Gå til indhold
MoFi Electronics
Pladespiller

MoFi Electronics Fender x MoFi PrecisionDeck

24.999,-stk
Leveringstid 3-4 uger
  -
Unik Limited Edition i ægte Fender-design, som vil kalde tårer frem i øjenkrogene hos rigtige rockentusiaster. Meget begrænset antal!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Fender x MoFi PrecisionDeck – unik high-end Limited Edition pladespiller i ikonisk Sunburst design

 • Ikonisk og autentisk Fender Sunburst design
 • Limited Edition (kun 1000 eksemplarer globalt)
 • Fender-logo og individuelt nummereret metalskilt
 • MoFi MasterTracker pickup monteret fra fabrikken
 • Støvlåg og RCA-kabel medfølger

Fender x MoFi PrecisionDeck er en unik high-end pladespiller, som vil få hjertet til at banke hos enhver musikelsker med rock og rytmisk musik i blodet. Den dybt glødende tre-tone Sunburst finish er nemlig præcis den samme, som du finder på den ikoniske Fender Precision Bass, i daglig tale også kendt som ”Fender-bassen”.

Utallige verdensstjerner har haft Fender-bassen som deres trofaste følgesvend gennem mange årtier, og listen over musikindspilninger og berømte albums, hvor denne bas lægger bunden, er næsten uendelig lang. Så den har i højeste grad fortjent sin status som rock-ikon. Og PrecisionDeck er ikke bare en billig efterligning – det er nemlig Fenders egne specialister, som har designet, bygget og lakeret plinten på denne fantastiske pladespiller!

Limited Edition til 1000 heldige samlere

Fender x MoFi PrecisionDeck er skabt til at markere Fenders 75-års jubilæum. Der er tale om en Limited Edition, som kun produceres i 1000 eksemplarer til entusiaster over hele kloden. Så hvis du vil have et symbol på rockens dna hjem på din hylde i stuen, skal du ikke vente for længe med at bestille. Hver pladespiller er forsynet med et individuelt nummereret metalskilt på bagsiden, som er med til at trække tråden tilbage til Fender-guitarerne.

Avancerede og eksklusive løsninger

På MoFi Fender x MoFi PrecisionDeck er den tunge Delrin-pladetallerken hele 33 mm tyk og ekstra resonansdød for at skabe den helt rene baggrund for din musik. Tonearmens kabelføring er fra specialisten Cardas Audio, og plinten er udført i præcis det samme amerikanske asketræ og lakeret i præcis den samme lak som guitarerne fra Fender. Plinten er endda specialtunet af HRS, så PrecisionDeck lyder endnu bedre end den EISA-vindende UltraDeck, som har leveret den tekniske platform til dette unikke samlerobjekt. 

MoFi Fender x MoFi PrecisionDeck fås i højglans Sunburst finish. Fabriksmonteret MasterTracker MM-pickup, støvlåg og tonearmskabel medfølger. 

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i HiFi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din HiFi Klubben butik for info. 

Mobile Fidelity – lyden fra masterbåndet i din egen stue

Mobile Fidelity – MoFi i daglig tale – er et amerikansk firma, som siden 1950’erne har haft speciale i højkvalitets vinylmastering og udstyr til afspilning af vinyl. Hvis du er garvet entusiast, er du sikkert stødt på overskrifterne ’Half Speed Mastering’, ’Original Master Recording’ og ’Mobile Fidelity Sound Lab’ på ekstra lækre og audiofile LP-udgivelser med en række af verdens største kunstnere. Heriblandt Beatles, Pink Floyd, Bob Dylan og Miles Davis for bare at nævne nogle få.

Kort fortalt går Mobile Fidelity filosofien ud på at skaffe den bedst mulige original – allerhelst det oprindelige masterbånd – og herudfra skabe den perfekte skæring af en vinylmaster, som kan overføre lyden fra originalen til vinyl. En proces, der både koster blod, sved, tårer og ikke mindst penge.

For at kunne tjekke kvaliteten af deres arbejde havde ingeniørerne i masterstudiet brug for pladespillere og pickupper, som præcist og ufarvet gengav lyden fra vinyl-prøvetrykkene – og sådan opstod MoFi Electronics. Fordi MoFi har en direkte linje til masterstudiet, har de en unik reference og teknisk ekspertise til rådighed, når de udvikler deres produkter. Samtidig har de indgået aftaler med en række af branchens førende specialister til at udvikle komponenter, som præcist matcher de opstillede krav til ren og ufarvet lydgengivelse.

