Gå til indhold

Bowers & WilkinsPI4Trådløse in-ear høretelefoner (Sæt)

Forkæl dig selv med salig fred og flot hi-fi-lyd, når du er undervejs eller træner. Disse unikke in-ear høretelefoner er luksus i alle detaljer.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins PI4 – eksklusive trådløse ANC in-ear hi-fi-høretelefoner med smart betjening, flot hi-fi-lyd og lækkert design

Bowers & Wilkins PI4 er smarte og eksklusive in-ear Bluetooth høretelefoner med ANC (noise cancellation) og flot hi-fi-lyd. Her kan du effektivt dæmpe støjen fra dine omgivelser og nyde din musik i ægte B&W-kvalitet, mens du er på farten eller sveder i træningslokalet. De helt nye og ekstra store 14 mm drivere er udviklet og tunet af det samme team, som stod bag den legendariske 800 Diamond-serie. Så får du det ikke meget bedre.

Batteritiden er op til 10 timer, så du kan nyde musik en hel arbejdsdag inklusive transport. Og hvis du alligevel skulle løbe tør for batteri, tager det kun 15 minutter at tanke strøm til 3 timers ekstra spilletid. PI4 er kort sagt din trofaste partner, som følger dig i tykt og tyndt, og som du altid har plads til at have med dig.

Lækker finish og smart betjening
Finishen i blød silikone og gummi får PI4 til at føles som en naturlig forlængelse af din øregang, og den ergonomiske pasform sikrer, at ørepropperne bliver solidt siddende, også selvom du bevæger dig i topfart. Tre højkvalitets mikrofoner arbejder sammen om at give dig krystalklare opkald, og du kan styre begivenhederne via de lettilgængelige trykknapper på nakkekablet.

Ørepropperne er magnetiske, så du kan klikke dem sammen og bære høretelefonerne bekvemt og sikkert om halsen, når du ikke lytter til musik. Der er også indbyggede sensorer i ørepropperne, som automatisk starter og stopper musikken, når du klikker dem sammen eller skiller dem ad. I den dedikerede app kan du selv bestemme, hvordan denne smarte funktion skal virke, og du kan også indstille tiden for auto-sluk.

Bowers & Wilkins PI4 fås med finish i sort (Black), guld (Gold) eller sølv (Silver).

Flere billeder af Bowers & Wilkins PI4

Bowers & Wilkins PI4 Trådløse in-ear høretelefoner

Tekniske specifikationer

Akustisk konstruktionÅben
BluetoothJa
Bluetooth teknologiaptX, aptX HD
Enhed størrelse14,2 mm
Frekvensområde10-30.000 Hz
MikrofonJa