Gå til indhold
Lyngdorf
Subwoofer

Lyngdorf BW-3

7.499,-stk
Sort højglans

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Varen indgår i system/pakke
Superkompakt design, flot finish og imponerende dyb og dynamisk bas. Her er subwooferen, som både forkæler din lyd og din boligindretning.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Lyngdorf BW-3 – avanceret kompakt 8” subwoofer med slankt design, eksklusiv lyd og spændende muligheder

 • Slankt og elegant design, nem at placere
 • Eksklusiv lakeret finish i sort eller hvid lak
 • Imponerende dyb og dynamisk bas for størrelsen
 • Integrerer også perfekt med meget små satellithøjtalere
 • Kan placeres både stående og liggende

BW-3 er en slank, kompakt og ekstremt velspillende 8” subwoofer, som er nem at placere og samtidig giver dig et hav af muligheder, både til musik og hjemmebio. På trods af sin beskedne størrelse præsterer den en forbløffende dyb og dynamisk bas, som uden problemer kan håndtere en almindelig stue.

Med 400 watt indbygget forstærkereffekt og en kraftig 8” long-throw enhed vil BW-3 give din musik og filmlyd et solidt fundament i den dybe bas, også selvom du har et anlæg i den mere prisvenlige ende af skalaen.

Hvis du på den anden side har lyst til at gå hele vejen, kan du opnå fantastiske resultater med en af Lyngdorfs egne forstærkere, som giver dig det unikke RoomPerfect-system. Som satellitter kan du bruge den slanke og matchende Lyngdorf MH-3 væghøjtaler eller en anden kompakt kvalitetsmodel.

Den opdaterede version af BW-3 leveres med eksklusivt frontstof fra den verdenskendte danske tekstilproducent Gabriel. Stoffet er specielt designet til formålet og er helt akustisk transparent, selvom det fremstår tætvævet for øjet. Stoffet er fastgjort til en nydesignet aftagelig ramme, som minimerer resonanser og holder sin form mange år frem i tiden. Gabriel stoffronterne fås i flere farver og kan købes separat, også til brug sammen med den oprindelige BW-3 version.

Mange kombinationsmuligheder – også til high-

BW-3 kan spille fint sammen med langt de fleste af markedets kompakte kvalitetshøjtalere, inklusive Lyngdorfs egen matchende MH-3 væghøjtaler. En lækker løsning kunne for eksempel være et streaminganlæg fra Sonos, HEOS eller Bluesound med MH-3, DALI OPTICON LCR eller RUBICON LCR som væghøjtalere.

Sammen med en almindelig forstærker eller receiver virker BW-3 på samme måde som andre gode aktive subwoofere. Men den har endnu en trumf gemt i ærmet. Den kan nemlig spille helt op til 800 Hz i modsætning til normale subwoofere, der typisk begynder at rulle af i toppen allerede omkring 120 Hz. Det betyder, at du med to styk BW-3 kan få en perfekt integration selv med meget små satellithøjtalere.

I en sådan 2+2-opsætning kan du med en Lyngdorf-forstærker sætte delefrekvensen så højt som 300 Hz, uden at stereoperspektivet lider skade. Nøjes du med én BW-3, vil den lyde bedst med delefrekvensen sat til maksimalt 100 Hz, præcis som de fleste andre almindelige subwoofere.

RoomPerfect gør forskellen

Med en Lyngdorf-forstærker som TDAI 2170 får du også Lyngdorfs unikke RoomPerfect-system, som eliminerer bulder og resonanser fra dit lytterum. Det giver dig næsten helt frie hænder til at placere højtalerne, hvor du vil. Stil bare subwooferne helt ind i hjørnet – det vil faktisk give dig endnu mere dynamik og bund i lyden!

En sådan opsætning med Lyngdorfs prisvenlige MH-3 væghøjtaler vil give dig en lyd, som begynder at smage af den fantastiske og anmelderroste Steinway Lyngdorf S-Serie, men til en langt lavere pris. Du får en helt utrolig dynamik, klarhed og detaljering fra et system, som fylder minimalt i din stue. At dette overhovedet kan lade sig gøre, er et mindre mirakel. Og det siger meget om den nytænkning og den avancerede teknologi, som er på spil her. Det skal simpelthen opleves!

Store kræfter i lille kabinet

BW-3 har et lukket kabinet på kun 7 liter indvendigt volumen. At få dyb og dynamisk bas fra denne konstruktion stiller enorme krav til både kabinettet, forstærkeren og ikke mindst enheden. Derfor er den bestykket med en enorm magnet, en overdimensioneret 38 mm svingspole og en ekstremt stærk membran i aluminium.

Alt dette giver enheden høj effektivitet og meget hurtig respons. Det er rigeligt til de fleste systemer og de fleste lytterum. Og hvis du alligevel vil have endnu mere af det gode, tilføjer du bare endnu en BW-3. Så vil bunden aldrig gå ud af dine lydoplevelser.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Slankt og elegant design, nem at placere
 • Eksklusiv lakeret finish
 • Imponerende dyb og dynamisk bas for størrelsen
 • Integrerer også perfekt med meget små satellithøjtalere
 • Kan placeres både stående og liggende
 • Stoffronter i flere farver fås som ekstratilbehør

Begrænsninger

 • Nogle større alternativer kan spille endnu dybere og/eller kraftigere bas

Tilbehør til Lyngdorf BW-3

AudioQuest Irish Red Subwoofer-kabel
AudioQuest Irish Red
Subwoofer-kabel
799,- / stk
8

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)27-200
Forstærker effekt (max)400 watt
Bas størrelse8"
Delefrekvenser60-200 Hz
Kabinet typeLukket

Anmeldelser


5.0
7 anmeldelser
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0
Kent
Danmark
7/17/2023
Kent
Danmark
Rolph
Holland
5/24/2023
Rolph
Holland
Rolph
Holland
5/24/2023
Rolph
Holland
Jesper
Sverige
5/23/2023

Meget støj for sin størrelse! Det er nemt at skjule og lyder som det skal. En ulempe er, at den ikke har nogen beskyttelse af membranen. Ikke optimalt, hvis du har det på gulvet bag sofaen og ved et uheld rammer det med støvsugeren.

Jesper
Sverige
Robert
Sverige
5/20/2023
Robert
Sverige

Anbefalede produkter

Lyngdorf MH-3 Kompakt højtaler
Lyngdorf MH-3
Kompakt højtaler
3.299,- / stk
3