Gå til indhold

DenonAH-D5200Head-fi høretelefoner

Er godt ikke godt nok til dig? Så er du klar til at opleve disse overdådige over-ear høretelefoner. Suveræn lyd, finish og komfort!
stk4.699,-
Forventes på lager 17. juni 2023
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AH-D5200 – eksklusive over-ear høretelefoner med suveræne hi-fi-kvaliteter

AH-D5200 er et par overdådige over-ear høretelefoner med finish, teknologi og lydkvalitet i den absolutte luksusklasse. Ægte træ og ultrarent kobber er med til at give dig en uforglemmelig, autentisk totaloplevelse. Du kommer særdeles tæt på den endnu mere eksklusive EISA-vindende AH-D7200, men til en mærkbart lavere pris. Som ekstra bonus får du også en lækkert udført minijack-til-jack adapter med i købet.

AH-D5200 opsummerer mere end 50 års Denon-erfaring med at producere højkvalitets høretelefoner, og der er kælet for hver en detalje. Hovedbøjlen er blødt polstret med  superblødt skind, ørekopperne er unikt udført i træ, og hver eneste detalje er tunet til maksimal ydelse helt ned til kabelføringen, som er i ultrarent kobber.

Skabt til det bedste udstyr
AH-D5200 er relativt nem at drive, så du kan uden problemer tilslutte den til høretelefon-udgangen på enhver forstærker. Du kan også tilslutte den direkte til din telefon, hvis den har minijack-tilslutning, men det vil ikke yde disse fantastiske høretelefoner retfærdighed.

Hvis du virkelig ønsker at opleve den fulde lydkvalitetet fra AH-D5200, anbefaler vi kraftigt en seriøs separat høretelefon-forstærker. I dag findes der højkvalites høretelefon-forstærkere både til hjemmebrug og til mobile devices, og med sådan en kombination er din musikoplevelse godt på vej op i den syvende lydhimmel! 

AH-D5200 fås med finish i ægte træ (Zebrawood).

Flere billeder af Denon AH-D5200

Denon AH-D5200 Head-fi høretelefoner

Highlights

  • Fantastisk lydkvalitet med 50mm FreeEdge Drivere
  • Overdådig finish i træ og ægte aluminium
  • Suveræn bærekomfort til enhver hovedform
  • Alle ledere udført i 4N ultrarent iltfrit kobber
  • Relativt lav vægt for high-end høretelefoner

Tekniske specifikationer

Aktiv støjreduceringNej
Akustisk konstruktionLukket
BluetoothNej
Følsomhed103 dB
Frekvensområde5-40.000 Hz
HøretelefontypeOver-ear, Head-Fi
Impedans passiv24 ohm
MikrofonNej

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Thomas
Holland
5/20/2023

En velfærdig hovedtelefon, der ser godt ud med god lyd og ingen overdreven bas. Det passer også meget godt til mine briller. Absolut ingen beklagelse om mit køb.

Thomas
Holland
Hans
Sverige
3/2/2023
Hans
Sverige

Tilbehør til Denon AH-D5200