Gå til indhold
9.999,-stk
Forventes på lager 7. juni 2024
  -
Varen indgår i system/pakke
NAD C700 er ægte hi-fi i kompakt, stilrent og moderne design. Du får alt det nødvendige til at nyde din musik – bare tilføj et par gode højtalere.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD C700 – kompakt streaming hi-fi anlæg med indbygget Bluesound multirum

 • Kompakt design inkl. lækker farveskærm med albumvisning
 • Digital TV-lyd med auto tænd/sluk og lydkontrol via eksisterende TV-fjernbetjening
 • Indbygget Bluesound musikstreaming med multirum
 • Tovejs Bluetooth-funktion (kan spille til trådløse høretelefoner)
 • Flot finish i aluminium og glas

NAD C700 er et ægte hi-fi-anlæg i et kompakt, stilrent og moderne design. Her får du indbygget Bluesound musikstreaming og alt, hvad du skal bruge for at spille din favoritmusik i topkvalitet – du skal bare tilføje et par gode højtalere efter eget valg. Eller som NAD selv siger det: Just add speakers!

NAD C700 har 2 x 80 strømstærke watt, som gør den i stand til at drive de allerfleste højtalere i en grad, som du ikke ville forvente fra en så kompakt forstærker. Sæt for eksempel C700 sammen med et par kompakte hi-fi-højtalere fra DALI eller Bowers & Wilkins – så har du et fantastisk velspillende, kompakt og stilrent stereoanlæg, som vil passe fint ind i de fleste stuer, også selvom du er kræsen med din boligindretning. Skal der mere saft og kraft i lyden, vil en mellemstor gulvhøjtaler som f.eks. DALI OPTICON 6 MK2 også være en meget velspillende kombination.

Via Bluesound får du adgang til en lang række streamingtjenester og alverdens trådløse musik på nettet. Når du får lyst til endnu mere musik – og det gør du – så kan du nemt og hurtigt udvide dit system til ægte multirum med små og store trådløse Bluesound højtalere i hele dit hjem. Du styrer hele molevitten fra Bluesound-appen på din telefon eller fra en vilkårlig eksisterende IR-fjernbetjening, som C700 også kan lære at forstå. Den kompakte RC1 fjernbetjening fra Bluesound kan selvfølgelig også bruges.

Smart TV-lyd med HDMI

C700 har HDMI-indgang med eARC, som gør det supernemt at tilkoble din TV-lyd. HDMI-tilslutningen gør nemlig, at C700 automatisk tænder og slukker sammen med TV’et, samtidig med at du kan justere lydstyrken med din eksisterende TV-fjernbetjening. På denne måde kan anlægget bruges af hele familien, uden at man behøver at vide noget om teknik.

På forsiden af C700 finder du en 5” farveskærm, hvor du altid kan følge med i, hvad der sker på anlægget. Når du streamer, kan du se albumcovers, og når du ser TV, kan du se den aktuelle lydstyrkeindstilling. Du kan også vælge at slukke for skærmen, hvis du ikke ønsker, at den skal stjæle opmærksomhed fra TV’et, når du ser film.

NAD C700 fås i grafit aluminiumsfinish. Fjernbetjening fås som ekstratilbehør.

Streaming og multirum med Bluesound

NAD C700 har indbygget BluOS, og Bluesound understøtter en lang række populære musiktjenester som Spotify Connect, TIDAL, Deezer, Qobuz, Napster m.fl. Det giver dig adgang til mange millioner musiknumre, og hvis du for eksempel vælger TIDAL i HiFi versionen, kan du streame i fuld CD-kvalitet eller endnu højere via de højopløste MQA-filer, som C700 også understøtter.

Spotify Connect er genialt for dig, der allerede er dus med din Spotify app. Så kan du nemlig bare bruge appen og streame direkte til NAD C700. Det samme kan du via TIDAL Direct, og det foregår i præcis samme høje lydkvalitet, som hvis du spillede musikken inde fra Bluesound-appen. Det samme gælder for højopløste musikfiler helt op til 24-bit/192kHz, som du kan downloade fra nettet og afspille fra en USB-nøgle eller en harddisk koblet til USB-porten på bagsiden af C700. Du får også Apple AirPlay 2 og internetradio, som giver dig adgang til titusindvis af radiokanaler fra hele verden.

