Gå til indhold

DenonDL-103RMC-pickup

Træk ægte high-end kvaliteter op af din vinylsamling. Opgradering af den klassiske DL-103, der kan sammenlignes med produkter til meget højere pris.
stk3.199,-
Forventes på lager 15. april 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Den originale DL-103 var den første moving-coil pickup, som kom fra Japan. Selvom det skete helt tilbage i 1970, lever DL-103 stadig i bedste velgående. Og den har stadig status som indgangsbilletten til det ægte moving-coil univers. Musikaliteten og evnen til at skabe et sammenhængende, realistisk lydbillede er nemlig i særklasse.

R-versionen af DL-103 har viklinger af 99,9999% rent, iltfrit kobber samt en lettere spolestruktur. Resultatet af denne tilsyneladende lille modifikation er forbløffende og har fået alverdens anmeldere til at sammenligne med produkter til den mangedobbelte pris. Hvis du vil have ægte high-end oplevelser fra din vinylsamling uden at tømme bankkontoen, har du løsningen her.

DL-103R er en low-output moving-coil pickup og kræver derfor en særlig MC-indgang eller en step-up transformer. Fungerer optimalt i tungere tonearme.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

Videoer om Denon DL-103R

Tekniske specifikationer

Frekvensområde ved -3 dB20-45.000 Hz
Nåleenhed16,5 Micron Round Tip
Nåletryk anbefalet2,5 g
Pickup typeMoving Coil
Udgangsspænding (mV)0,25

Tilbehør til Denon DL-103R