Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Trådløst headset

Bowers & Wilkins PX7 S2

2.999,-stk
Blå
Forventes på lager 28. september 2024
  -
Suveræn lyd, eksklusivt design, høj komfort, nem betjening – disse avancerede ANC over-ear høretelefoner sender dig op i luksusklassen.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins PX7 S2 – eksklusive trådløse over-ear hi-fi-høretelefoner med fremragende lydkvalitet, lækkert design og effektiv støjreduktion (ANC)

 • Fremragende lydkvalitet
 • Eksklusivt, robust og brugervenligt design inkl. smart tænd/sluk
 • Effektiv og letbetjent støjreduktion (ANC)
 • Meget høj opkaldskvalitet og i alt 6 indbyggede mikrofoner
 • Dedikeret Bowers & Wilkins Music App til personlige brugerindstillinger (ANC, EQ m.m.)

Bowers & Wilkins PX7 S2 er eksklusive, elegante og avancerede over-ear trådløse hi-fi-høretelefoner med suveræn lydkvalitet og effektiv noise cancellation (ANC). Her er alle kræfter sat ind på at give dig en totaloplevelse i luksusklassen, både hvad angår lyd, komfort, design og finish.

I S2-versionen er både driverne og magnetsystemet kraftigt opgraderet, og driverne er vinklet for at give et endnu mere realistisk stereobillede. En teknologi, som Bowers & Wilkins oprindelig udviklede til deres kostbare P9-topmodel. Hele 6 indbyggede mikrofoner giver et kraftigt løft til både ANC og opkaldskvalitet, og på designsiden er høretelefonerne blevet både mindre, lettere og mere komfortable at bære. Med op til 30 timers aktiv batteritid og smart strømstyring kan du holde PX7 S2 klar på standby i ugevis – bare saml dem op, og du er klar til at lytte!

Høj komfort og høj brugervenlighed

Alle materialer er valgt for at give dig den bedste kombination af slidstyrke og lav vægt. For eksempel er den elegante stofbeklædning nano-behandlet for at afvise vand, snavs og støv. Både ørepuder og hovedbøjle er indvendigt polstret med memoryskum, som følger konturerne på dit hoved og giver en både komfortabel og præcis tilpasning. Du kan derfor bære PX7 S2 i timevis uden træthed.

I den dedikerede Bowers & Wilkins Music App kan du tilpasse både klang (EQ) og funktioner, så de matcher din smag og dit behov. Du får også en ekstra trykknap på den ene ørekop, hvor du via appen kan bestemme, om den skal aktivere din stemmeassistent på telefonen eller aktivere dine foretrukne ANC-indstillinger.

ANC, telefonopkald i topkvalitet og seks mikrofoner

Ud over komforten og lydkvaliteten har Bowers & Wilkins også arbejdet hårdt for at give dig telefonopkald i topklasse. PX7 S2 er nu bestykket med hele seks avancerede mikrofoner – tre i hver ørekop – og de arbejder sammen om at opfange din stemme optimalt og samtidig give dig den bedst mulige dæmpning af omgivelsernes støj. Her er der sket en stor opgradering fra den oprindelige PX7, og du vil nyde den forbedrede kvalitet, hver eneste gang du skal tale med din omverden.

I modsætning til tidligere er ANC-funktionen nu fastlagt en gang for alle fra B&W’s side. Dette er gjort for at ramme den indstilling, der giver den bedste kombination af effektiv ANC og høj hi-fi-lydkvalitet. Til gengæld kan du nu selv vælge din foretrukne grad af medhør (transparency) og aktivere den med et enkelt tryk på ørekoppen. En enkel og effektiv løsning, som fungerer perfekt i dagligdagen.

Bowers & Wilkins PX7 S2 fås i flere eksklusive finishes. Transportetui medfølger.

Genialt brugervenlig med smart start/stop

PX7 S2 har indbyggede sensorer, som automatisk sørger for at tænde og slukke både høretelefonerne og afspilningen, alt efter om du vil lytte, snakke eller bruge dine ører på egen hånd. Vil du lytte til musik? PX7 S2 tænder automatisk, når du samler dem op. Skal du lige sige noget til sidemanden? PX7 S2 standser afspilningen på din musik-app, når du løfter en ørekop eller hænger dem om halsen – og går selv tilbage til afspilning fra samme sted, når du er klar til at lytte igen.