MoFi arbejder med 100% fokus på lydkvaliteten ned i de allermindste detaljer, og selvom deres produkter ser mindre prangende ud end mange alternativer, skal du ikke lytte i mange sekunder for at opdage forskellen. Her får du nemlig rendyrket, frydefuld musikoplevelse for hver eneste krone!

10” tonearm med eksklusiv kabelføring

Fender x MoFi PrecisionDeck er udstyret med en eksklusiv 10” tonearm i aluminium. Den ekstra længde giver en mere optimal geometri i forhold til pladerillen og dermed bedre sporing for diamanten. Samtidig flytter det pickuppen længere væk fra tonearmslejet og eventuel støj herfra. Tonearmen kan justeres for både azimuth og lodret sporingsvinkel (VTA), og med fabriksmonteret MoFi Master Tracker pickup er alle nødvendige indstillinger selvfølgelig foretaget, så du er køreklar fra start.

Armen hviler på højkvalitets kuglelejer for helt fri bevægelse i både lodret og vandret plan, og al kabelføring fra pickuppen og frem til RCA-terminalerne er udført med ekstremt fleksible high-end kabler i ultrarent kobber fra det højt respekterede specialfirma Cardas Audio. Tonearmen matcher en lang række af markedets eksklusive MC-pickupper, hvis du har ambitioner om at bevæge dig op i den rendyrkede high-end klasse, hvor lydkvaliten betyder mere end prisen.

Kostbare materialer og ekstrem præcision

Pladetallerkenen på Fender x MoFi PrecisionDeck er ekstra tyk og tung for perfekt resonansdæmpning og helt stabil rotation. Den er udført i Delrin – et meget stærkt og stabilt krystallinsk polymer, som ofte bliver brugt til krævende formål i industrien. Delrin er udviklet af Dupont, som også står bag det velkendte Teflon-materiale. Det kan forarbejdes med ekstremt høj præcision, og dets akustiske egenskaber er et fremragende match til vinylplader. Derfor behøver du ikke en separat plademåtte på Fender x MoFi PrecisionDeck.

Motor, drivrem og dæmpefødder er også udført i Delrin, hvilket understreger de fantastiske muligheder med dette eksklusive materiale. Det inverterede centerleje er bygget i hærdet stål, bronze og safir, og tolerancerne er også her ekstremt små for at sikre en fuldstændig stabil og støjfri rotation mange år frem i tiden. Et kvalitetsniveau, som du normalt kun finder på langt dyrere konstruktioner. Som en sidste unik og genial MoFi-detalje er selve spindlen (centertappen) separeret fra centerlejet og isoleret mod vibrationer herfra.

Ingen adgang for vibrationer

AC-motoren er effektivt mekanisk afkoblet fra plinten, igen gennem brug af avancerede dæmpematerialer fra Harmonic Resolution Systems (HRS), som er verdens førende virksomhed inden for vibrationsdæmpning af lydudstyr. De lækre dæmpefødder er også udviklet i samarbejde med HRS, og de isolerer effektivt pladespilleren imod vibrationer både fra underlaget og fra luften. De kan naturligvis højdejusteres, så du problemfrit kan opnå en perfekt vandret placering af pladespilleren.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Ikonisk og autentisk Fender Sunburst design
 • Plint designet, bygget og lakeret hos Fender
 • Limited Edition (kun 1000 eksemplarer globalt)
 • Individuelt nummereret metalskilt på bagsiden
 • MoFi MasterTracker pickup monteret fra fabrikken
 • 10” tonearm i aluminium
 • Ekstra tung og resonansdød 33 mm pladetallerken i Delrin polymer
 • Eksklusiv kabelføring fra Cardas Audio
 • Forgyldte RCA-terminaler
 • Højdejusterbare HRS dæmpefødder
 • Støvlåg og RCA-kabel medfølger

Begrænsninger

 • Ingen start/stop-automatik
 • Ikke elektronisk omskiftning 33/45 omdr/min
 • Ikke indbygget RIAA-forstærker
 • Ikke motordrev i separat hus

Tilbehør til MoFi Electronics Fender x MoFi PrecisionDeck

Tekniske specifikationer

AutomatikNej
Drev typeRemdrift
Hastighed33, 45
Pickup typeMoving Magnet
PickupMOFi MasterTracker
RIAA-forstærkerNej
Effektiv tonearmslængde10"
Effektiv armmasse35 g
Pladetallerken vægt (kg)3,1 kg

Anbefalede produkter