Gå til indhold
Hegel
CD-afspiller

Hegel Mohican

29.995,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Vil du have det absolut bedste ud af din højtelskede musiksamling? Her er CD-afspilleren, du aldrig behøver at udskifte igen!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel The Mohican – den definitive CD-afspiller

The Mohican er en kompromisløs CD-afspiller, som vil give dig uforglemmelige musikalske oplevelser fra din elskede CD-samling. Hvis du foretrækker at afspille din musik fra disk og vil have det så godt som muligt, vil The Mohican sandsynligvis blive din sidste CD-afspiller. Deraf navnet – den sidste og mest legendariske af sin art.

I modsætning til mange andre af dagens high-end CD-afspillere er The Mohican kun lavet til CD-afspilning. Ikke SACD, DVD, MP3 eller andre formater og funktioner, som komplicerer opbygningen og derfor i sidste ende fjerner fokus på den optimale CD-lyd. Alle Hegels ressourcer er sat ind på dette ene formål, og det vil du kunne høre, når den silkebløde og naturlige lyd flyder ud af dine højtalere.

Glem alt om specifikationer – de er gode nok, som Rolls-Royce plejede at sige før i tiden. Lad i stedet dine ører fortælle dig om den fabelagtige omhu, Hegel har lagt i at skabe den ultimative CD-afspiller. Så vil du indse, hvor enestående The Mohican er.

The Mohican fås i sølv og sort finish (aluminium).

Spækket med avanceret Hegel-teknologi
The Mohican er udstyret med alt, hvad Hegel har kunnet ryste ud af ærmet for at give dig den ultimative musikoplevelse fra dine CD’er. Selve drevet er et originalt, dedikeret Sanyo CD-drev, som Hegel har opgraderet med egne avancerede servoløsninger. Den har de nyeste og bedste DAC-chips, som arbejder i ren 16-bit/44,1 kHz opløsning. Clock-mekanismen er absolut referenceklasse og inkluderer Hegels egen patenterede SoundEngine-teknologi for et enestående lavt jitter-niveau.

Du får naturligvis også balancerede XLR-tilslutninger, så du kan overføre det konverterede musiksignal i højest mulige kvalitet til en matchende high-end forstærker.

Hegel – kompromisløs kvalitet og autentisk lyd
Norske Hegel har rødder tilbage til slutningen af 1980’erne og har i de mellemliggende årtier udviklet sig til et af hi-fi-branchens mest anerkendte brands, både blandt anmeldere og musikentusiaster. I dag sælges de prisbelønnede Hegel-produkter over hele verden, og de vinder stadig tests og hjerter på samlebånd, hver gang de får chancen for at vise deres unikke musikalske kvaliteter.

Hegel har især profileret sig som forkæmpere for de analoge lydkvaliteter, når de er allerbedst. En Hegel-forstærker kombinerer krystalklar detaljering med analog varme og musikalitet, og hvis dit hjerte banker for denne cocktail, finder du det ikke meget bedre, uanset pris.

Målet er at give musikelskeren en lytteoplevelse, som er så naturlig og engagerende som muligt. Derfor bruger Hegel virkelighedens lyd fra akustiske instrumenter og stemmer fra kendte kunstnere som primær reference. Intet andet er godt nok, når man skal finde den perfekte lyd. Når den er på plads, kan du til gengæld spille alle slags musik i uovertruffen kvalitet – uanset om det er en sart kammertrio eller Rammstein for fuld udblæsning.

Hegels høje kvalitetsniveau bunder i høj grad i traditionelle dyder som tunge, vibrationsdæmpende kabinetter og enorme strømforsyninger, som kan holde selv den mest krævende højtaler i et urokkeligt jerngreb. Men Hegel har herudover udviklet og anvendt en række avancerede principper inden for både analog og digital teknologi, som du kan læse mere om på Hegels hjemmeside .

Tilbehør til Hegel Mohican

Tekniske specifikationer

Signal/støjforhold-145 dB