Gå til indhold
Er kun det bedste godt nok? Denne EISA-vindende forstærker fra Hegel er svaret på dine hedeste musikalske drømme!
stk46.999,-
Forventes på lager 6. april 2023
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel H390 – EISA-vindende og kompromisløs analog high-end stereoforstærker med digitale kvaliteter

H390 er en tung og kompromisløs 2 x 250 watt analog Dual Mono stereoforstærker, som vandt den eftertragtede EISA-pris som årets bedste high-end forstærker 2019-2020. Den kan drive selv de mest strømkrævende high-end højtalere med total kontrol, og den giver dig alle kvaliteterne fra Hegel-universet med massiv råstyrke bagved. Resultatet er et kæmpestort lydbillede med en overflod af dynamik og detaljer, kombineret med en enestående naturlighed og musikalitet.

Perfekt match til krævende højtalere

Hvis du kan undvære et par tilslutninger og leve med en anelse mindre effekt end den helt vilde topmodel H590, får du næsten de samme præstationer her, men til en langt lavere pris. Og selvom H390 ikke just er gratis, giver den stadig en imponerende værdi for pengene. Den er et perfekt forstærkermatch til store high-end gulvhøjtalere, for eksempel 800-serien fra Bowers & Wilkins og EPICON-serien fra DALI. Den vil vride alle lækkerierne ud af både indspilninger og højtalere, og hver eneste musiklytning bliver til en sublim oplevelse, der vil kalde gåsehuden frem igen og igen.

Uanset om du spiller din musik fra vinyl, CD eller streaming, kan H390 give dig en optimal løsning. Ud over den overdådige analoge forstærkerdel får du nemlig også digitale indgange og indbygget netværk med streaming. Den solide aluminiumsfront rummer kun Hegel-logoet, to knapper og et enkelt display. Selvsikkert og underspillet, præcis som et isbjerg med det hele gemt under overfladen.

Suveræn lyd fra alle dine digitale lydkilder og computer

H390 har digital audio-ind både via coaxial, optisk og USB. Dermed kan du udnytte den som en fremragende D/A-konverter (DAC) til alle dine digitale lydkilder, f.eks. CD-afspiller eller en trådløs musikstreamer (Bluesound, HEOS, Sonos eller andre). Via USB-B indgangen kan du også bruge H390 til krystalklar digital afspilning af din musiksamling fra PC/Mac, inklusive DSD/SACD og højopløste musikfiler helt op til 32-bit/384kHz.

Du får indbygget netværksfunktion med Spotify Connect og Hegels egen audiofile implementering af Apple AirPlay 2, som er langt mere seriøst udført end det simple chipsæt, du finder i de fleste andre AirPlay 2-produkter. Med de audiofile streamingtjenester TIDAL HiFi og Roon kan du også via din computer udnytte MQA-formatet, som giver dig ægte 24-bit kvalitet fra et hastigt voksende antal musiktitler. HD-lyd formidlet via en Hegel-forstærker giver dig en helt enestående musikoplevelse, som kombinerer alt det bedste fra både det nye og det traditionelle hi-fi-univers. Læs mere om Hegel her.

H390 fås i sort aluminiumsfinish. Systemfjernbetjening medfølger.

Test af HEGEL H390

Flere billeder af HEGEL H390

HEGEL H390 Integreret forstærker

Highlights

 • Ekstremt tungt og stabilt opbygget
 • Kan problemfrit drive selv de mest strømkrævende højtalere
 • Både analoge og digitale indgange
 • Spotify Connect og audiofil AirPlay 2 implementering
 • Understøtter MQA og DSD/SACD
Peter Ingemann
Hillerød
99 butikkerFind nærmeste butik
Peter Ingemann

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Særdeles tungt og stabilt opbygget
 • Kan drive selv meget strømkrævende højtalere med total kontrol
 • Dual Mono konstruktion
 • Både analoge og digitale indgange
 • Indbygget netværksfunktion med Spotify Connect og audiofil AirPlay 2 implementering*
 • Understøtter MQA og DSD/SACD
 • Audiofil USB-indgang til Mac/PC
 • Både variabel og fast Pre-Out (f.eks. til høretelefon-forstærker)
 • Kan bruges som L/R-frontforstærker i et surround-system (valgfri fast/variabel på indgange)
 • Fjernbetjening i metal

Videoer om HEGEL H390

Tekniske specifikationer

Dæmpningsfaktor4000
ForstærkerteknologiAnalog
Forvrængning (THD)0,005%
Signal/støjforhold100 dB
Udgangseffekt 8 ohm250 watt

Anmeldelser


5.0
6 anmeldelser
5
6
4
0
3
0
2
0
1
0
Poul
Danmark
3/9/2023

Super god lyd og god betjening I Aalborg :-)

Poul
Danmark
Martin
Danmark
3/2/2023

Herfra de varmeste anbefalinger til dette produkt. Simpelthen en nydelse at tænde for dag 1 og oplevelsen er kun blevet endnu bedre med lidt timer “på bagen”. Tag ind i hifi klubben og hør dette vidunder. Måske findes der bedre produkter i denne klasse. Jeg har bare ikke hørt dem endnu.

Martin
Danmark
Ole
Norge
3/2/2023
Ole
Norge
Arild
Norge
3/1/2023

Stort og luftigt lydbillede, der er præcist og fuld af detaljer hele vejen fra bund til top. DAC fra øverste hylde og analoge kræfter, der aldrig løber tør.

Arild
Norge
Frode
Norge
3/1/2023
Frode
Norge

Tilbehør til HEGEL H390

Anbefalede produkter