Gå til indhold
HEGEL H90 Stereoforstærker med streaming

HEGELH90Stereoforstærker med streaming

Få den ægte Hegel-oplevelse og spændende muligheder fra en solid og elegant forstærker. En ren perle for seriøse musikelskere.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel H90 – audiofil analog high-end stereoforstærker med digitale kvaliteter

H90 er en audiofil og yderst velspillende 2 x 60 watt analog stereoforstærker, som giver dig den ægte Hegel-oplevelse, uden at prisen ryger igennem loftet. I forhold til de dyrere modeller er der skåret lidt på effekten, og enkelte funktioner er udeladt. Heriblandt balancerede XLR-tilslutninger og indbygget Spotify Connect.

Til gengæld sparer du en god håndfuld penge – som du så helt oplagt kan bruge på en rigtig musikstreamer fra f.eks. Sonos, HEOS eller Bluesound. Og du får stadig masser af avancerede muligheder, også til din digitale musik.

Perfekt match til seriøse hi-fi højtalere

H90 er et perfekt forstærkermatch til audiofile hi-fi højtalere, for eksempel 700-serien fra Bowers & Wilkins og RUBICON-serien fra DALI. Den har imponerende strømressourcer og en dæmpningsfaktor på hele 2000. Det betyder i praksis, at den vil holde dine højtalere under total kontrol, samtidig med at den vrider alle lækkerierne ud af din yndlingsmusik. Lydbilledet er stort, dynamisk og detaljeret med den unikke musikalitet, Hegel er kendt for. Hver eneste musiklytning bliver derfor til en sublim oplevelse, der vil kalde gåsehuden frem igen og igen.

Uanset om du spiller din musik fra vinyl, CD eller streaming, kan H90 give dig en optimal løsning. Ud over den overdådige analoge forstærkerdel får du nemlig også digitale indgange og indbygget netværk med streaming og AirPlay. Den solide aluminiumsfront rummer kun Hegel-logoet, to knapper, udgang til høretelefoner og et enkelt display. Et elegant og underspillet design, som uden problemer kan falde ind i en stilren boligindretning.

Suveræn lyd fra alle dine digitale lydkilder og computer

H90 har digital audio-ind både via coaxial, optisk og USB. Dermed kan du udnytte den som D/A-konverter (DAC) til alle dine digitale lydkilder, f.eks. CD-afspiller eller en trådløs musikstreamer (Bluesound, HEOS, Sonos eller andre). Via USB-B indgangen kan du også bruge H90 til krystalklar digital afspilning af din musiksamling fra PC/Mac, inklusive højopløste 24-bit musikformater.

Du får indbygget netværksfunktion med Hegels egen audiofile implementering af Apple AirPlay,* som er langt mere seriøst udført end det simple chipsæt, du finder i de fleste andre AirPlay-produkter.

H90 fås i sort aluminiumsfinish. Systemfjernbetjening medfølger.

Highlights

 • Tungt og stabilt opbygget
 • Kan problemfrit drive meget strømkrævende højtalere
 • Både analoge og digitale indgange
 • Tilslutning for høretelefoner på front (6,3mm)
 • Audiofil AirPlay implementering
Michael Rygaard
Horsens
99 butikkerFind nærmeste butik
Michael Rygaard

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Tungt og stabilt opbygget
 • Kan problemfrit drive meget strømkrævende højtalere
 • Både analoge og digitale indgange
 • Tilslutning for høretelefoner på front (6,3mm)
 • Indbygget netværksfunktion med audiofil AirPlay implementering
 • Audiofil USB-indgang til Mac/PC
 • Kan bruges som L/R-frontforstærker i et surround-system (valgfri fast/variabel på indgange)

Tekniske specifikationer

Dæmpningsfaktor2000
Forvrængning (THD)0,01 %
Signal/støjforhold100 dB
Udgangseffekt 8 ohm60 watt

Tilbehør til HEGEL H90