Gå til indhold

NADC165BEEForforstærker

Den perfekte forforstærker til dig, der vil tage skridtet videre og få bedre lydkvalitet og mere fleksibilitet, end en integreret løsning kan give.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

NAD C165BEE – gennemført omhu i allermindste detalje

Med C165BEE har NAD i princippet taget forforstærkerdelen fra den integrerede C375BEE-forstærker og sat den ind i sit eget kabinet. Ud over at forbedre de mest kritiske kredsløb har C165BEE blandt andet også fået en højkvalitets indbygget højkvalitets phono-forforstærker, som passer til både MM- og MC-pickupper. Du kan derfor få fuldt udbytte af en kvalitetspladespiller uden at investere i en separat RIAA-forforstærker.

Med forforstærkeren i et separat kabinet isoleres de følsomme linjesignaler fra de kraftige komponenter i effektdelen, så du får færre forstyrrelser og bedre signal/støjforhold – med andre ord bedre lyd. C165BEE er som udgangspunkt skabt til at matche effektforstærkeren C275BEE, men den kan fint bruges sammen med effektforstærkere fra andre producenter.

C165BEE leveres i grafit finish.

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

  • tung og stabil mekanisk opbygning separat indbygget hovedtelefon-forstærker avanceret indbygget MM/MC phono-forforstærker systemfjernbetjening

Tekniske specifikationer

Forvrængning (THD)0,05%
Signal/støjforhold112 dB

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Norbert
Tyskland
3/2/2023

Bedste forforstærker jeg har haft hidtil, erstatter Kenwood Basi C2! !

Norbert
Tyskland
Knut
Norge
3/1/2023

Meget tilfreds med design og lydbillede :-)

Knut
Norge

Tilbehør til NAD C165BEE

Anbefalede produkter