Gå til indhold
19.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Kompakt, unikt og eksklusivt streaming musikanlæg, som sætter helt nye standarder for, hvor lækkert det kan gøres i denne kategori.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD M10 – kompakt og eksklusivt 2 x 100 watt musikanlæg med Bluesound multirums-streaming, krystalklar lyd, høj brugervenlighed og fabelagtig finish i glas og aluminium

 • Eksklusivt, kompakt og solidt design i aluminium og glas (bredde 21 cm)
 • Indbygget Bluesound multirums-musikstreaming
 • Ekstremt ren og detaljeret lyd med høj råstyrke
 • Stort farvepanel med albumvisning til betjening på front
 • TV-lyd med lydstyrkekontrol via HDMI/CEC

M10 er et kompakt og eksklusivt streaming musikanlæg, som sætter helt nye standarder for, hvor lækkert et produkt i denne kategori kan laves. Du får 2 x 100 watt med en lydkvalitet, som kan matche rendyrkede high-end anlæg i fuld størrelse, og designet er udført i glas og massivt aluminium med en finish, som bare skal opleves.

Det lækre touch-farvepanel på fronten er også en oplevelse i sig selv, både når du betjener M10 direkte på apparatet, og når du via Bluesound-appen og din smartphone lytter til musik fra f.eks. en streamingtjeneste eller internetradio. I så fald får du nemlig oplysninger om musiknummer, kunstner, albumvisning m.m. direkte på panelet.

M10 er skabt til dig, der tænker på nye måder og vil have dagens absolut bedste lydkvalitet i et elegant og letbetjent apparat, som du med stolthed kan give hæderspladsen i din reol. Med beskedne 21 cm i bredden kan du finde plads til M10 i ethvert rum, og uanset om den er tændt eller slukket, vil den kun påkalde sig positiv opmærksomhed. Hvis du virkelig nænner det, kan du dog også uden problemer placere M10 ude af syne, f.eks. i et hi-fi-møbel fra unnu eller clic.

Bluesound – musikstreaming på 1. klasse

M10 er født med indbygget Bluesound, som er markedets mest velspillende og avancerede multirums-musiksystem. Her kan du streame alverdens musik i højeste audiofile kvalitet, og Bluesound-appen giver dig totalt overblik over al din musik med albumcovers og alle funktioner lige under fingerspidserne.

Du får adgang til internetradio, TIDAL, Spotify Connect, Deezer og mange andre streamingtjenester. Hvis – eller rettere når – du får lyst, kan du lynhurtigt udbygge systemet med trådløse højtalere eller andre Bluesound-afspillere, så du kan nyde musik i flere rum, både individuelt og samtidigt.

Et komplet anlæg – også til Bluetooth og TV-lyd

M10 er en veludstyret stereoforstærker med tilslutninger til både digitale og analoge lydkilder. Via HDMI kan du også tilslutte dit TV i optimal digital lydkvalitet og styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernbetjening. Så har du både den fede lyd og den lækre betjening. M10 tænder og slukker automatisk sammen med TV’et via HDMI Audio Return Channel og HDMI-CEC. Det kræver bare en minimal opsætning én gang for alle, og derefter behøver du ikke at spekulere mere på dét.

Den indbyggede Bluetooth-funktion giver dig trådløs musik i høj kvalitet direkte fra f.eks. din smartphone eller tablet, og som en smart detalje kan M10 også spille musik trådløst til et sæt Bluetooth-hovedtelefoner. Med de mange fine modeller, som efterhånden er på markedet er dette en finesse, som absolut er værd at tage med.

Klar til stemmestyring med Alexa og Siri

M10 er forberedt til stemmestyring via Amazon Alexa og Apple Siri. Med stemmestyring kan du kontrollere en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip. I en nær fremtid vil du også kunne stemmestyre mange andre funktioner, så du får en helt ny oplevelse både med Bluesound og andre smart-enheder i dit hjem.

Vær opmærksom på, at stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med M10, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.

Forberedt til Alexa og Siri (kræver smarthøjtaler eller smartphone).

NAD M10 fås i sort aluminiumsfinish.

OBS! Den smartphone (mobil) som er vist på billedet medfølger ikke, den skal blot illustrere størrelsesforholdet.

Audiofil Dirac Live digital rumkorrektion

M10 er udstyret med basisversionen af det avancerede Dirac Live-system til digital rumkorrektion. Via en medfølgende målemikrofon og din smartphone/tablet/PC/Mac kan du udmåle lydresponsen i forskellige positioner i dit lytterum, hvorefter systemet kompenserer for de fejl, der måtte opstå i dette sammenspil. Det kan for eksempel være basresonanser eller for skarp lyd i højere frekvensområder.

