Gå til indhold
Denon
Receiver

Denon DRA-800H

6.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

DAB-radio, stereoforstærker og musikstreamer i ét apparat. Med lækker hi-fi-lyd og HDMI til dit TV har du alt det nødvendige til et godt anlæg.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon DRA-800H – stereoreceiver med 2 x 100 watt, DAB-radio, musikstreaming, HEOS multirum, stemmestyring, indgang til pladespiller og superflot hi-fi-lyd

 • Flot lydkvalitet og eksklusiv finish i aluminium
 • Indbygget radio (DAB/FM/internet), pladespiller-indgang og højtaler A/B
 • Nem tilslutning af TV og billedkilder via HDMI, inkl. lydstyrke-kontrol fra din eksisterende TV-fjernbetjening
 • Indbygget trådløs HEOS multirums-musikstreaming, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon support, Bluetooth
 • Stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa (afventer aktivering på dansk fra Denon)

DRA-800H er en avanceret stereoreceiver i fuld størrelse, som giver dig hele den flotte lydkvalitet og råstyrke, som du kender fra det traditionelle stereoanlæg. Her får du det bare i moderne udgave med et hav af lækre finesser oveni. For eksempel kan du tilslutte dit TV via HDMI, og det giver dig helt nye muligheder for at få en superlækker lydoplevelse foran skærmen. Betjeningen bliver samtidig en ren fornøjelse, fordi du kan styre lyden fra din eksisterende TV-fjernkontrol.

Fronten og den store volumenknap er lækkert udført i aluminium, og hvis du stadig har en CD-samling, kan du supplere med en af Denons egne matchende CD-afspillere. Du får pladespiller-indgang, indbygget DAB-radio, trådløs musikstreaming med multirum – kort sagt alt, hvad du behøver til et full-size anlæg i topkvalitet.

Denon DRA-800H Når du vælger DRA-800H, går dine penge til lydkvalitet i stedet for alt muligt andet, som du ikke har brug for, når du er tilfreds med god lyd i to kanaler. Opsætningen og den daglige betjening bliver også langt nemmere. Bare tilslut to højtalere, og anlægget spiller!

HEOS – trådløs musik i hele dit hjem

Som en helt ny finesse har DRA-800H fået indbygget HEOS multirum, som giver dig næsten uendelige muligheder for at streame musik fra streamingtjenester og titusindvis af radiostationer på internettet.Du kan frit udbygge med trådløse HEOS-højtalere i alle andre rum i dit hjem, og du styrer det hele fra HEOS-appen på din smartphone. Det er så nemt, at alle kan finde ud af det – kom ind og oplev det i HiFi Klubben!  

Klar til stemmestyring

Allerede nu er DRA-800H klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa, og når Denon aktiverer det, vil du kunne bruge stemmestyring på dansk. Med stemmestyring kan du kontrollere en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip. I en nær fremtid vil du også kunne vælge mange andre kommandoer, så du får en helt ny oplevelse med dit Denon-produkt.

Vær opmærksom på, at stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med DRA-800H, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.

DRA-800H fås i sort eller sølv aluminiumsfinish (Premium Silver).

Suveræn TV-lyd via HDMI

Med DRA-800H kan du tilslutte lyden fra dit TV i optimal digital kvalitet via HDMI, og du kan styre lydstyrke m.m. fra din eksisterende TV-fjernbetjening via HDMI-CEC. Receiveren har hele 5 HDMI-indgange og HDMI-ud med HDCP2.3 og HDMI-repeater. Dette betyder i praksis, at du kan tilslutte alle dine digitale billedkilder til receiveren (inkl. 4K) og sende signalet videre til dit TV i optimal digital kvalitet via ét enkelt kabel.

Med Audio Return Channel kan du tilmed sende lyden fra dit TV retur til receiveren via det samme HDMI-kabel. Så bliver det ikke meget nemmere eller mere elegant.

Ægte hi-fi-lyd med frit højtalervalg på alle hylder

Den fine forstærker i DRA-800H på hele 2 x 100 hi-fi-watt er ikke bare en surround-forstærker, hvor man har fjernet 3 eller flere kanaler, som det ses hos nogle konkurrenter. Denon har designet konstruktionen helt fra bunden med udsøgte komponenter, ekstra kraftig strømforsyning, avanceret 8-kanals indbygget D/A-konverter og andre eksklusive løsninger, som alle er valgt for at give dig lyd i overlegen hi-fi-kvalitet.

Denne løsning giver dig næsten helt frit højtalervalg, så det er bare at gå på jagt i HiFi Klubbens store højtalersortiment. DRA-800H kan uden problemer få kvaliteterne frem i et sæt gode hi-fi-højtalere, for eksempel en gulvmodel fra Bowers & Wilkins eller DALI. Med det frie højtalervalg bestemmer du selv størrelse, farve, form og lydkarakter. På den måde får du præcis den kombination, som passer til dit behov og din indretning.

HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect – trådløs musikstreaming på alle tænkelige måder

Ud over HEOS (som kan klare langt de fleste streamingbehov inkl. internetradio) har DRA-800H også indbygget trådløst netværk (wi-fi). Du får Apple AirPlay 2, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. Teknologien er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2. Via AirPlay 2 kan du også bruge Siri stemmestyring sammen med DRA-800H.

Du får også Spotify Connect, som er genialt til dig, der i forvejen er vild med din Spotify-app. AirPlay 2 og Spotify Connect har det tilfælles, at din smartphone fungerer som fjernkontrol til musik-appen og ikke som musikafspiller. Det giver dig meget bedre batteritid og stabilitet i forhold til at streame via Bluetooth, og du kan stadig køre musikken fra den samme musik-app, som du kender i forvejen.

Skal det være supernemt, har du altid Bluetooth i baghånden, for eksempel hvis vennerne lige skal spille et superfedt nummer fra deres smartphone. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apps, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Flot råstyrke og lydkvalitet
 • Eksklusiv finish i aluminium
 • Indbygget radio (DAB/FM/internet)
 • Dedikeret indgang til pladespiller (MM)
 • Indbygget HEOS trådløs multirums-musikstreaming med app-kontrol (iOS/Android)
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon support, Bluetooth
 • Stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa (afventer aktivering på dansk fra Denon)
 • Lydstyrke og grundlæggende funktioner kan styres fra din eksisterende TV-fjernbetjening via HDMI-CEC
 • 5 x HDMI-ind / 1 x HDMI-ud med ARC
 • Både digitale og analoge lydindgange
 • Kan afspille 24-bit HD-audio og DSD (SACD)
 • Tilslutning for høretelefoner og 2 x subwoofer
 • To sæt højtalerterminaler (valgfri A/B eller bi-wiring)
 • On-screen menusystem til avancerede funktioner

Begrænsninger

 • Ikke HDMI-indgang på front
 • Ikke mulighed for surroundlyd
 • Der findes mere kompakte alternativer

Videoer om Denon DRA-800H

Tilbehør til Denon DRA-800H

Forest
AudioQuest Forest
HDMI-kabel
3.399,- / Stk

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 4 ohm100 watt
Udgangseffekt 6 ohm145 watt
Udgangseffekt 8 ohm100 watt
Forvrængning (THD)0,08%
ForstærkerteknologiAnalog

Anbefalede produkter