HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

DALI

DALI – Danish Audiophile Loudspeaker Industries – blev grundlagt i 1983 af Peter Lyngdorf, som også er Hi-Fi Klubbens grundlægger. I dag er DALI en global eksportsucces, som begejstrer musikelskere og anmeldere i mere end 70 lande.

  • Kvalitetshøjttalere i alle prisklasser
  • Fås både i traditionelt og moderne design
  • Maksimal lydkvalitet for pengene
  • Komplette serier til alle behov
  • Udviklet og designet i Danmark

Kvalitet frem for modeluner

Siden DALI startede med at producere højttalere i 1983, er mange andre producenter dukket op og forsvundet igen, og den ene modebølge efter den anden er skyllet igennem hi-fi-universet. DALI har overlevet og fået succes ved at holde stædigt fast i den kunst, de mestrer bedre end nogen andre, nemlig at lave bundsolide kvalitetshøjttalere med maksimal lydvaluta for pengene. Og det gælder også for de indbygningshøjttalere og elegante designmodeller, som er kommet til i de senere år.

Flot lyd på alle anlæg

En DALI-højttaler formidler musikken med nærvær, nerve og timing. Lyden kommer virkelig ud i rummet, så du får en autentisk og spændende oplevelse, uanset hvilken slags musik du spiller. Højttalerne er samtidig nemme at drive for forstærkeren, så du kan opnå flotte resultater på selv et mindre stereo- eller surroundanlæg.

Sunde koncepter bag global eksportsucces

Ved at koncentere sig om nogle sunde grundkoncepter og forfine dem igen og igen har DALI skabt en imponerende højttalerrække, som inkluderer nogle af verdens absolut bedste produkter. Uanset om du bevæger dig i økonomiklassen eller den ekstreme high-end, finder du en DALI-højttaler blandt klassens bedste, og i dag vælter stjernerne og priserne ind fra begejstrede hi-fi anmeldere over hele kloden. 

Besøg DALIs hjemmeside