Gå til indhold
unnu
Møbel

unnu 220 v2

4.699,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Hi-fi-møbel i 36,5 cm dybde og to sektioner. Passer f.eks. til et kompakt anlæg og et 40” TV på toppladen. Sort eller hvid finish.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

unnu 220 v2 – elegant og fleksibelt hi-fi-møbel i to sektioner, dybde 36,5 cm

  • Solidt bygget i 16 mm MDF-plade
  • Elegant og modstandsdygtig polyurethan-lakering i sort eller hvid
  • Mulighed for usynlig placering af anlæg og/eller højttalere bag stoflåger (købes separat)
  • Utallige kombinationsmuligheder ift. øvrige v2-moduler
  • Stort udvalg i tilbehør (skuffer, låger, fødder, vægbeslag m.m.)
220 v2 er et elegant, solidt og fleksibelt hi-fi-møbel i to sektioner, så du både har plads til et kompakt anlæg samt ekstra apparater, tilbehør etc. i sektionen ved siden af. 220-møblet vil også passe fint til et 40" TV på toppladen.

220 v2 har en dybde på 36,5 cm og kan frit kombineres med andre matchende unnu v2-moduler. To hylder og to bagbeklædninger medfølger. Skuffer, låger, topdæksel, vægbeslag og andet tilbehør kan købes separat.

unnu 220v2 fås i sort eller hvid finish. Grundmøbel leveres samlet. Tilbehør (låger, skuffer, hjul m.m.) monterer du nemt selv uden brug af specialværktøj.

unnu – den ideelle møbelløsning til dit anlæg og dit TV
Med de danskproducerede unnu-møbler er du ikke længere afskåret fra at anskaffe dit drømmeanlæg, bare fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til at se på elektronik og højttalere i stuen. Her får du nemlig mulighed for at gemme hele anlægget – inklusive et sæt mellemstore højttalere og en subwoofer – bag elegante stoflåger, som tillader passage af både lyd og fjernbetjenings-signaler. Du får dit anlæg – og din bedre halvdel bliver fri for at se på det!

Til forskel fra første unnu-generation er v2-udgaverne nu udført i MDF-plade, et meget stærkt og stift materiale, som er meget anvendt til f.eks. højttalerkabinetter og hi-fi-møbler i den eksklusive ende af markedet. Med MDF kan du trygt placere f.eks. et stort TV midt på overpladen uden at være nervøs for, at den bøjer.

Den silkematte polyurethan-lak er både elegant og meget modstandsdygtig over for skrammer. Og unnu er dimensioneret til seriøst hi-fi udstyr i standard 43 cm bredde, så du får god plads til både dine apparater og tilhørende kabler. Du kan vælge mellem moduler i én, to eller tre sektioners bredde, og der medfølger en flytbar hylde til hver sektion. Herudover kan du købe skuffer samt låger i træ eller stof, og du kan frit kombinere elementer i sort og hvid (stoflåger også i sølv).

Hvis du har et lille anlæg eller ønsker at placere en soundbar-højttaler under dit TV, kan du også få kompakte unnu-møbler, som er specielt designet til netop dette formål.

Med unnu bestemmer du selv, hvad der skal stå frit fremme, og hvad der skal gemmes væk. Dermed får både dit anlæg og din stue alle chancer for at vise sig fra deres bedste side.

Utrolig fleksible muligheder
Modulopbygningen giver dig et hav af muligheder for at sammensætte den unnu-løsning, der præcist matcher dit behov. Hvis du for eksempel har brug for et møbel i fire sektioners bredde, kan du frit vælge mellem 2+2 eller 3+1. Hermed kan du altid få den ideelle placering af skillevægge og tophuller til kabler.

Det frie modulvalg kan have stor betydning, hvis du har dit TV hængende over møblet. Og hvis du vælger stoflåger, går de fra kant til kant, så det visuelle indtryk ikke forstyrres af den dobbelte skillevæg, hvor modulerne mødes. Med trælåger får du til gengæld en løsning, som både er billigere og mere robust. Uanset om du foretrækker træ eller stof, får du sidehængte låger, hvor du selv bestemmer, om de skal åbne til højre eller venstre. Du kan selvfølgelig også vælge at lade en eller flere sektioner være helt åben.

Du kan også udnytte modulerne til at få den optimale kabelføring bag anlægget. Som en smart detalje er der nemlig også gjort plads bagest i den indvendige skillevæg, så du helt usynligt kan trække kabler på tværs af rummene. Dette er langt mere elegant, end hvis der blot var et hul i bundpladen som på mange andre hi-fi-møbler.

Stoflåger og gennemtænkte detaljer gør forskellen
unnu er designet til at hænge på væggen ved hjælp af det specialdesignede vægbeslag (købes separat). Med denne løsning får du det renest mulige visuelle udtryk, samtidig med at støvsugning og oprydning under møblet går som en leg. Vægbeslaget kan justeres, så du kan foretage den endelige tilpasning, efter hullerne er boret i væggen. Det gør det langt nemmere at få monteret møblet perfekt. Hvis du ikke har mulighed for at hænge unnu på væggen – eller blot foretrækker en fritstående løsning – kan en elegant gulvstander i aluminium også leveres til det store 231-modul.

Skufferne er dimensioneret til hhv. to og tre rækker Blu-ray/DVD-film og CD'er, og de løber på solide stålskinner, som du kender det fra f.eks. gode køkkenelementer. Du får naturligvis også fuldt udtræk på skufferne, så du ikke skal vride ryggen af led for at nå ind til de bageste skiver i samlingen.

De flytbare bagbeklædninger letter skjult kabeltræk, og du kan frit vælge mellem fire forskellige dæksler til kabelgennemgangen i toppladen (købes separat). Hvis du har dit TV monteret på væggen over møblet kan du også få en elegant kabelskjuler i aluminium, så du bliver helt fri for at se på kabler.

Alle unnu grundmøbler leveres samlet. Tilbehør (låger, skuffer, hjul m.m.) monterer du nemt selv uden brug af specialværktøj.

Kom ind i Hi-Fi Klubben og oplev unnu!

Tilbehør til unnu 220 v2

Tekniske specifikationer

Integreret vægbeslagNej
Sektioner2
Hylder inkluderet2
Indvendig højde (cm)32,2 cm
Indvendig bredde (cm)48,2 cm
Indvendig dybde med bagplade (cm)29,5 cm
Indvendig dybde uden bagplade (cm)34,7 cm