HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Byg med lyd og billede

HiFi Klubben Solutions er en separat del af HiFi Klubben, som er eksperter i at integrere den fede lyd direkte i din bolig. Intet projekt er for stort, intet projekt er for småt – så længe vi får lov til at få dit hjem til at lyde fantastisk.

 

 

 

Inspiration

Vi har efterhånden været med til at føre en del forskellige indbygningsprojekter ud i livet. Tjek vores galleri, og se hvor stort eller småt det kan gøres.
Se her

 

Video

Vi har sammensat en lille video, der helt præcist forklarer hvordan HiFi Klubben Solutions fungerer. Den tager kun 2 minutter, og er mere end tiden værd.
Se her

 

Pris og proces

En skræddersyet lydløsning behøver ikke nødvendigvis være dyrt. Her et et par eksempler på hvad integreret vellyd kan koste.
Se her

 

Kontakt

Hvis det kilder lidt i maven, så tag kontakt til os. Så tager vi en snak, og finder ud af hvordan vi fører lige præcis din drøm ud i virkeligheden.
Se her

Vi hjælper også din virksomhed

Vi hjælper selvfølgelig også til, hvis du skal have sat musik på din butik, café eller andet.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her