Gå til indhold
Ortofon
MM-pickup

Ortofon 2M Black

4.490,-stk
Forventes på lager 1. januar 2024
MM-topmodel med sølvtråd i spolen og den eksklusive Shibata slibning. Trækker detaljer op af din pladerille, som du ikke tidligere har hørt.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Moving magnet pick-upper har kraftigere udgangssignal end moving coil typer, så du sparer et ekstra step-up led i forstærkningskæden. Men prisen er begrænsning af det øvre frekvensområde, fordi den bevægelige masse i MM pick-upper er højere end i MC. Men takket være en genial konfiguration af magnetstrukturen med adskilte polstykker og Shibata-slibning af nålen har 2M Black et frekvensområde helt op til 31.000 Hz. Det må være rekord for en rilleaftaster med bevægelig magnet.

Shibata-slibningen er super-elliptisk og har derfor ekstra bred kontaktflade til rillevæggene, hvilket sikrer fremragende sporingsevne og dermed stor dynamik og lav forvrængning. 2M Black kan spore med et nåletryk på kun 1,5 gram, så du får også minimalt pladeslid. Samtidig formår super-nålen at aftaste selv de fineste diskantmodulationer i vinylet, så 2M Black har forbløffende god detaljeringsevne og en udstrakt, luftig diskant, som du ellers kun vil kunne høre med dyre moving coil pick-upper.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Ortofon BRONZE og BLACK er kompatibel med hinanden både fysisk og elektrisk.
Nåle og hus til Ortofon RED/BLUE er ikke elektrisk kompatibel med BRONZE/BLACK og ligeledes modsat.

Tilbehør til Ortofon 2M Black

Tekniske specifikationer

Pickup typeMoving Magnet
Kompliance22 µm/mN
NåleenhedNude Shibata
Udgangsspænding (mV)5
Kanalseparation ved 15 kHz15 dB
Kanalseparation ved 1 kHz26 dB
Sporingsevne80 μm
Nåletryk anbefalet1,5 g
Frekvensområde ved -3 dB20-31.000 Hz

Anmeldelser


4.5
4 anmeldelser
5
2
4
2
3
0
2
0
1
0
Ruud
Holland
4/21/2023
Ruud
Holland
Anders
Norge
4/15/2023
Anders
Norge
Jan
Danmark
3/2/2023

Fed lyd i pu.

Jan
Danmark
Michael
Danmark
3/2/2023
Michael
Danmark