Gå til indhold
Clic
Møbel

Clic 231

14.200,-stk
Hvid
Forventet leveringstid 3-8 uger
  -
Eksklusivt hi-fi-møbel i 45,5 cm udvendig dybde. Aftagelige bagbeklædninger. Låger, skuffer og andet tilbehør fås separat. Flere flotte finishes.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Eksklusivt og fleksibelt hi-fi-møbel

clic 231 – eksklusivt og funktionelt hi-fi-møbel i 3 rum og 45,5 cm dybde

231 er et eksklusivt clic hi-fi-møbel i 45,5 cm udvendig dybde. 3 hylder og 3 aftagelige bagbeklædninger medfølger, og du kan hertil købe låger i stof eller træ, skuffer samt en imponerende bred vifte af smart og funktionelt tilbehør, f.eks. fødder, standere, hjul, kabeldæksler, dock og vægbeslag.

clic 231 kan kombineres med andre clic-moduler, og det giver dig næsten uendelige muligheder for at indrette dig på 1. klasse sammen med dit anlæg og dit tv.

clic 231 fås i lakeret finish (hvid eller sort) samt ægte træfiner (sort ask eller eg). Leveres som standard med 1 dækselhul i toppladen. Kan mod merpris leveres med 3 dækselhuller.

clic – innovative hi-fi-møbler i luksusklassen

De danskproducerede clic-møbler er hi-fi-møbelserien til dig, der vil have både funktionalitet, design og finish i topklasse. Disse eksklusive møbler er beregnet til at præsentere moderne lyd- og billedprodukter fra deres allerbedste side, og med det elegante design og de utallige kombinationsmuligheder kan du altid finde en clic-løsning, der er lige i øjet til både dit anlæg og din boligindretning.

clic-møblerne er utrolig fleksible og rummer et hav af innovative detaljer inklusive en imponerende vifte af elegant og funktionelt tilbehør. Modulopbygningen giver dig næsten helt frie hænder til at kombinere både i højden og i bredden. Møblerne kan stå på gulvet på fødder eller hjul, de kan stables eller vægmonteres over eller ved siden af hinanden alt efter behov. Glem alt om rod, kabler eller forstyrrende farver – clic er gennemtænkt helt ned til de elegante magnetlåse på lågerne, som eliminerer synlige håndtag.

Skal dit anlæg ses – eller kun høres?

Med clic er du ikke længere afskåret fra at anskaffe dit full-size drømmeanlæg, bare fordi du eller din bedre halvdel ikke har lyst til at se på elektronik og højttalere i stuen. clic-modulerne er dimensioneret til seriøst hi-fi udstyr i standard 43 cm bredde, og du får god plads til både dine apparater og tilhørende kabler. Du kan vælge moduler med en udvendig dybde på 37, 45 og 55 cm.*

Du har endda mulighed for at gemme hele anlægget – inklusive f.eks. centerhøjttaler eller subwoofer – bag elegante stoflåger, som tillader passage af både lyd og fjernbetjenings-signaler. Du får det anlæg, du drømmer om – og din bedre halvdel bliver fri for at se på det!

Superpræcis og bundsolid konstruktion

clic-møblerne er eksklusivt udført i enhver detalje. Hvor andre producenter typisk bruger separate 16 mm spånplader, er clic udført i supersolid 22 mm MDF, som foldes ud fra én plade og limes og dyvles sammen. Foldeteknikken kendes også fra f.eks. højttalerkabinetter, og det giver langt mere præcise samlinger end med separate plader. MDF-pladerne er også så stive og solide, at de uden problemer kan bære virkelig seriøst hi-fi-udstyr.

Hvis du skulle få brug for at placere meget tungt udstyr på lange hylder (model 221 og 222), kan afstivere fås separat. Den solide konstruktion giver sig også udslag i, at clic-bagbeklædningen ikke er bærende. Derfor kan den fjernes, hvis du for eksempel gerne vil vinde lidt dybde i et rum, der alligevel er skjult bag en låge.

Eksklusiv finish med perfekte samlinger

Som noget helt usædvanligt og meget eksklusivt lakeres clic-møblerne både før og efter samling. Dette gøres for at gøre de i forvejen knivskarpe samlinger så godt som usynlige, og det er en væsentlig del af forklaringen på den suveræne finish.

Vælger du en udgave i ægte træfiner, er samlingerne også særdeles imponerende. I dette tilfælde fordi fineren på raffineret vis er foldet omkring kanterne og skåret i smig sammen med pladen. Fineren er til slut påført et beskyttende lag af mat lak, som gør den robust uden at ødelægge åretegningen eller fornemmelsen af ægte træ.

Få kablerne ud af syne

Kablerne er nok dén detalje, som mange finder mest irriterende, når de skal indrette sig med anlægget. Med clic får du alle muligheder for at organisere kablerne optimalt. Skjult bag bagbeklædningen kan du trække kabler imellem de enkelte rum i møblet, og du kan vælge forskellige kabeldæksler til toppladen, så du får den mest elegante løsning. Du kan også få en matchende kabelbakke, som skjuler kablerne f.eks. op til dit flad-tv på væggen.

Endeløse kombinationsmuligheder med modulopbygning

Modulopbygningen giver dig et hav af muligheder for at sammensætte den clic-løsning, der præcist matcher dit behov. Hvis du for eksempel har brug for et møbel i fire modulers bredde, kan du frit vælge mellem 2+2 eller 3+1. Hermed kan du altid få den ideelle placering af skillevægge og tophuller til kabler.

Det frie modulvalg kan f.eks. have stor betydning, hvis du har dit tv hængende over møblet. Og uanset om du foretrækker træ eller stof, får du sidehængte låger, hvor du selv bestemmer, om de skal åbne til højre eller venstre. Du kan selvfølgelig også vælge at lade en eller flere sektioner være helt åben.

Hylderne kan justeres op eller ned efter netop dine behov, og skuffen har et inddelingssystem med plads til cd'er, film og spil. Skuffen kan trækkes helt ud, så du nemt kan nå helt ind til det allerbageste indhold.

Produceres til dit personlige behov

Til hvert clic-møbel medfølger hylder og bagbeklædning, og bagest i toppladen er der centreret udfræset et standard-kabelhul. Som tilkøb vælger du kabeldæksel, hylder, skuffer, låger, fødder m.m., så du får præcis det møbel, der passer til dit behov.

Når du har afgivet din bestilling, samler clic dit personlige hi-fi-møbel i hånden, så du får leveret et helt færdigt og gennemtjekket produkt. På denne måde kan du være sikker på, at møblet i alle detaljer lever op til den høje clic-standard, og du slipper for selv at svinge skruetrækkeren. Vær opmærksom på, at denne eksklusive metode giver lidt længere leveringstid end ved standardprodukter, typisk et par uger.

* Vær opmærksom på, at du vælger et clic-modul med tilstrækkelig indvendig dybde til dit udstyr, inklusive kabler og stik.

Tekniske specifikationer

Sektioner3
Plads bag skuffer8 cm
Hylder inkluderet3
Indvendig højde (cm)32,4 cm
Indvendig bredde (cm)48,2 cm
Indvendig dybde med bagplade (cm)39,4 cm
Indvendig dybde uden bagplade (cm)44,3 cm