Gå til indhold
Denon
Hjemmebio-receiver

Denon AVR-S650H

3.299,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

5.1 kanaler, 75 hi-fi-watt, indbygget HEOS, Spotify Connect, AirPlay 2 og pladespiller-indgang. Avanceret receiver til fornuftig pris.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AVR-S650H – 5.1-kanals surroundreceiver med 75 hi-fi-watt, indbygget HEOS multirum, AirPlay 2 og pladespillerindgang

 • Understøtter 4K/UHD, HDR10, HLG og Dolby Vision
 • Indbygget HEOS multirums-funktion
 • Indbygget wi-fi med Spotify Connect, AirPlay 2 og Bluetooth med tovejs-funktion
 • Stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa (afventer aktivering på dansk fra Denon)
 • Kan app-fjernbetjenes (iOS/Android)

AVR-S650H er en alsidig 5.1-kanals surround-receiver, som giver dig en velspillende og økonomisk start på ægte HD-hjemmebio, uden at du behøver at fylde stue og loft med højtalere. Kan du nøjes med fem kanaler og undvære Dolby Atmos, får du her masser af avancerede og lækre finesser til en fornuftig pris. For eksempel 75 strømstærke hi-fi-watt*, indbygget wi-fi og Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay 2 og ikke mindst: indbygget HEOS multirums-musik.

5 x HDMI og eARC til surroundlyd direkte fra dit TV

Med eARC går det som en leg at få surroundlyd i høj kvalitet direkte fra dit TV via ét enkelt HDMI-kabel, og med automatisk Low Latency Mode kan du nyde gaming uden mærkbar tidsforsinkelse i lyden. Du kan også glæde dig over Denons smarte ECO Mode, som reducerer energiforbruget markant, i nogle tilfælde helt op til 50%.

Du får tilslutning til pladespiller, og med indbygget wi-fi, Bluetooth med tovejs-funktion, Spotify Connect, AirPlay 2 og 5 HDMI-indgange løber du ikke tør for muligheder foreløbig.

Indbygget HEOS multirum og masser af muligheder

Som noget virkelig lækkert har AVR-S650H indbygget HEOS multirums-funktion, så du helt uden ekstra apparater har direkte adgang til alverdens musik via et hastigt voksende antal af streamingtjenester og titusindvis af radiostationer på nettet. Det hele ligger lige under dine fingerspidser på den dedikerede HEOS-app, og du får både perfekt integration og optimal lydkvalitet på denne måde.

Klar til stemmestyring

Allerede nu er AVR-S650H klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa, og når Denon aktiverer det, vil du kunne bruge stemmestyring på dansk. Med stemmestyring kan du kontrollere en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip. I en nær fremtid vil du også kunne vælge mange andre kommandoer, så du får en helt ny oplevelse med dit Denon-produkt.

Vær opmærksom på, at stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med AVR-S650H, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.

*OBS: De opgivne 75 watt er målt som reelle hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrængning, to kanaler i drift). Målt på samme måde som nogle konkurrenter gør det (1 kHz hyletone i én kanal), yder AVR-S650H hele 135 watt. Vær opmærksom på dette, når du sammenligner!

Denon AVR-S650H fås i sort finish.

75 hi-fi-watt og bundsolid konstruktion

AVR-S650H er en ægte 5-kanals receiver, der er opbygget med 5 identiske effektforstærkere. Hver af disse yder 75 seriøse hi-fi-watt i 8 ohm, og hele signalvejen er gjort så kort som muligt for at opnå maksimal lydkvalitet. Dette inkluderer brugen af stærke mikroprocessorer, multilags-print og avancerede SMD-moduler (Surface Mount Devices).

De forskellige analoge og digitale sektioner i forstærkeren er helt adskilt fra hinanden, og en stribe separate strømforsyninger er med til at sikre en helt ren forsyningsstrøm til alle kredsløb. Den mekaniske konstruktion og kølesystemet er solidt og vibrationsfrit opbygget, og AVR-S650H er tillige 100% passivt kølet. Derfor vil du aldrig opleve blæserstøj fra kabinettet.

Suveræn brugervenlighed og app-fjernbetjening

Allerede under installationen kan du nyde den elegante og gennemtænkte grafiske brugerflade. Når du første gang tilslutter AVR-S650H til dit TV, starter Denons ”Setup Wizard”, som trin for trin guider dig igennem samtlige nødvendige indstillinger til højtalere, rumkorrektion, netværk og tilslutninger. Højtalerterminalerne sidder vandret, så du kan se det hele ovenfra, og de nye farvekoder gør også det hele meget enklere. Tilsvarende kan du farvekode kablerne med de medfølgende labels.

Til dig, der foretrækker at bruge din smartphone, findes Denons fjernbetjenings-app (2016 AVR Remote), som fås både til iOS og Android. Her har du fuld kontrol over alle begivenhederne på anlægget, inklusive Spotify. Du kan bl.a. styre opsætning og afspilning, og du kan navigere i din musiksamling fra PC/netværksharddisk inkl. cover-art. Via appen kan du også styre f.eks. din Blu-ray-afspiller, og da det foregår via HDMI-CEC funktionen, vil funktionen virke i langt de fleste tilfælde uanset mærket på din afspiller.

