Gå til indhold
4.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Fremragende lydkvalitet, trådløs streaming med Chromecast built-in, indgang til pladespiller og flot finish. Seriøs hi-fi i superkompakt format!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD AMP1 – superkompakt stereoforstærker med suveræn lyd, flot finish, Chromecast built-in, trådløs musikstreaming og indgang til pladespiller

 • Superkompakt, stilrent og solidt design i aluminium
 • Imponerende lydkvalitet og råstyrke
 • Trådløs musikstreaming med Chromecast built-in for audio, inkl. musikvalg og lydstyrkekontrol fra overalt i dit hjem
 • Indbygget Bluetooth og indgang til pladespiller
 • Styring af TV-lyd via eksisterende TV-fjernbetjening (inkl. auto-tænd) og stemmestyring via Google Assistant (kræver smarthøjtaler)

AMP1 er en superkompakt og utrolig velspillende stereoforstærker, som sætter helt nye standarder for sin kategori. Her får du overbevisende råstyrke og ægte hi-fi-lydkvalitet i spandevis, uden at du samtidig skal se på et stort apparat i reolen. Og med Chromecast built-in kan du streame alverdens trådløse musik i høj kvalitet via din smartphone.

AMP1 spiller så krystalklart, musikalsk og dynamisk, at du uden betænkeligheder kan kombinere den med et sæt virkelig gode hi-fi-højtalere, for eksempel fra DALI eller Bowers & Wilkins. De 2 x 40 watt er utrolig strømstærke, så du kan drive selv et par krævende gulvmodeller i en kvalitet, som du skal høre for at tro på det. Designet er stilrent og solidt udført i lækkert aluminium, så du også visuelt er oppe i den eksklusive klasse.

Gennemtænkte og fleksible tilslutninger – og smart TV-lyd

AMP1 har både digitale og analoge lydindgange inklusive pladespiller (MM), og det er også nemt at få superlyd fra dit TV. Ikke nok med, at du kan tilkoble TV-lyden digitalt via den optiske indgang – med et TV fra Samsung eller Sony kan du også styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernbetjening!*

AMP1 kan endda tænde helt automatisk fra standby fra alle indgange (bortset fra pladespiller). Det betyder, at du får TV-lyd i superkvalitet hver eneste gang – uden besvær, uden ekstra fjernbetjeninger, og uden at du skal være nervøs over næste elregning. Hvad kan du næsten ønske dig mere?

NAD AMP1 fås i sort aluminiumsfinish. Fjernbetjening medfølger.

* AMP1 kan også fungere på denne måde sammen med en række nyere TV fra andre producenter. Spørg i HiFi Klubben for info.

Trådløs musikstreaming med Chromecast built-in og Bluetooth

Chromecast built-in for audio er en genial måde til at streame lyd og musik trådløst på anlægget med din smartphone, tablet eller computer. De fleste musikapps (Spotify, TIDAL, YouSee Musik, TuneIn Radio m.fl.) understøtter Chromecast-funktionen, og du skal bare trykke på et enkelt ikon – så spiller musikken i stuen.

Fordi det er selve anlægget, som spiller musikken, dræner du ikke batteriet i din smartphone, og du kan bruge den samme smartphone til at styre både musikvalg og lydstyrke, uanset hvor i hjemmet du befinder dig. Hvis du har lyst, kan du tilføje trådløse Chromecast-højtalere i andre rum og spille musik på dem samtidig med AMP1 via din smartphone. Selvom dette ikke giver helt de samme muligheder som et ægte multirums-system, får du alligevel en helt ny trådløs frihed i din musiknydelse.

Du kan også vælge at streame musik direkte fra din smartphone m.m. via Bluetooth, som du måske allerede har prøvet det med en trådløs Bluetooth-højtaler. Det er supernemt og kræver ikke netværk. Til gengæld koster det en del strøm fra dit smartphone-batteri.

