Gå til indhold
Hegel
D/A-konverter

Hegel HD30

35.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Løsningen til dig, der vil lytte til digitale musikkilder på dit high-end anlæg i absolut højeste kvalitet. En drøm af en D/A-konverter!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel HD30 – kompromisløs high-end D/A-konverter / digital forforstærker med enestående lydkvalitet, avancerede tilslutninger, indbygget volumenkontrol og fjernbetjening

HD30 er en ultimativ high-end D/A-konverter med kompromisløs kvalitet i alle detaljer og en digital lydkvalitet, som du får mere end svært ved at finde bedre, uanset pris. Du får alle relevante tilslutninger inkl. balanceret AES/EBU, og HD30 har også både indbygget volumenkontrol og fjernbetjening. Dermed er den helt klar til at blive brugt som en fuldt digital forforstærker sammen med et separat effekttrin eller et sæt aktive højtalere.

Hvis du alligevel kun har digitale signalkilder, er HD30 en særdeles interessant mulighed, som giver dig uovertruffen lydkvalitet og høj fleksibilitet, samtidig med at du sparer penge. I stedet for at nøjes med apparaternes indbyggede D/A-konvertere eller analoge PC-lydkort kan du køre signalerne ind i HD30 og få state-of-the-art-signalbehandling på alle dine digitale lydkilder, uanset opløsning. Resultatet er en krystalklar gengivelse, uden at du samtidig får negative bivirkninger med i købet, f.eks. en ’kold’ eller overdrevent analytisk klang.

Det afgørende touch til dit high-end anlæg
Uanset om du spiller musikken fra f.eks. en CD eller streamer trådløst fra nettet via din computer, vil HD30 give dig en enestående luftig, tredimensionel og musikalsk gengivelse, som vil kalde både smilet og gåsehuden frem igen og igen. Og hvis du hører til dem, som mener, at den eneste rigtige lyd er analog og bliver hentet op af en pladerille, kan HD30 være produktet, som får dig til at skifte mening.

HD30 matcher Hegels egne forstærkere i design og finish, men den kan naturligvis også bruges sammen med højkvalitets komponenter fra andre producenter.

HD30 fås i sort aluminiumsfinish. Systemfjernbetjening medfølger.

Det bedste af det bedste
Da Hegel satte sig for at designe HD30, var målet at opnå et kvalitetsniveau, som overgik alt andet på markedet. For at opnå dette mål, var de nødt til at bruge verdens bedste måleudstyr og selv opgradere det til endnu højere følsomhed. Det siger lidt om det arbejde, der er lagt i fintuningen af clock-krystallerne og strømforsyningerne i denne kompromisløse D/A-konverter.

Alt er designet fra bunden, og ingen anstrengelse er sparet for at minimere støj og elektromagnetisk indstråling. Den digitale og den analoge sektion har hver sin ultra-støjsvage ringkerne-transformer, og den eksklusive DAC arbejder i 32-bit/192kHz Dual Mono konfiguration. Det giver et bogstaveligt talt uhørt lavt støjniveau på typisk -150 dB. Med HD30 lytter du til musik – og intet andet!

Hegel – kompromisløs kvalitet og autentisk lyd
Norske Hegel har rødder tilbage til slutningen af 1980’erne og har i de mellemliggende årtier udviklet sig til et af hi-fi-branchens mest anerkendte brands, både blandt anmeldere og musikentusiaster. I dag sælges de prisbelønnede Hegel-produkter over hele verden, og de vinder stadig tests og hjerter på samlebånd, hver gang de får chancen for at vise deres unikke musikalske kvaliteter

Hegel har især profileret sig som forkæmpere for de analoge lydkvaliteter, når de er allerbedst. En Hegel-forstærker kombinerer krystalklar detaljering med analog varme og musikalitet, og hvis dit hjerte banker for denne cocktail, finder du det ikke meget bedre, uanset pris.

Målet er at give musikelskeren en lytteoplevelse, som er så naturlig og engagerende som muligt. Derfor bruger Hegel virkelighedens lyd fra akustiske instrumenter og stemmer fra kendte kunstnere som primær reference. Intet andet er godt nok, når man skal finde den perfekte lyd. Når den er på plads, kan du til gengæld spille alle slags musik i uovertruffen kvalitet – uanset om det er en sart kammertrio eller Rammstein for fuld udblæsning.

Hegels høje kvalitetsniveau bunder i høj grad i traditionelle dyder som tunge, vibrationsdæmpende kabinetter og enorme strømforsyninger, som kan holde selv den mest krævende højtaler i et urokkeligt jerngreb. Men Hegel har herudover udviklet og anvendt en række avancerede principper inden for både analog og digital teknologi, som du kan læse mere om på Hegels hjemmeside .

Tilbehør til Hegel HD30

Tekniske specifikationer

Signal/støjforhold-150 dB
Forvrængning0,0005%