Gå til indhold

HiFi Klubben i samarbejde med Team Singularity

ESPORT
I HIFI KLUBBEN?

eSport vokser eksplosivt i disse år. Der er masser af intense og spændende oplevelser for både deltagere og publikum, og nogle spår ligefrem eSport en fremtid på størrelse med fodboldens Champions League. De kommende år vil vise, om de får ret – under alle omstændigheder går det STÆRKT!

Team Singularity er en skandinavisk baseret eSports-organisation, som først og fremmest har fokus på at skabe resultater og udvikle talenter. Organisationen er kun lidt over et år gammel, men har allerede gjort sig bemærket ved forskellige events. For eksempel er de lige nu forsvarende mestre i CS:GO ved Copenhagen Games.

HiFi Klubben og Team Singularity har indledt et samarbejde med fælles fokus på at skabe endnu større oplevelser for gamere og eSports-interesserede. HiFi Klubbens viden om god lyd plus Team Singularitys fremadstormende indtog på eSports-scenen åbner potentiale for masser af spændende nye oplevelser for alle, der interesserer sig for eSport. Uanset om de følger deres ynglingshold eller branchen generelt.

HiFi Klubben har ingen planer om at sælge specialiseret lydudstyr til professionelle spillere. Men vi vil tilbyde et bredt sortiment af produkter til store lydoplevelser for den almindelige gamer. For eksempel gaming-headset af høj kvalitet og hjemmebio-systemer, der åbner et helt nyt gaming-univers  i fantastisk tredimensionel surround sound. 

Få arena-oplevelsen helt ind i stuen

Ved at forene eSport og god lyd bliver det også meget mere spændende med de mange turneringer og kampe, som kan streames direkte ind i stuen. Uanset om du ser dem på Twitch, YouTube eller flow-TV, så hæver du nemlig din oplevelse helt enormt, hvis du kobler ordentlig lyd til skærmen.

Alle vil kunne få mere ud af deres sofa-aftener med eSport, hvis der kobles lidt ekstra lyd til. Men alle større turneringer bliver broadcasted i surround sound, og du kan derfor komme helt tæt på arenaoplevelsen med et rigtigt surround-anlæg. Og det allerbedste er, at det ikke behøver at koste mere end en ny smartphone!

Gaming surround-hjemmebio

Se flere løsninger her