Det bedste fra digital og analog i én forstærker

Den fremragende lydkvalitet i AMP1 bygger på et digitalt indgangsmodul med avanceret digital volumenkontrol i kombination med en analog switching-forstærker, også kendt som Klasse D. Dette princip kaldes ofte en ”hybrid digital forstærker”, og det dækker ganske godt tankegangen bagved. Her har man nemlig taget det bedste fra begge verdener og udnyttet det maksimalt.

AMP1 er spækket med eksklusive og avancerede tekniske løsninger, som allesammen bidrager til den utrolig høje lydkvalitet. Fuldt balanceret signalvej fra DAC til højtalerterminaler, separate strømforsyninger for digitale og analoge kredsløb, eksklusive japanske long-life kondensatorer og en effektiv beskyttelse mod overbelastning, som ikke samtidig forringer lyden.

Også tilslutningerne er optimeret til deres formål. Den ene optiske indgang er en standardtype, som er robust over for jitterstøj i det tilsluttede udstyr, typisk digital lyd fra dit TV. Den anden indgang er til gengæld forkælet med digital jitter-reduktion, som kan give et ekstra løft til lydkvaliteten fra en ægte hi-fi-komponent, for eksempel en CD-afspiller eller en multirums-musikstreamer.

State-of-the-art strømforsyning

Den nyudviklede aktive strømforsyning i AMP1 er langt mere kompakt end en traditionel type med kobber-transformator, men den yder alligevel højere, er utroligt støjsvag og samtidig urokkeligt stabil over for de uundgåelige spændingsudsving på lysnettet. Ud over den høje lydkvalitet er en anden fordel ved konstruktionen, at den er utroligt effektiv. Her omsættes langt mere af den brugte energi til lyd i forhold til strømforsyningen i en traditionel analog forstærker.

På trods af den moderate effektopgivelse på 40 watt kan strømforsyningen i AMP1 yde hele 400 watt, og den er samtidig næsten immun over for impedansudsving i de tilsluttede højtalere. Selvom impedansen skulle dykke helt ned omkring 2 ohm – hvilket er ren gift for mange konkurrerende produkter – forbliver forstærkeren helt stabil og bevarer sin fornemme musikalitet.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Superkompakt, stilrent og solidt design i aluminium
 • Imponerende lydkvalitet og råstyrke
 • Trådløs musikstreaming med Chromecast built-in for audio, inkl. musikvalg og lydstyrkekontrol fra overalt i dit hjem
 • Tilslutninger for både digitale og analoge musikkilder inkl. pladespiller (MM)
 • Indbygget Bluetooth til trådløs musik fra smartphone m.m.
 • Styring af TV-lyd via eksisterende TV-fjernbetjening, inkl. auto-tænd
 • Understøtter HD-stereolyd op til 24-bit/192kHz
 • Pre-out til subwoofer, høretelefon-forstærker eller separat effekttrin
 • Meget lavt strømforbrug

Begrænsninger

 • Ikke indbygget multirums-streaming
 • Ikke frontdisplay
 • Ikke udgang til høretelefoner
 • Kun tilslutning for ét sæt højtalere
 • Ikke aptX-understøttelse på Bluetooth
 • Ikke indbyggede tonekontroller

Tilbehør til NAD AMP1

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 4 ohm40 watt
Udgangseffekt 8 ohm40 watt
Forvrængning (THD)0,03%
Dynamisk effekt50 watt
ForstærkerteknologiKlasse D

Anmeldelser


4.2
6 anmeldelser
5
2
4
3
3
1
2
0
1
0
Magnus
Sverige
3/27/2024
Magnus
Sverige
Bjørn
Norge
3/14/2024

Efter 1 uges skrabning på venstre udgang var det i tjeneste på hi-fi klubben! Ikke bestået det endnu!

Bjørn
Norge
Max
Danmark
2/5/2024

Keep it simple, fungere bare

Max
Danmark
Uli
Tyskland
1/26/2024

Top, det er alt hvad du behøver. Men hvorfor har denne enhed ikke Apple Air Play.Hvem har brug for Google? Den gode Bluetooth gemmer alt .-)

Uli
Tyskland
Caspar
Holland
1/13/2024
Caspar
Holland

Anbefalede produkter