Læg PX7 S2 fra dig, og de slukker selv for strømmen og standser din musik-app. Når du samler dem op igen, tænder de automatisk for det hele igen fra samme sted i musikken. Alle disse automatiske funktioner er deaktiverede, når du pakker PX7 S2 ud af kassen, men det tager kun et øjeblik at aktivere dem i appen. På den måde kan du hurtigt afprøve, om sensorerne virker korrekt på netop dit hoved. Alle hoveder er nemlig forskellige, og i nogle tilfælde får du er mere stabil funktion ved at slå automatikken fra.

OBS: Vær opmærksom på, at hvis du deaktiverer sensorerne, skal du selv huske at slukke for høretelefonerne. PX7 S2 går i spareindstilling, hvis du ikke spiller musik, men batterierne vil stadig blive løbende afladet.

Højkvalitets Bluetooth og avanceret noise cancellation (ANC)

Bowers & Wilkins var den første producent på markedet til at bruge det avancerede aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipset. Det giver dig bedre trådløs lyd, bedre støjreduktion, lavere strømforbrug og lavere forsinkelse mellem lyd og billede, når du ser film og videoklip (low latency). Her får du effektiv støjreduktion uden samtidig at suge livet ud af musikken, som du kan opleve det på nogle alternativer.

Via den dedikerede Bowers & Wilkins Music App kan du finjustere transparency-funktionen, som lader stemmer fra omgivelserne slippe mere eller mindre igennem. Hvis du sidder i din salige ANC-boble i flyet og lige skal høre, hvad stewardessen prøver at fortælle dig med kaffekanden, trykker du bare kort på ANC-knappen – så er der hul igennem. Med lige præcis den grad af medhør, som du har valgt.

Som en anden lækker detalje kan PX7 S2 kobles trådløst til to Bluetooth-enheder samtidig (multipoint), så du lynhurtigt kan skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du ser en film på din tablet. Rigtig smart, hvis du for eksempel sidder i toget og ikke lige har lyst til at rode rundt med dine enheder.

Hvis du vil spare på strømmen, kan du lytte via det medfølgende minijack-kabel eller via USB-C fra din computer, hvilket samtidig lader høretelefonerne op. Med USB-afspilning kan du også nyde ukomprimeret digital lyd i fuld CD-kvalitet, uden at du er nødt til at investere i en separat D/A-konverter som med de fleste andre høretelefoner.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fremragende hi-fi-lydkvalitet med effektiv Noise Cancellation (ANC)
 • Eksklusivt og robust design med smudsafvisende tekstil
 • Meget brugervenlige med fysiske knapper og smart tænd/sluk
 • Dedikeret knap til stemmeassistent eller personlig ANC-indstilling
 • 30 timers batteritid med Bluetooth og ANC aktiv
 • Meget høj opkaldskvalitet med 6 mikrofoner
 • Dedikeret Bowers & Wilkins Music App til personlige brugerindstillinger (ANC, EQ m.m.)
 • Adaptive Bluetooth 5.0 inkl. AAC, aptX HD og aptX Adaptive 24bit
 • Kan forbinde til to Bluetooth-enheder samtidig (multipoint)
 • Kan også spille via kabel (både minijack og USB)
 • Nem aktivering af stemmeassistent på telefon
 • Drejbare ørekopper for nem transport

Begrænsninger

 • Kan ikke spille uden batteristrøm
 • Ikke fuldt sammenklappelige
 • Ikke SideTone (medhør under opkald)
 • Ikke designet til sport og træning
 • USB-lader er ekstratilbehør

Reviews

Tilbehør til Bowers & Wilkins PX7 S2

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear
Aktiv støjreduceringJa
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD, aptX Adaptive, aptX Low Latency, SBC )
Enhed type/størrelse40 mm - Dynamic driver
Afspilning via USBJa

Anmeldelser


4.8
70 anmeldelser
5
58
4
10
3
1
2
0
1
1

Anbefalede produkter