HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Steinway Lyngdorf

Med Steinway Lyngdorf får du ubegrænset opløsning og dynamik. Du får finish og teknologi i verdensklasse, og du får enestående muligheder for at indrette dig med dit high-end-anlæg uden at gå på kompromis med din boligindretning. Det ultimative hi-fi-system!

  • State-of-the-art digital teknologi
  • Enestående opløsning og dynamik
  • Mere kompakt end traditionelle anlæg
  • RoomPerfect optimerer lyden i dit lytterum
  • Fleksible placeringsmuligheder

Det ultimative hi-fi-system

Steinway Lyngdorf er stiftet i 2005 som et samarbejde mellem det verdensberømte pianofirma Steinway & Sons og danske Lyngdorf Audio, som står for digitalt hi-fi-udstyr i den absolutte high-end-klasse. Her mødes uovertruffent håndværk og kompromisløs digital lydteknologi i en produktrække, verden aldrig har set magen til. I luksusbranchens medier nævnes Steinway Lyngdorf allerede side om side med etablerede brands som Dom Pérignon, Chanel og BMW.

Et spændende alternativ for entusiaster

De største systemer fra Steinway Lyngdorf bærer prisskilte, du normalt kun ser hos ejendomsmæglere. Men de mere kompakte løsninger er faktisk inden for rækkevidde af mere almindelige high-end-entusiaster. Sammenlignet med et traditionelt high-end-anlæg i den ypperste klasse er Steinway Lyngdorf ikke dyrere, men det er bedre og mere kompakt. Samtidig er det langt nemmere at få til at spille optimalt i en almindelig stue, fordi du får det unikke og geniale RoomPerfect-system med i købet.

Besøg Steinway Lyngdorfs hjemmeside

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her