Gå til indhold
Ortofon 2M Bronze MM-pickup

Ortofon2M BronzeMM-pickup

Fine Line slibningen og sølvtråd i spolen giver dig en musikalsk oplevelse, du ellers skal over i MC-klassen for at finde.
stk2.799,-
Forventes på lager 26. februar 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Frekvensområdet rækker næsten liniært helt op til 29.000 Hz, hvilket er ekstremt meget for moving magnet pick-upper og kun overgås af den absolutte topmodel 2M Black. Den avancerede og uindfattede Fine Line diamant nærmest støvsuger pladerillerne for selv de fineste informationer. Den brede kontaktflade til rillevæggene betyder også, at Bronze har lav forvrængning og sporer fremragende selv ved et relativt lavt nåletryk som det anbefalede 1,5 gram. Det medfører et markant lavere slid på dine dyrebare vinylskiver.

Selve huset er lavet af det nyudviklede materiale Noryl, en revolutionerende blanding af glas og plast som sikrer en meget vridningsstabil og resonansfattig basis for den følsomme indmad i pick-uppen. Magnetstrukturen er som i den billigere 2M Red Ortofons egen opfindelse ”Split Pole”, som fjerner forstyrrende ”støj” i magnetfeltet og dermed sikrer en meget liniær og udstrakt frekvensgang. I Bronze er teknikken yderligere forfinet med anvendelse af sølvbelægning på de hårtynde kobberledere i pick-uppen.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Ortofon BRONZE og BLACK er kompatibel med hinanden både fysisk og elektrisk.
Nåle og hus til Ortofon RED/BLUE er ikke elektrisk kompatibel med BRONZE/BLACK og ligeledes modsat.

Videoer om Ortofon 2M Bronze

Tekniske specifikationer

Frekvensområde ved -3 dB20-29.000 Hz
Kanalseparation ved 1 kHz26 dB
Kanalseparation ved 15 kHz15 dB
Kompliance22 µm/mN
NåleenhedNude Fine Line
Nåletryk anbefalet1,5 g
Pickup typeMoving Magnet
Sporingsevne80 μm
Udgangsspænding (mV)5

Tilbehør til Ortofon 2M Bronze

Anbefalede produkter