Dirac Live kan give en markant forbedring af din lydkvalitet, og systemet er globalt anerkendt for sine store audiofile kvaliteter, som har gjort det meget populært i biografer, lydstudier, luksusbiler og andre krævende sammenhænge. Appen er fuldt tilstrækkelig i langt de fleste tilfælde, men hvis du vil have endnu flere justeringsmuligheder, kan du vælge at køre processen via din computer. Eller opgradere til Full Frequency-versionen, hvis du vil gå all-in og justere over hele det hørbare spektrum.

Streaming i luksusklassen med 24-bit

De bedste af dagens streamingtjenester – f.eks. TIDAL – giver dig musik i fuld, tabsfri CD-kvalitet, som du kan nyde fuldt ud via Bluesound. Du kan afspille det tabsfrie 24-bit MQA-lydformat, som allerede er tilgængeligt på TIDAL HiFi.

Du kan rippe din CD-samling tabsfrit og nyde den trådløst fra computer eller netværksharddisk, alternativt direkte fra en USB-nøgle/harddisk via USB-porten på bagsiden. Som kronen på værket kan du på nettet finde et hastigt voksende udvalg af 24-bit højopløst musik, som giver baghjul til CD’en. Streaming er trådt ind i high-end klassen!

AirPlay 2 – streaming og multirum for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. AirPlay 2 er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2. Med andre ord kan du via iOS kombinere dit Bluesound-system med AirPlay 2-højtalere og -anlæg fra andre producenter, og det giver dig endnu mere fleksible muligheder, når du sammensætter dit multirums-system.

Audiofil nCore Klasse D-forstærker

M10 er en hybrid digital konstruktion bygget op omkring et digitalt indgangsmodul og et eksklusivt analogt nCore Klasse D-forstærkermodul fra Hypex. En teknologi, som i forvejen er i den audiofile klasse, men som NAD har været inde og fintune yderligere til Masters-specifikationer. Støj, forvrængning og klinisk ”digital” lyd er elimineret i en grad, der vil få dig til at tabe underkæben og bare nyde den perfekte lyd. Selv ved høje lydtryk og kritiske high-end højttalere præsterer M10 helt overlegent.

Den aktive strømforsyning er langt mere kompakt end en traditionel type med kobber-transformator, men den yder mere, er utroligt støjsvag og samtidig helt stabil over for spændingsudsving på lysnettet. Ud over den høje lydkvalitet er konstruktionen også utroligt effektiv og omsætter langt mere af den brugte energi til lyd i forhold til strømforsyningen i en traditionel analog forstærker. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Eksklusivt, kompakt og solidt design i aluminium og glas
 • Indbygget Bluesound multirums-musikstreaming (BluOS)
 • Ekstremt ren og detaljeret lyd med høj råstyrke
 • Stort farvepanel med albumvisning til betjening på front
 • TV-lyd med lydstyrkekontrol via HDMI/CEC
 • Dirac Live digital rumkorrektion (basisversion)
 • Streaming fra TIDAL, Spotify Connect, Deezer og mange andre musiktjenester
 • Internetradio (TuneIn m.fl.)
 • Forberedt for Alexa og Siri stemmestyring (kræver smarthøjtaler)
 • Afspiller HD-lydformater inkl. MQA (TIDAL HiFi) og DSD
 • Fuld trådløs integration med øvrige Bluesound-komponenter
 • Fuld app-kontrol via Bluesound app (iOS/Android)
 • Indbygget AirPlay 2 og Bluetooth 5.0, inkl. aptX HD og tovejs-funktion til trådløse høretelefoner
 • Både analoge og digitale indgange
 • Pre-out for eksternt effekttrin og to subwoofere
 • Understøtter op til 24-bit/192kHz via optisk, coaxial og USB
 • Kan brokobles til 200 watt i mono
 • Kan betjenes fra eksisterende fjernbetjeninger (manuel indlæring af IR-koder)

Begrænsninger

 • Kan ikke opgraderes med MDC-moduler
 • Tilslutning af pladespiller kræver RIAA-forstærker*
 • Ikke indbygget Chromecast Audio
 • Ikke asynkrone digitale indgange
 • Tilslutning af kablede høretelefoner kræver separat høretelefon-forstærker
 • Traditionel fjernbetjening medfølger ikke

Reviews

Videoer om NAD M10

Tilbehør til NAD M10

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 4 ohm watt
Udgangseffekt 8 ohm2 x 100 watt i 4/8 ohm (20-20.000Hz, THD 0,03%) watt
Forvrængning (THD)0,03%
Signal/støjforhold90 dB
Dæmpningsfaktor190
Dynamisk effekt160 watt

Anbefalede produkter