Gå til indhold
29.998,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Topmoderne digital high-end med perfekt lyd og eksklusiv finish. Kan udbygges med HDMI- og Bluesound MDC-moduler (ekstraudstyr).
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD M12 – digital forforstærker/DAC med enestående lydkvalitet, suveræn MDC-fleksibilitet og design i verdensklasse

 • Enestående ren og detaljeret lyd
 • MDC-opbygning giver uovertruffen fleksibilitet og mulighed for fremtidige opgraderinger
 • Kan integreres med Bluesound multirums-systemet (inkl. Spotify Connect, WiMP m.m.)
 • Meget eksklusivt og solidt design med touch-panel og forrygende finish i aluminium
 • Både digitale og analoge indgange inkl. MM/MC-pickup
NAD M12 – digital forforstærker/DAC med enestående lydkvalitet, suveræn MDC-fleksibilitet og design i verdensklasse
M12 fra Masters-serien er en high-end digital forforstærker/DAC, som sætter helt nye standarder for denne kategori. NAD's lynhurtige DirectDigital-teknologi giver en enestående ren og detaljeret lyd, som vil komme alle dine musikkilder til gode, uanset hvor du spiller fra.

Designet er udført i massivt aluminium med en forrygende flot finish, der bare skal opleves. Det lækre touch-frontpanel er også i en klasse for sig, både når du betjener M12 direkte på apparatet, og når du via Bluesound-modulet lytter til musik fra f.eks. en streamingtjeneste eller internetradio. I så fald får du nemlig oplysninger om musiknummer, kunstner m.m. direkte på panelet.

M12 kommer som standard med tilslutninger til både digitale musikkilder, computer (USB) og analogt udstyr inklusive pladespiller (MM/MC). Og med NAD's unikke MDC-opbygning kan du tilføje yderligere moduler til at matche dit personlige behov. For eksempel indbygget Bluesound high-end streaming eller HDMI-indgange til 24-bit Blu-ray musikdiske eller højkvalitets filmlyd i stereo. Med Bluesound-modulet følger samtidig Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect, WiMP, internetradio m.m.

M12 fås i sølv finish. Programmérbar systemfjernbetjening medfølger (HTRM 2).

HDMI- og Bluesound-moduler fås som ekstraudstyr.

Se tilgængelige moduler og ekstraudstyr her .

5 års garanti på NAD Master-serie

M12– farvel til støj og forvrængning med NAD Direct Digital
NAD's "Direct Digital"-teknologi (DDFA) fjerner i ét hug en lang række af de begrænsninger, du kender fra den analoge forstærkerverden. Med en digital forforstærker som M12 sparer du en lang kæde af analoge trin, som hver især uundgåeligt bidrager med støj og forvrængning.

M12 er udstyret med en ekstremt stærk dedikeret chip, som arbejder langt hurtigere og mere præcist, end du normalt ser i andre DAC'er. Al signalbehandling – inklusive den kritiske volumenkontrol – foregår i en ufattelig hurtig 35-bit/108MHz DSP (digital processor), hvilket er tilstrækkeligt til at håndtere selv højopløste 24-bit lydkilder uden antydning af forvrængning.

Klarer alle musikkilder – både analoge og digitale
Ud over de gængse optiske, coaxiale og XLR-tilslutninger (AES/EBU) er M12 som standard udstyret med en eksklusiv asynkron USB-indgang, som eliminerer al jitter-støj og giver dig uovertruffen digital lyd fra din PC/Mac, inklusive højopløste musikfiler helt op til 24-bit/192kHz.

Fra din Blu-ray kan du også afspille HD-lyd fra SACD, DVD-Audio, downloadede filer m.m. over den optiske eller coaxiale tilslutning. Dermed bliver din Blu-ray-afspiller pludselig særdeles interessant som seriøs lydkilde.

Den fremragende digitale signalbehandling i M12 vil også give et væsentligt løft til lyden fra streaming-systemer. Hvis dette tilmed understøtter højopløst lyd – som f.eks. Bluesound – er du godt på vej til den syvende lydhimmel. Som kronen på værket får du som standard også analoge indgange, inklusive XLR og en højkvalitets dedikeret pladespillerindgang, som både klarer MM- og MC-pickupper.

