Gå til indhold
109.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Den ultimative surround-processor til avancerede hjemmebiografer. Her er det kun din fantasi, der sætter grænsen for din lydoplevelse.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Lyngdorf MP-60 – kompromisløs 16-kanals high-end digital surround-processor med nyeste HDMI-funktioner, RoomPerfect rumkorrektion og design i verdensklasse

 • Enestående digital lydkvalitet i op til 16 selvstændige kanaler
 • HDMI 2.0b med 4K/60, eARC, Dynamic Lip Sync, HDR/HLG/Dolby Vision m.m.
 • Indbygget RoomPerfect rumkorrektion til optimal lyd i alle lytterum
 • Eksklusivt og solidt design i aluminium og glas
 • Balancerede XLR-tilslutninger til valgfrie effekttrin

MP-60 er en kompromisløs 100% digital 16-kanals high-end surround-forforstærker/processor, som giver dig næsten uudtømmelige muligheder for at udnytte dagens bedste lyd- og billedformater helt til den yderste grænse.

Lyngdorfs unikke RoomPerfect-system kan optimere din filmlyd til et enestående kvalitetsniveau i ethvert lytterum. Og via eARC kan du overføre et komplet Dolby Atmos-signal fra dit TV, så du får den fulde lydoplevelse fra dagens bedste højopløste video-streamingtjenester.

MP-60 har indbygget medieafspiller med Airplay, Spotify Connect, Roon og internetradio via en kablet netværksforbindelse. Så den kan naturligvis også spille musik i den enestående detaljerede, dynamiske og krystalklare kvalitet, som har gjort Lyngdorf og RoomPerfect legendarisk blandt hi-fi-anmeldere og musikelskere over hele verden.

Uendelige muligheder i surround

Med MP-60 vil du opleve en helt enestående tredimensionel og dynamisk lydoplevelse. De 16 selvstændige kanaler har 12 af udgangene dedikeret til det grundlæggende setup i en avanceret hjemmebiograf med højdekanaler (11.1). De 4 resterende kan så frit dedikeres til ’ekstra’ højtalere, som f.eks. subwoofere, surround wide eller Auro-højtalere.

Alle 16 kanaler vil være de oprindelige, såfremt de er tilgængelige i materialet. Ellers konstruerer processoren selv signalet i en upmixer. I praksis er det næsten kun kildematerialet, som sætter grænsen for din lydoplevelse, uanset om dit system er baseret på Dolby Atmos, Auro-3D eller DTS:X.

Via balancerede XLR-tilslutninger kan du matche MP-60 med en lang række af markedets bedste separate effekttrin. Den oplagte kombination er Lyngdorfs egen 8-kanals forstærker MXA-8400, men du kan frit vælge en alternativ løsning, hvis du foretrækker det, for eksempel fra NAD.*Matchende effektforstærker MXA8400 vil blive introduceret på et senere tidspunkt.

MP-60 fås i sort aluminiumsfinish.

Perfekt integration med avancerede kontrolsystemer

Lyngdorf MP-60 har alt, hvad du kan ønske dig af muligheder til selv den mest avancerede hjemmebiograf, inklusive IR-sensorer og 12V-triggere. Via RS232 og IP-kontrol kan du integrere processoren med markedets gængse kontrolsystemer, mens opsætning og support kan klares udefra via browser-interface (PC/Mac). DCI-kompatibel AES/EBU-tilslutning til digitale kilder og/eller forstærkere kan indbygges som ekstraudstyr.

RoomPerfect – en helt ren og ufarvet lydoplevelse

RoomPerfect er Lyngdorfs unikke og verdensberømte state-of-the-art-system til aktiv, digital rumkorrektion. Lige siden introduktionen i Lyngdorfs egen TDA-2200 stereoforstærker har RoomPerfect været anerkendt som et lydmæssigt mirakelmiddel, der kan få det maksimale ud af ethvert højtalersystem i ethvert lytterum uden samtidig at påvirke lyden negativt. Med MP-60 kan du nu opleve dette fantastiske system i en fuld surround-version!

