Gå til indhold
Sennheiser IE 300 Head-fi in-ear høretelefoner

SennheiserIE 300Head-fi in-ear høretelefoner (Sæt)

Troede du, at ægte head-fi var forbeholdt høretelefoner i fuld størrelse? Tro om igen – Sennheiser leverer det også i øreprop-format! 3 års medlemsgaranti i HiFi Klubben. Se mere
Sæt2.199,-
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser IE 300 – avancerede in-ear head-fi høretelefoner med lyd i luksusklassen

Sennheiser IE 300 er avancerede in-ear head-fi høretelefoner, som sætter nye standarder for lydkvalitet i denne prisklasse. Selv de mindste detaljer funkler silkeblødt og krystalklart, bassen er dyb og fast, og lydbilledet er så stort og åbent, at du normalt vil være henvist til full-size høretelefoner for at finde en tilsvarende musikoplevelse. Hvis du vil have den ægte head-fi fornemmelse fra et par ørepropper, uden at prisen stikker helt af, har du den oplagte løsning her.

Finish og byggekvalitet er i luksusklassen, og på trods af de bittesmå dimensioner er IE 300 proppet med avanceret Sennheiser-teknologi, som et langt stykke hen ad vejen er direkte nedarvet fra IE 900. Heriblandt en forenklet version af de fantastiske XWB-drivere (Extra Wide Band) og det patenterede resonanskammer-system, som absorberer uønsket akustisk energi, som ellers kunne maskere de altafgørende mikrodetaljer i lydbilledet. Og det er netop her, at en stor del af ruminformationen – og dermed den magiske realisme – ligger gemt.

Bygget til kvalitet og komfort

Sennheiser IE 300 er ikke skabt til at pace dig på løbeturen eller i træningscentret. Den er derimod et fremragende alternativ, når du vil have lydkvaliteten fra et par full-size hi-fi-høretelefoner, men uden at skulle slæbe rundt på dem. Det kunne for eksempel være i toget eller på kontoret, koblet til din laptop eller iPhone via en mobil D/A-konverter.

Med sådan en løsning kan du tage head-fi oplevelsen med dig næsten overalt, og for en ægte musikelskere er det en luksus, der virkelig vil gøre en forskel i dagligdagen. En anden luksus, der vil gøre en forskel, er de medfølgende ergonomiske Comply-skumpropper. De former sig efter din øregang og giver perfekt tilpasning, hvilket er en forudsætning for en perfekt lydoplevelse. Det lækre transportetui i ægte læder er prikken over i’et.

IE 300 fås i sort finish. Transportetui medfølger.

Test af Sennheiser IE 300

Flere billeder af Sennheiser IE 300

Sennheiser IE 300 Head-fi in-ear høretelefoner

Highlights

 • Fremragende hi-fi lydkvalitet
 • God lydisolering i forhold til omgivelser
 • Kabel kan udskiftes til anden type
 • Sikker og komfortabel pasform med fleksible ørebøjler
 • Designet og bygget i Tyskland

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Fremragende hi-fi lydkvalitet
 • God lydisolering i forhold til omgivelser
 • Kabel kan udskiftes til anden type
 • Sikker og komfortabel pasform med fleksible ørebøjler
 • Forstærket kabel og stik med forgyldte kontaktflader
 • Designet og bygget i Tyskland

Tekniske specifikationer

Aktiv støjreduceringNej
Akustisk konstruktionLukket
BluetoothNej
Enhed type/størrelse7 mm - Dynamic driver
Følsomhed124 dB
Frekvensområde6-20.000 Hz
HøretelefontypeIn-ear, Head-Fi
Impedans passiv16 ohm
MikrofonNej

Tilbehør til Sennheiser IE 300

Anbefalede produkter