Suveræn fleksibilitet med MDC-moduler
NAD's geniale MDC-modulopbygning gør det muligt at opgradere M12 med både eksisterende og fremtidige features. På den måde kan du få præcis de funktioner, du ønsker, og du slipper for at betale for noget, du ikke har brug for. Når udviklingen er nået et trin videre, vil du via nye MDC-moduler have mulighed for at komme med på det nyeste uden at udskifte hele apparatet. Et unikt koncept, som forlængst har bevist sin gyldighed i NAD's AV-receivere.

Hvis du har taget springet ind i det trådløse streaming-univers, kan du få et MDC-modul, som i ét hug giver dig wi-fi, Bluetooth, indbygget Bluesound-musikstreaming og app-fjernbetjening fra smartphone og tablet. Så har du alverdens musik lige under dine fingerspidser, og du kan på et øjeblik tilføje yderligere trådløse Bluesound-musikstreamere i resten af dit hjem.

Du kan også få et HDMI-modul, som giver dig mulighed for at nyde 24-bit højopløst stereolyd fra f.eks. Blu-ray-musikskiver og -koncerter via HDMI. Du kan frit vælge, om du vil købe M12 med modulerne indbygget fra start, eller om du vil tilføje dem senere, når behovet eventuelt opstår. MDC-modulerne monteres i din Hi-Fi Klubben butik, og montering er inkluderet i modulets pris.

NAD Masters Series – velkommen til Audiofil 2.0
Med den nye generation af Masters-serien har NAD skabt en serie high-end produkter, som sætter nye standarder, både hvad angår lydkvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed. Alle de nyeste teknologiske landvindinger er taget i brug for at give dig den højest mulige musiknydelse, og ligesom i første generation er design og finish også i absolut verdensklasse.

NAD har ikke bare ønsket at lave en serie traditionelle high-end-produkter med den nye Masters-serie. Målet har været at skabe et samlet koncept, som via state-of-the-art teknologi vil få det maksimale ud af de nye digitale musikkilder og samtidig holde døren åben for det analoge verden. Altsammen med den højest mulige brugervenlighed og maksimal udnyttelse af de nye trådløse muligheder. Et koncept, som NAD selv har døbt "Audiofil 2.0" – den kompromisløse musiknydelse af i dag.

Med den nye Masters-serie er al din musik i trygge hænder. Via NAD's geniale MDC-indbygningsmoduler kan du konfigurere dit anlæg til at opfylde dine personlige behov på perfekt vis, uanset om du ønsker at afspille fra smartphone, CD, PC, internet, vinyl eller andet. I modsætning til konkurrenterne kan du også gøre det i morgen, når udviklingen er nået et skridt videre. Derfor er den nye Masters-serie også en suveræn investering, som stadig vil være på toppen, når de fleste konkurrenter er blevet forældede!

OBS: Masters-komponenterne er bygget til at fungere optimalt via stikkontakter med jordforbindelse. Hvis du ikke har jord, kan du i stedet stelforbinde dine apparater indbyrdes. Spørg om fremgangsmåden i butikken.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Enestående ren og detaljeret lyd
 • MDC-opbygning giver uovertruffen fleksibilitet og mulighed for fremtidige opgraderinger
 • Meget eksklusivt og solidt design med touch-panel og forrygende finish i aluminium
 • Kan integreres med Bluesound multirums-systemet (inkl. Spotify Connect, WiMP m.m.)
 • Asynkron USB-indgang (24-bit/192kHz)
 • Opsampling af alle audiosignaler til 35-bit/844kHz
 • State-of-the-art digital volumenkontrol
 • Både digitale og analoge indgange inkl. MM/MC-pickup
 • Programmérbar systemfjernbetjening medfølger
 • HDMI- og Bluesound/wi-fi/Bluetooth-modul fås som ekstraudstyr

Begrænsninger

 • HDMI- og Bluesound/wi-fi/Bluetooth-modul er ekstraudstyr
 • App-kontrol er begrænset til Bluesound-funktioner
 • Ikke udgang for hovedtelefon
 • Håndterer kun stereosignaler

Tilbehør til NAD M12

AudioQuest Vodka Optisk kabel
AudioQuest Vodka
Optisk kabel
1.999,- / stk
2

Tekniske specifikationer

Bi-ampingNej
FjernbetjeningJa
TeknologierRoon Ready

Anbefalede produkter

NAD M33 Integreret forstærker
Integreret forstærker
39.999,- / stk
12
NAD M23 Effektforstærker
Effektforstærker
29.999,- / stk
3