Gå til indhold
2.199,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Troede du, at ægte head-fi var forbeholdt høretelefoner i fuld størrelse? Tro om igen – Sennheiser leverer det også i øreprop-format! 3 års medlemsgaranti i HiFi Klubben. Se mere
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser IE 300 – avancerede in-ear head-fi høretelefoner med lyd i luksusklassen

 • Fremragende hi-fi lydkvalitet
 • God lydisolering i forhold til omgivelser
 • Kabel kan udskiftes til anden type
 • Sikker og komfortabel pasform med fleksible ørebøjler
 • Designet og bygget i Tyskland

Sennheiser IE 300 er avancerede in-ear head-fi høretelefoner, som sætter nye standarder for lydkvalitet i denne prisklasse. Selv de mindste detaljer funkler silkeblødt og krystalklart, bassen er dyb og fast, og lydbilledet er så stort og åbent, at du normalt vil være henvist til full-size høretelefoner for at finde en tilsvarende musikoplevelse. Hvis du vil have den ægte head-fi fornemmelse fra et par ørepropper, uden at prisen stikker helt af, har du den oplagte løsning her.

Finish og byggekvalitet er i luksusklassen, og på trods af de bittesmå dimensioner er IE 300 proppet med avanceret Sennheiser-teknologi, som et langt stykke hen ad vejen er direkte nedarvet fra IE 900. Heriblandt en forenklet version af de fantastiske XWB-drivere (Extra Wide Band) og det patenterede resonanskammer-system, som absorberer uønsket akustisk energi, som ellers kunne maskere de altafgørende mikrodetaljer i lydbilledet. Og det er netop her, at en stor del af ruminformationen – og dermed den magiske realisme – ligger gemt.

Bygget til kvalitet og komfort

Sennheiser IE 300 er ikke skabt til at pace dig på løbeturen eller i træningscentret. Den er derimod et fremragende alternativ, når du vil have lydkvaliteten fra et par full-size hi-fi-høretelefoner, men uden at skulle slæbe rundt på dem. Det kunne for eksempel være i toget eller på kontoret, koblet til din laptop eller iPhone via en mobil D/A-konverter.

Med sådan en løsning kan du tage head-fi oplevelsen med dig næsten overalt, og for en ægte musikelskere er det en luksus, der virkelig vil gøre en forskel i dagligdagen. En anden luksus, der vil gøre en forskel, er de medfølgende ergonomiske Comply-skumpropper. De former sig efter din øregang og giver perfekt tilpasning, hvilket er en forudsætning for en perfekt lydoplevelse. Det lækre transportetui i ægte læder er prikken over i’et.

IE 300 fås i sort finish. Transportetui medfølger.

Yder det bedste – fortjener det bedste

IE 300 er bygget til at give dig den fulde nydelse fra enhver musikindspilning. Du kan godt koble den til en almindelig analog minijack-udgang på din telefon eller laptop, men det vil slet ikke forløse den lydkvalitet, som disse audiofile in-ear-høretelefoner er i stand til at præstere. Det kan blive meget bedre.

Vælg i stedet USB-udgangen, og tilslut en mobil D/A-konverter (DAC), for eksempel en af DragonFly-modellerne fra AudioQuest. Så kører din bærbare musik uden om den støjfyldte minijack-udgang og sender den digitalt ind i en højkvalitets DAC, som forvandler datastrømmen til ren fryd i din øregang. Kvalitetsforskellen er drastisk, og når du gør det på denne måde, vil du opdage, hvor gode IE 300 i virkeligheden er. En DragonFly er ikke større end en USB-nøgle, så du kan uden problemer have den med dig overalt, hvor du vil nyde bærbar musik i high-end-kvalitet.

Sennheiser head-fi – tysk topkvalitet

Sennheiser er en af verdens førende producenter af både høretelefoner og mikrofoner til alle tænkelige formål. Og når de beslutter sig for at gå hele vejen for at skabe et produkt i verdensklasse, kan du roligt forvente dig noget helt ud over det sædvanlige. Med hele deres massive produktionsapparat i baghånden har Sennheiser nemlig mulighed for både at designe, producere og montere alle komponenter in-house på et ekstremt højt niveau.

Derfor køber du ikke bare et par høretelefoner – du køber et stykke industrielt design, som ikke laves bedre med dagens teknologi. Resten af historien kan du overlade til din gåsehud, når musikken strømmer ind i dine ører i uforlignelig kvalitet.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fremragende hi-fi lydkvalitet
 • God lydisolering i forhold til omgivelser
 • Kabel kan udskiftes til anden type
 • Sikker og komfortabel pasform med fleksible ørebøjler
 • Forstærket kabel og stik med forgyldte kontaktflader
 • Designet og bygget i Tyskland

Begrænsninger

 • Ikke trådløs afspilning
 • Ikke designet til sport og træning
 • Ikke kontroller på kabel eller ørepropper

Reviews

Tilbehør til Sennheiser IE 300

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeIn-ear, Head-Fi
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde6-20.000 Hz
Følsomhed124 dB
MikrofonNej
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv16 ohm
BluetoothNej
Enhed type/størrelse7 mm - Dynamic driver

Anbefalede produkter

LCDi3
Head-fi in-ear høretelefoner
7.495,- / Sæt