Tovejs Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect og AirPlay 2 – trådløs musikstreaming på alle tænkelige måder

Ud over HEOS (som kan klare langt de fleste streamingbehov inkl. internetradio) har AVR-S650H også indbygget trådløst netværk (wi-fi). Du får Apple AirPlay 2, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. Teknologien er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2. Via AirPlay 2 kan du også bruge Siri stemmestyring sammen med AVR-S650H.

Ud over AirPlay 2 får du også Spotify Connect, og det er genialt til dig, der i forvejen er vild med din Spotify-app. De to løsninger har det tilfælles, at din smartphone fungerer som fjernkontrol til musik-appen og ikke som musikafspiller. Det giver dig meget bedre batteritid og stabilitet i forhold til f.eks. at streame via Bluetooth, og du kan stadig køre musikken fra den samme musik-app, som du kender i forvejen.

Indbygget Bluetooth giver både dig, din familie og dine venner nem adgang til at spille musik på anlægget direkte fra mobil, smartphone eller tablet. Receiveren tænder selv og slår selv over på den rigtige indgang, når du vælger den via Bluetooth. Som en ny og smart detalje har AVR-S650H fået tovejs Bluetooth, så den også kan spille musik trådløst til et par Bluetooth-høretelefoner. Med de mange fine modeller, som efterhånden er på markedet er dette en finesse, som absolut er værd at tage med.

Få det bedste ud af de tabsfrie lydformater

Hvis du tænker i seriøse audiofile baner, er der ingen vej uden om de tabsfrie FLAC og FLAC HD-formater, som AVR-S650H understøtter både via netværk og USB. Og hvis du f.eks. lytter til live-albums eller klassisk musik, vil du sætte pris på, at AVR-S650H kan afspille ”gapless”, dvs. helt uden pause mellem numrene. Du kan også afspille bitstream/DSD og AIFF.

4K-video og kun ét HDMI-kabel til dit TV

AVR-S650H har 5 HDMI-indgange med HDCP2.3 og HDMI-repeater. Dette betyder i praksis, at du kan tilslutte alle dine digitale billedkilder til receiveren (inkl. 4K) og sende billedet videre til dit TV eller projektor i optimal digital kvalitet via ét enkelt kabel. Med eARC kan kan du tilmed sende surroundlyd fra dit TV retur til receiveren i endnu bedre kvalitet end med almindelig Audio Return Channel.*

Audyssey Dynamic Volume og Dynamic EQ for nem daglig brug

Audyssey Dynamic Volume er en smart funktion, som overvåger lydstyrken på programmaterialet og sørger for, at det valgte lytteniveau konstant opretholdes – også selvom du skifter signalkilde eller kanal på dit TV. Du behøver ikke længere konstant at skrue op og ned i takt med reklameblokkene. Audyssey Dynamic EQ er en avanceret digital ”loudness”, som tilpasser lyden til lavt volumen.

OBS: Ovennævnte funktioner er tænkt som en hjælp til specielle situationer, typisk sent om aftenen, når ungerne er lagt i seng. Hvis du vil have den optimale hi-fi-oplevelse, kan – og bør – du frakoble dem. Dette er heldigvis ganske nemt, og du kan gemme op til fire personlige grundindstillinger, så du med et snuptag kan skifte mellem f.eks. den optimale indstilling til film, musik og aftenlytning.

* Kræver at TV’et også understøtter Audio Return Channel.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Indbygget HEOS multirum med internetradio
 • Lettilgængelige Quick Select-knapper på front
 • Stemmestyring via Google Assistant og Amazon Alexa
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect og tovejs Bluetooth
 • Fuld HDCP2.3-understøttelse
 • eARC for optimal overførsel af surroundlyd via HDMI fra TV
 • Automatisk Low Latency Gaming Mode via eARC
 • Dolby Vision / HLG / HDR10
 • Pladespillerindgang (MM)
 • Grafisk brugerflade med opsætningsguide
 • Understøtter streaming af FLAC/FLAC HD/DSD
 • Kan app-fjernbetjenes via Denon 2016 AVR Remote app og HEOS app (iOS/Android)
 • Smart ECO mode giver op til 50% energibesparelse

Begrænsninger

 • Kun 5 kanaler
 • Ikke Dolby Atmos eller DTS:X
 • Meget få analoge tilslutninger
 • Ikke HDMI-ind på front
 • Kun standard Audyssey MultEQ rumkorrektion
 • Ikke analog-til-HDMI videokonvertering eller opskalering
 • Stemmestyring kræver separat smarthøjtaler (ekstratilbehør)
 • Understøtter ikke 8K-video

Tilbehør til Denon AVR-S650H

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt (8 ohm, 2 kanaler)75 watt
Udgangseffekt (6 ohm, 1 kanal)135 watt
Udgangseffekt (6 ohm, 2 kanaler)100 watt
Forstærker kanaler5

Anbefalede produkter