Gå til indhold
DALI
Subwoofer

DALI SUB E-12 F

5.499,-stk
Valnød

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Varen indgår i system/pakke
Få din stue fyldt op med overraskende stor baslyd fra forholdsvis lille kabinet. Den digitale forstærker gør dette muligt. Flere farver.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

DALI SUB E-12F – stærk subwoofer i flot design

SUB E-12F er en elegant 12” subwoofer, som vil være et lækkert supplement både til DALIs egen ZENSOR-serie og til andre højttalersystemer i god kvalitet. Med 220 watt indbygget Klasse D-forstærker og en bundsolid long-stroke-enhed med membran i ren aluminium har du kræfter nok til langt de fleste formål, uanset om der står musik eller filmlyd på programmet.

Designet er også i top med højglanslakeret front og smart fod i aluminium. Og hvis du vælger at bruge SUB E-12F uden stoffronten, kan du glæde dig over den utrolig elegante membran med laser-indgraveret DALI-logo. Fronten er monteret med magneter i kanten, så du nemt kan fjerne den og nyde det flotte syn uden skæmmende monteringshuller.

Perfekt til både musik og filmlyd

SUB E-12F er i modsætning til mange andre af markedets subwoofere konstrueret til at fungere lige godt til både musik og filmlyd. For at opnå dette er der brug for både præcision og råstyrke – her handler det ikke om tomt bulder, men om at få den allerdybeste oktav naturligt integreret i lydbilledet, så du både kan lytte med ørerne og med kroppen.

Når SUB E-12F er rigtigt placeret og indstillet, får du hele den fysiske oplevelse fra basguitarer, trommer og filmeksplosioner, uden at du samtidig skal døje med den overdrevne og svampede bas, som kendetegner mange billige subwoofere.

SUB E-12F fås med finish i sort ask eller hvid.

OBS: Subwooferkabel købes separat.

Nem placering med nedadvendt basport og aluminiumsfod

Kabinettet på SUB E-12F er fremstillet i solid MDF-plade med basporten placeret i bunden. Ud over at gøre subwooferen nemmere at placere, giver denne konstruktion også en bedre akustisk kobling til rummet samt en dybere afstemningsfrekvens, end det ellers ville have været muligt i et kabinet af denne størrelse.

Den elegante aluminiumsfod får visuelt subwooferen til næsten at ”svæve” over gulvet, og den sørger også for, at den nedadvendte basport placeres i den korrekte højde over gulvet, hvor den udnyttes optimalt.

SUB E-12F kan tilsluttes via SUB-OUT eller PRE-OUT udgangen fra din forstærker/receiver, og du kan naturligvis justere volumen, delefrekvens og fase, så du kan tilpasse subwooferen optimalt til både dit anlæg og dit lytterum.

Aluminium for styrke og stivhed

SUB E-12F er bestykket med en helt nyudviklet 12” low-loss long-stroke basenhed med membran i ren aluminium. Dette materiale er valgt på grund af sin lave vægt og store stivhed, som sætter membranen i stand til at følge selv de mindste impulser i signalet uden forvrængning. Resultatet er en usædvanlig præcis og dynamisk lyd, som klæder både musik og filmlyd.

Magnetsystemet er særdeles solidt dimensioneret og ventileret, så både varmeudvikling og forvrængning holdes nede. Og helt i tråd med DALIs hæderkronede low-loss-princip er membranophænget designet til lang og uhindret vandring, så lyden bliver optimal ved både højt og lavt volumen.

Effektiv Klasse D-forstærker med 220 watt

Forstærkeren i SUB E-12F er en Klasse D-konstruktion med en maksimal effekt på 220 watt, hvilket er rigeligt til de fleste formål. Som en ekstra bonus får du en nyudviklet ”limiter”-funktion, som umærkeligt overvåger signalet og sørger for en blød afrulning af meget kraftige spidsbelastninger, som ellers kunne give forvrængning eller ligefrem skade subwooferen.

En Klasse D-forstærker som i SUB E-12F omsætter hele 70% af den elektriske energi til lyd. Dette minimerer energiforbruget, og varmeudviklingen bliver samtidig så lille, at du ikke længere behøver de store køleprofiler bag på kabinettet, som du finder på mange andre subwoofere.

Tilbehør til DALI SUB E-12 F

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)28-190
Forstærker effekt (max)220 watt
Bas størrelse12"
Delefrekvenser40-120 Hz
Kabinet typeBasrefleks

Anmeldelser


4.8
21 anmeldelser
5
17
4
3
3
1
2
0
1
1

Anbefalede produkter