Gå til indhold

Argon AudioSTYLE MINITrådløs højtaler med batteri

Superkompakt og elegant Bluetooth-højtaler med stofbetræk, topplade i ægte træ og trykknap-betjening. Lækker trådløs musik til små rum.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Argon STYLE MINI – superkompakt elegant trådløs Bluetooth-højtaler med finish i stof og ægte træ

STYLE MINI er en prisvenlig, elegant og superkompakt trådløs Bluetooth-højtaler, som med sit smarte design passer perfekt til små rum. Du kan spille trådløst fra din smartphone, tablet, mobil eller computer via Bluetooth, og det indbyggede batteri giver dig op til 8 timers musik, før du skal tanke strøm igen.

Overfladen er betrukket med stof, og toppladen er i ægte træ, som giver højtaleren et stilfuldt look. Du kan skifte musik, styre lydstyrken og aktivere Bluetooth med de fem knapper på toppladen. Lydkvaliteten er god for en højtaler af denne beskedne størrelse, og hvis du skulle få brug for at tilslutte en ekstern musikkilde, så klarer du det via et almindeligt minijack-kabel.

STYLE MINI oplades via en standard USB-lader, som du selv skal anskaffe (ladekabel medfølger). Du har sikkert allerede en liggende i skuffen, for eksempel fra din gamle mobil, men ellers kan den købes for ganske små penge.

Argon STYLE MINI fås i sort eller hvid finish.

Tekniske specifikationer

BatteriJa
Batteritid8
BordstandereJa
FjernbetjeningNej
Integreret vægbeslagNej
Ladetid3
Spikes inkluderetNej
StemmestyringVia ekstern smarthøjtaler
Stereo parringNej

Anbefalede produkter