Gå til indhold
NAD
Musikstreamer

NAD CI580

10.999,-stk
Forventes på lager 2. december 2024
  -
Smart 4-zoners musikstreamer, som er skabt til at opbygge en komplet installationsløsning med Bluesound multirums-systemet.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD CI580 – multirums musikstreamer med 4 stereozoner til professionelle Bluesound-installationer og indbygningsløsninger

  • Meget fleksibel løsning til CI og professionelle installationer, f.eks. i større hjem eller restaurationer
  • 4 stereozoner (uafhængige eller perfekt synkroniserede)
  • Kan nemt udbygges med en eller flere CI580 i 19” rack (ekstraudstyr)
  • Integrerer 100% med det øvrige Bluesound multirums-system, inkl. Bluesound app
  • Både optisk, coaxial og analog L/R audio-ud (fast eller variabel)
CI580 er en kompakt stereo multirums-musikstreamer, som er skabt til brug i indbygningsløsninger (CI) og professionelle installationer, for eksempel i større hjem, kontorbygninger, restaurationer m.m. Med en eller flere CI580 kan du helt ukompliceret opbygge en permanent installation og styre det hele trådløst fra den samme brugervenlige Bluesound-app.

Sammen med en passende effektforstærker-løsning – helt oplagt NAD's egne CI 940 og CI 980 effektforstærkere – kan du samle al elektronikken i et teknikskab eller et standard 19" rack og herfra blot trække højttalerkabler ud til de enkelte rum. Så har du en utrolig fleksibel og stabil løsning. CI580 er kompatibel med en stribe af markedets avancerede kontrolsystemer, og udbygningsmulighederne er så mange og så gennemtænkte, at du altid vil kunne udvide systemet, næsten uanset hvilke behov der måtte opstå.

En integreret del af Bluesound-systemet
Når først CI580 er installeret og konfigureret, spiller den smertefrit sammen med det øvrige Bluesound-system via Bluesound-appen. Du kan tilføje trådløse Bluesound-højttalere, hvis du vil have en mobil løsning i et eller flere rum, du kan tilføje en soundbar-højttaler til dit TV, og du kan også tilslutte eksterne lydkilder både analogt og digitalt eller via et USB-lagermedie og sende lyden videre på kryds og tværs i de forskellige zoner.

NAD CI580 fås i sort finish.

Se evt. producentens hjemmeside for mere detaljeret info

AirPlay 2 – streaming og multirum for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. AirPlay 2 er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2. Med andre ord kan du via iOS kombinere dit Bluesound-system med AirPlay 2-højtalere og -anlæg fra andre producenter, og det giver dig endnu mere fleksible muligheder, når du sammensætter dit multirums-system.

Tilbehør til NAD CI580

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningNej
TimerNej
D/A konvertering audio32-bit/192kHz - 24-bit/192kHz