Gå til indhold
unnu
Møbel

unnu 130S Hi-Fi

3.699,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Det perfekte møbel til din soundbar-højttaler eller dit kompakte stereoanlæg. Du kan endda gemme det hele bag en elegant stoflåge. Sort eller hvid.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

unnu 130S – kompakt, elegant og fleksibelt hi-fi-møbel

  • Kompakt og elegant – perfekt til en soundbar-højttaler under dit flad-TV Også egnet til kompakte stereoanlæg med højttalere Nem montering på væg (beslag medfølger) Flot lakeret finish i sort eller hvid Låge i stof eller træ kan købes separat
130S er det mest kompakte hi-fi-møbel i den elegante danske unnu-serie. S’et i navnet indikerer, at det er designet specielt til at rumme en soundbar-højttaler og hænge på væggen under dit TV. Dybden og skillevæggene passer præcis til dette formål, og hvis du supplerer med en stoflåge (ekstraudstyr), kan du gemme teknikken væk og få den store TV-lyd helt uden at skulle se på højttalere. En anden mulighed er at placere et kompakt stereoanlæg i møblet, f.eks. med anlægget i midten og højttalere i hver side.

Kabeldæksel og vægbeslag medfølger, og du kan købe låge i stof eller træ som tilbehør. Lågen er hængslet i bunden, så den åbner bekvemt nedad. Du kan vælge mellem hvid eller sort finish på unnu 130S, så du har alle muligheder for at indrette dig elegant og funktionelt sammen med dit anlæg og dit TV.

unnu – den ideelle møbelløsning til dit anlæg og TV Med de danskproducerede unnu-møbler er du ikke længere afskåret fra at anskaffe dit drømmeanlæg, bare fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til at se på elektronik og højttalere i stuen. Her får du nemlig mulighed for at gemme hele anlægget – inklusive et sæt mellemstore højttalere og en subwoofer – bag elegante stoflåger, som tillader passage af både lyd og fjernbetjenings-signaler. Du får dit anlæg – og din bedre halvdel bliver fri for at se på det! 
Den lakerede silkematte finish på unnu er af meget høj klasse, og unnu er dimensioneret til seriøst hi-fi udstyr i standard 43 cm bredde, så du får god plads til både dine apparater og tilhørende kabler. Du kan vælge mellem moduler i én, to eller tre sektioners bredde, og der medfølger en flytbar hylde til hver sektion. Herudover kan du købe skuffer samt låger i træ eller stof, og du kan frit kombinere elementer i sort og hvid (stoflåger også i sølv). 
Hvis du har et lille anlæg eller ønsker at placere en soundbar-højttaler under dit TV, kan du også få kompakte unnu-møbler, som er specielt designet til netop dette formål. 
Med unnu bestemmer du selv, hvad der skal stå frit fremme, og hvad der skal gemmes væk. Dermed får både dit anlæg og din stue alle chancer for at vise sig fra deres bedste side. 
Utrolig fleksible muligheder Modulopbygningen giver dig et hav af muligheder for at sammensætte den unnu-løsning, der præcist matcher dit behov. Hvis du for eksempel har brug for et møbel i fire sektioners bredde, kan du frit vælge mellem 2+2 eller 3+1. Hermed kan du altid få den ideelle placering af skillevægge og tophuller til kabler. 
Det frie modulvalg kan have stor betydning, hvis du har dit TV hængende over møblet. Og hvis du vælger stoflåger, går de fra kant til kant, så det visuelle indtryk ikke forstyrres af den dobbelte skillevæg, hvor modulerne mødes. Med trælåger får du til gengæld en løsning, som både er billigere og mere robust. Du kan selvfølgelig også vælge at lade en eller flere sektioner være helt åben.
Du kan også udnytte modulerne til at få den optimale kabelføring bag anlægget. Som en smart detalje er der nemlig også gjort plads bagest i den indvendige skillevæg, så du helt usynligt kan trække kabler på tværs af rummene. Dette er langt mere elegant, end hvis der blot var et hul i bundpladen som på mange andre hi-fi-møbler.
Stoflåger og gennemtænkte detaljer gør forskellen unnu er designet til at hænge på væggen ved hjælp af det medfølgende vægbeslag. Med denne løsning får du det renest mulige visuelle udtryk, samtidig med at støvsugning og oprydning under møblet går som en leg. Vægbeslaget kan justeres, så du kan foretage den endelige tilpasning, efter hullerne er boret i væggen. Det gør det langt nemmere at få monteret møblet perfekt. Hvis du ikke har mulighed for at hænge unnu på væggen – eller blot foretrækker en fritstående løsning – kan en elegant gulvstander i aluminium også leveres til det store 231-modul.
Skufferne er dimensioneret til hhv. to og tre rækker Blu-ray/DVD-film og CD’er, og de løber på solide stålskinner, som du kender det fra f.eks. gode køkkenelementer. Du får naturligvis også fuldt udtræk på skufferne, så du ikke skal vride ryggen af led for at nå ind til de bageste skiver i samlingen. 
De flytbare bagbeklædninger letter skjult kabeltræk, og der medfølger et halvåbent dæksel til kabelgennemgangen i toppladen (lukket dæksel kan købes separat). Hvis du har dit TV monteret på væggen over møblet kan du også få en elegant kabelskjuler i aluminium, så du bliver helt fri for at se på kabler.
Kom ind i Hi-Fi Klubben og oplev unnu!
OBS: Alle unnu grundmøbler leveres samlet. Tilbehør (låger, skuffer, hjul m.m.) monterer du nemt selv. Specialværktøj er ikke nødvendigt. 

Tilbehør til unnu 130S Hi-Fi

Tekniske specifikationer

FarveHvid
FarvebeskrivelseHvid
Vægt (kg)17,4
Højde emballage (cm)165
Længde emballage (cm)47
Vægt emballage (kg)18,4
Bredde emballage (cm)30