Gå til indhold
2.199,-stk
Hvid højglans

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Eksklusiv og superkompakt designhøjtaler, som fungerer lige godt til musik, hjemmebio og TV-lyd. Lækker finish i højglanslakeret aluminium.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

DALI FAZON SAT – unik superkompakt designhøjtaler med eksklusiv finish i lak og aluminium

 • Superkompakt design med mange placeringsmuligheder
 • Eksklusiv finish i lak og aluminium
 • Kan monteres både lodret og vandret
 • Specialdesignet vægbeslag og bordstativ medfølger
 • Flot lyd for størrelsen

FAZON SAT er en utrolig elegant, kompakt og velspillende designhøjtaler, som kan opfylde en lang række behov. Monteret på væggen med det medfølgende beslag måler den kun 13 cm i dybden og passer dermed perfekt som kompakt hi-fi-højtaler til dit TV.

Til et kompakt stereosystem er FAZON SAT den perfekte højtalerløsning, hvis det både skal være flot og velspillende og samtidig fylde så lidt som muligt. Her kan du evt. vælge at bruge det smarte medfølgende bordstativ og stille højtaleren på hylden ved siden af anlægget. Du kan selvfølgelig også bruge FAZON SAT i hjemmebiografen.

Kabinettet på FAZON SAT er fremstillet i solid støbt aluminium, som efterfølgende er lakeret i sort eller hvid højglansfinish. Beslaget har integreret kabelføring og et fleksibelt kugleled, som gør monteringen utrolig nem. Du kan nemlig frit dreje og vinkle højtaleren efter behov.

Enheder og komponenter er konstrueret efter samme høje standarder som DALIs traditionelle højtalere. Du får derfor et fyldigt og musikalsk lydbillede, som du aldrig ville have forventet fra en højtaler af denne størrelse. De små dimensioner sætter dog en naturlig begrænsning i basområdet, og hvis du også vil have de helt dybe toner med, kan du supplere med en kompakt aktiv subwoofer, for eksempel en af DALIs egne stærke modeller.

DALI FAZON SAT fås i højglanslakeret sort eller hvid finish.

Avanceret og eksklusivt aluminiumskabinet

Ud over at være utrolig elegant rummer DALIs støbte aluminiumskabinet mange unikke tekniske løsninger, som er til stor gavn for både lyd og funktion. I forhold til de gængse MDF-plader fra almindelige højtalere er aluminium væsentlig tungere og stærkere. Derfor kan pladerne gøres tyndere, og det giver igen større indvendig volumen, som basenhederne kan arbejde i. Kort sagt: mere og bedre lyd fra en mindre højtaler!

Langs kanten er indstøbt et antal små magneter, som gør det muligt at montere frontstof-rammen helt uden synlige huller. Det vil du sætte pris på, hvis du vælger at bruge højtaleren uden frontstof.

Kvalitetsenheder giver kvalitetslyd

FAZON SAT er designet med fokus på bedst mulig lydkvalitet. Derfor har DALI anvendt en lang række af de samme tekniske løsninger som i deres anmelderroste traditionelle hi-fi-højtalerserier. Softdome-diskanten er udstyret med et meget kraftigt neodym-magnetsystem, som tilmed inkluderer magnetisk olie og integreret køleprofil til afledning af varme under høj belastning.

Basenheden har DALIs velkendte træfiber-membran, som i kombination med low-loss designet giver en imponerende ren og dynamisk gengivelse, uanset om du spiller højt eller bare lytter til stilfærdig baggrundsmusik. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Superkompakt design med mange placeringsmuligheder
 • Eksklusiv finish i lak og aluminium
 • Kan monteres både lodret og vandret
 • Specialdesignet vægbeslag og bordstativ medfølger
 • Flot lyd for størrelsen

Begrænsninger

 • Mangler den dybe bas

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)86 - 25000 Hz
Kabinet typeLukket
Bi-wireNej
Følsomhed86 dB
Impedans (ohm)6
Diskant28mm Soft dome
Bas1x 4.5" Low-loss med træfiber-membran

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Anbefalede produkter