BluOS giver dig multirums-funktion, så du kan udbygge med trådløse Bluesound højtalere overalt i dit hjem. En højtaler i badeværelset giver dig nyheder om morgenen, en højtaler i køkkenet får dig i stemning under madlavningen. Hvis du har gæster, kan du gruppere højtalerne, så du får den samme lyd i alle rum. Alternativt kan du spille radio i køkkenet, mens din partner synger med på sine yndlingssange ude under bruseren, og børnene ser deres favoritserie på TV’et, som er koblet på anlægget i stuen. Det er næsten kun fantasien (og din tegnebog), som sætter grænsen.

Lækker betjening og flot lydkvalitet til alle behov

C700 har tovejs Bluetooth, så du selv kan vælge, om du vil spille trådløs musik fra din telefon over til anlægget, eller om du vil spille musik fra anlægget over til et par trådløse høretelefoner. I sidstnævnte tilfælde kan du lytte til alt, hvad der foregår på C700, uden at forstyrre resten af familien. Perfekt, hvis du du lige vil høre dit favoritalbum eller se en film, efter at resten af familien har lagt sig.

Med C700 er du i trygge hænder uanset behov, du kan tilkoble din harddisk med musiksamlingen, du kan tilkoble dit TV og dermed alt, hvad der måtte være tilkoblet til dette, du kan streame din favoritmusik fra masser af streamingtjenester og internetradio, og du får indgange til at tilkoble eksterne lydkilder, for eksempel CD-afspiller eller pladespiller (via separat RIAA-forstærker). Du får fremragende lydkvalitet med masser af råstyrke, og brugervenligheden er selvfølgelig også helt i top. Alt dette i et kompakt aluminiumskabinet, som passer diskret ind i enhver stue. I bedste NAD-ånd er C700 god lydkvalitet og skyhøj value-for-money!

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Kompakt design inkl. lækker farveskærm med albumvisning
 • Flot finish i aluminium og glas
 • Indbygget 2 x 80 watt HybridDigital stereoforstærker med flot hi-fi lydkvalitet
 • HDMI/eARC
 • Digital TV-lyd med auto tænd/sluk og lydkontrol via eksisterende TV-fjernbetjening
 • Mange streamingtjenester (TIDAL, Spotify Connect, Deezer, Qobuz, Roon Ready, internetradio m.fl.)
 • Fuld trådløs integration med Bluesound multirums-systemet inkl. trådløse DALI EQUI højtalersystemer med BluOS
 • Apple AirPlay 2 og Bluetooth med aptX HD og tovejs-funktion til trådløse høretelefoner
 • Understøtter MQA og HD-lyd op til 24-bit/192kHz
 • Klar til stemmestyring via separat smarthøjtaler eller smartphone (Google Assistant/Amazon Alexa)
 • Lærefunktion til eksisterende IR-fjernbetjeninger
 • Bluesound IR-fjernbetjening fås som ekstratilbehør

Begrænsninger

 • Ikke touch-panel
 • Ikke mulighed for trådløse surround-baghøjtalere
 • Pladespiller kræver separat RIAA-forstærker
 • Ikke tilslutning for kablede høretelefoner

Reviews

Videoer om NAD C700

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 4 ohm100 watt
Udgangseffekt 8 ohm80 watt
Forvrængning (THD)0,04%
Signal/støjforhold84 dB
Dæmpningsfaktor90
Dynamisk effekt100 watt
ForstærkerteknologiKlasse D

Anmeldelser


4.8
41 anmeldelser
5
35
4
6
3
0
2
0
1
0
Adam
Danmark
I dag
Adam
Danmark
Frederik
Danmark
3 dage siden

Super forstærker og valgt da den spillede bedre en powernode på mine CM6 S2 højtaler

Frederik
Danmark
Per
Sverige
4/18/2024

Fremragende forstærker. Let at installere, men det tager lang tid at assimilere alle mulighederne for yderligere navigation. En bedre manual, helst på svensk, ville være ønskelig.

Per
Sverige
Didrik
Norge
4/17/2024
Didrik
Norge
John
Holland
4/15/2024

Fantastisk forstærker med alle de faciliteter, som denne gang kræver. CD'er, vinyl, streaming, wifi, bluetooth, alt tilbehør. Dyr dog.

John
Holland

Anbefalede produkter

RUBICON LCR
DALI RUBICON LCR
Væghøjtaler
21.998,- / Par