at lyden slipper næsten frit igennem i begge retninger. Du kan tydeligt høre dine omgivelser, og dine omgivelser kan lytte med på musikken, hvis du spiller højt.

På grund af den frie lydpassage er åbne høretelefoner ikke særligt egnede til lytning i støjende omgivelser. Hvis du har brug for din helt egen oase, hvor du altid kan nyde musikken helt uforstyrret, kan en lukket model som LCD-2 Closed Back være en bedre løsning.

Fluxor – patenteret driver-teknologi i lydens tjeneste

LCD-2 Closed Back er bestykket med det patenterede Audeze Fluxor magnetsystem. I dette design løber det magnetiske felt diagonalt i den enkelte magnet i stedet for på langs som normalt. Ved at montere disse unikke magneter parvist kan man koncentrere magnetfeltet ind mod membransiden, hvor det skal virke. På den måde kan hele magnetsystemet gøres mindre og lettere og stadig beholde samme styrke. Til stor gavn for både design og lydkvalitet. 

På LCD-2 Closed Back er magnetsystemet dobbeltsidet, så det virker på begge sider af membranen. Til forskel fra den endnu mere eksklusive LCD-X har man dog her udeladt de unikke Fazor lyd-guides i driverne. Det skubber klangen i retning af den oprindelige LCD-2 model, som netop blev konstrueret, inden Fazor-teknologien blev udviklet. Resultatet er en lidt varmere lyd, hvor du ofrer lidt af den allerfineste detaljering til fordel for en imponerende fyldig og dynamisk bas.

Denne lydkarakter har stadig mange fans, og specielt hvis du lytter meget til electronica eller anden bastung musik, skylder du næsten dig selv at opleve LCD-2 Closed Back, inden du vælger head-fi høretelefoner.

Audeze Planar Magnetic – store drivere med stor lyd

Audeze er kendt verden over for deres Planar Magnetic høretelefoner, som er et meget spændende alternativ til de dynamiske konstruktioner, du ser fra de fleste andre producenter. I en Planar Magnetic driver er det traditionelle system med membran og svingspole erstattet af en utrolig tynd folie, hvor musiksignalet løber igennem en pådampet metal-leder, der dækker hele arealet.

Membranen er omgivet af et meget kraftigt magnetsystem af samme størrelse, endda på begge sider i de største og mest eksklusive modeller. Når det elektriske signal løber over membranen, vil magnetsystemet få folien til at bevæge sig og omdanne signalet til hørbar lyd. Den ultralette membran reagerer ekstremt hurtigt, og det giver en suveræn transientrespons over hele frekvensområdet. Samtidig giver det store membranareal en dyb og uanstrengt basgengivelse, og man undgår opbruds- og impedansproblemer, fordi membranen drives synkront over hele arealet.

Masser af fordele og nemme at drive

På bundlinjen har en Planar Magnetic konstruktion flere fordele, som direkte kommer dig til gode. Den høje effektivitet og den flade impedanskurve gør høretelefonerne lettere at drive for forstærkeren, og det giver dig mange flere valgmuligheder end med nogle alternativer.

På minussiden kræver den store membran og magnetsystemet deres plads, og Audeze bruger altid solide og resonansdæmpende materialer overalt. Det betyder, at deres høretelefoner hverken er de letteste eller mest kompakte modeller på markedet, men det glemmer du hurtigt, når først musikken spiller.

Et par Audeze høretelefoner spiller forbløffende godt på en almindelig højkvalitets forstærkerudgang, men de fortjener stadig en rigtig høretelefon-forstærker for at yde deres allerbedste. Så vil du til gengæld hurtigt opdage, hvorfor de har vundet hjerterne hos tusindvis af head-fi entusiaster over hele kloden.

Uanset genre og lydtryk er lyden fra et par Audeze Planar Magnetic høretelefoner altid imponerende hurtig og præcis, med masser af detaljer og en dyb og kontrolleret basgengivelse. Nogle mener, at denne lydkarakter ligger tættere på vores måde at opleve lyd på i den virkelige verden, men det et af de spørgsmål, som entusiasterne sikkert aldrig bliver enige om.

En ting er dog sikker: Planar Magnetic er et fuldgyldigt alternativ til andre high-end høretelefoner, og du skylder dig selv at opleve det, hvis du er bare det mindste interesseret i head-fi.

En oplevelse for livet

Et sæt høretelefoner som LCD-2 Closed Back er en investering for livet. Du vil aldrig opleve, at de kommer til kort i nogen som helst sammenhæng, og du kan roligt regne med, at de vil blive ved med at følge dig, selvom du udskifter resten af anlægget. Det eksklusive og tidløse design er også baseret på optimalt materialevalg og lydkvalitet frem for tilfældige modeluner. Det giver en yderligere garanti for, at du aldrig kommer til at fortryde din investering.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Lukket konstruktion
 • God lydisolering i forhold til omgivelser
 • Varm og energisk lydkarakter med dyb og dynamisk bas
 • Dobbeltsidet Fluxor magnetsystem
 • Nemme at drive i forhold til nogle alternativer
 • Eksklusiv finish i metal og proteinlæder
 • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA

Begrænsninger

 • Relativt høj vægt
 • Transportetui er ekstratilbehør
 • Nogle alternativer har endnu finere detaljering i lyden

Tilbehør til Audeze LCD-2 Closed Back

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear, Head-Fi
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde10-50000 Hz
Følsomhed101 dB
MikrofonNej
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv70 ohm
BluetoothNej
Enhed type/størrelse106 mm - Planar magnetic driver

Anbefalede produkter