RoomPerfect giver dig den optimale lydkvalitet fra dine dyrt indkøbte højtalere – inklusive en eller flere subwoofere – uden at omdanne din dagligstue til et lydstudie. RoomPerfect er nemt at bruge, det løfter med ét slag ydelsen fra hele dit anlæg til et langt højere niveau, og det kører helt uden brug af computer!

Nemt og brugervenligt

Ved hjælp af den medfølgende målemikrofon og en serie mikrofonmålinger analyserer RoomPerfect én gang for alle dit lytterum og skaber en meget præcis digital korrektion, som modvirker rumresonanser og andre farvninger. Det betyder, at den lyd, du hører fra højtalerne bliver den rene lyd fra optagelsen – ikke en udgave, som er forvrænget og farvet af dit lytterum.

RoomPerfect arbejder ved at eliminere de frekvensafvigelser, som rumresonanser tilfører lyden. Alene dette giver dig en næsten mirakuløs forbedring af præcisionen i lydbilledet. Du indtaster de fysiske afstande mellem dine højtalere og din foretrukne lytteposition og lader MP-60 korrigere for de uundgåelige faseforskelle i lyden. Det giver det sidste pift til en enestående naturtro musikoplevelse.

Befri dine højtalere fra lytterummets tyranni

Når målingerne er gennemført, kan RoomPerfect efter dit valg gemme flere indstillinger, som optimerer lyden i såvel ”sweet spot” såvel som andre lyttepositioner. Systemet kan også lave en global indstilling, som giver en forbløffende forbedring af lyden overalt i rummet. Så bare stil dine højtalere helt ind til væggen og lad RoomPerfect om resten. Placering helt ind til væg er faktisk helt optimal, fordi den både øger effektiviteten og reducerer udtværing af impulser (”smearing”). Men det kan kun lade sig gøre med RoomPerfect!

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Enestående digital lydkvalitet i op til 16 selvstændige kanaler
 • HDMI 2.0b med 4K/60, eARC, Dynamic Lip Sync, HDR/HLG/Dolby Vision m.m.
 • Indbygget RoomPerfect rumkorrektion til optimal lyd i alle lytterum
 • Eksklusivt og solidt design i aluminium og glas
 • State-of-the-art digital signalbehandling
 • Understøtter både Dolby Atmos, Auro-3D og DTS:X
 • Avanceret Bass Management inkl. RoomPerfect
 • To samtidige HDMI-udgange + HDBaseT-udgang med individuelle kildevalg
 • Opskalering af alle videosignaler til 4K/UHD-opløsning
 • Balancerede XLR-tilslutninger til valgfrie effekttrin
 • Indbygget medie-afspiller med Roon, Spotify Connect, AirPlay og internetradio
 • Setup via PC-browser, app-kontrol og IR/RF-fjernbetjening
 • Mulighed for op til 32 personlige voicings til justering af frekvensgangen
 • Backup af alle indstillinger via SD-kort eller USB
 • Kan opgraderes med DCI-kompatibel AES/EBU-tilslutning til digitale mediaservere eller til effektforstærkere med digitalt input (ekstraudstyr)

Begrænsninger

 • Nogle alternativer har flere muligheder til musikafspilning og musikstreaming
 • Ikke indbygget video-opskalering
 • Ikke udgang for hovedtelefon
 • Ikke indbygget trådløs netværksfunktion (wi-fi) eller Bluetooth
 • Kræver sin plads sammen med tilhørende effekttrin

Reviews

Tilbehør til Lyngdorf MP-60

H30
Hegel H30
Effektforstærker
94.999,- / Stk
C55
Effektforstærker til installation
62.999,- / Stk

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningJa
Radio typeInternet radio

Anbefalede produkter

EPICON 8
DALI EPICON 8
Gulvhøjtaler
133.998,- / Par