Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Trådløs højtaler

Bowers & Wilkins Formation Flex

3.699,-stk
Ukendt leveringstid
  -
Eksklusiv trådløs højtaler til dig, der vil have gennemført topkvalitet, også selvom det skal være nemt og kompakt. Inkl. multirum.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins Formation Flex – kompakt trådløs højtaler med suveræn lyd, eksklusiv finish samt mulighed for multirum og surround

 • Fremragende lydkvalitet for en så kompakt trådløs højtaler
 • Design, finish og trådløst netværk i verdensklasse
 • Spotify Connect, TIDAL/TIDAL Direct, Qobuz, SoundCloud, internetradio, AirPlay 2, Bluetooth m.m.
 • Nem opsætning og trådløs kontrol via system-app
 • Kan bruges alene, i stereopar, sammen med Formation Bar og Formation Bass, som trådløse baghøjtalere i surround samt i Formation multirums-opsætninger

Formation Flex er en kompakt trådløs højtaler med kvalitet, design og finish i verdensklasse. Du kan bruge den alene, i stereopar, i Formation multirums-opsætninger og som trådløse baghøjtalere i surround sammen med Formation Bar og Formation Bass. Så mulighederne er næsten uendelige.

Det elegante kabinet er smukt udført i tekstil, glas og aluminium, og de eksklusive, dedikerede enheder til diskant og bas/mellemtone bygger på løsninger, som oprindelig blev udviklet til B&W’s legendariske 800-serie. I kombination med den raffinerede Dynamic EQ-teknologi får du en fylde og detaljeringsgrad, som du aldrig ville have forventet fra en så kompakt trådløs højtaler.

Et suverænt stabilt, fleksibelt og brugervenligt system til trådløs musik

Du kan kombinere Flex med andre Formation-enheder i et komplet state-of-the-art multirums-system, og det superstabile trådløse mesh-netværk sørger for, at du altid kan nyde din musik i højeste kvalitet, uforstyrret af udfald, ekko-effekter og andre wi-fi-dårligdomme.

Du styrer det hele via system-appen og din foretrukne musiktjeneste. Du kan alternativt bruge den smarte touch-knap på toppladen af Flex til at starte og stoppe musikken, styre lydstyrken og gruppere med en anden Formation-enhed. Hvis du for eksempel spiller musik i stuen via Formation Audio, kan du lynhurtigt få musikken til også at spille på din Flex i køkkenet, blot ved et par hurtige tryk på toppladen. Du behøver ikke at hive din telefon op af lommen.

Formation Flex fås i sort finish.

Digital signalbehandling og Dynamic EQ strækker fysikkens love

Formation Flex er bestykket med en højeffektiv 2 x 50 watt digital klasse D-forstærker. Fordelene ved dette princip er beskedne pladskrav og ringe varmeudvikling. I kombination med state-of-the-art digital signalbehandling (DSP) er det blevet muligt at opnå hidtil uhørte lydmæssige præstationer fra en højtaler af denne relativt beskedne størrelse.

DSP’en styrer via den indbyggede forstærker den bas-equalizing (Dynamic EQ), som tillader Formation Flex at gå langt dybere, end det ellers ville være muligt i et så kompakt kabinet. I takt med, at lydstyrken bliver kraftigere, hæver DSP’en den nedre grænsefrekvens, så enhederne stadig kan yde deres bedste uden forvrængning eller overbelastning. Hvis du alligevel vil have endnu mere og bedre bas, kan du altid supplere med en trådløs Formation Bass subwoofer.

Fuld trådløs kontrol med dedikeret app

Bowers & Wilkins system-appen giver dig overblik over dit Formation-system. Du får også adgang til et uudtømmeligt trådløst musikunivers via Spotify Connect og TIDAL Direct, som begge kører direkte fra den Spotify eller TIDAL app, som du kender i forvejen. Det betyder, at du altid har alverdens musik med albumcovers og alle funktioner lige under fingerspidserne. Formation understøtter også den audiofile Roon musikafspiller (PC/Mac), Qobuz (inkl. 24-bit), SoundCloud og andre streamingtjenester. Har du musik liggende lokalt på din smartphone eller tablet, kan du spille den trådløst og i høj kvalitet både via AirPlay 2 og Bluetooth AAC/aptX HD.

Superstabilt mesh wi-fi-netværk

Formation er bygget op omkring sit eget trådløse mesh-netværk, som er væsentligt mere stabilt og giver dig bedre dækning i forhold til en almindelig wi-fi-løsning. I et mesh-system skaber de forskellige enheder tilsammen deres eget indbyrdes netværk, og hver enhed finder selv den optimale vej til den bedst mulige signalstyrke.

Mesh-netværket er udviklet helt fra bunden af Bowers & Wilkins og er deres helt egen teknologiske platform. Det sikrer urokkelig stabil drift og perfekt trådløs synkronisering mellem højtalerne. Systemet skal blot have trådløs adgang til din router, hvorefter al kommunikation sker ”bag facaden”, uden at det belaster dit øvrige netværk.

Formation-enhederne giver hver især deres bidrag til at øge dækningen, og på den måde får du et bedre trådløst netværk, jo flere enheder du tilføjer. Formation giver dig kort sagt det bedst mulige trådløse netværk til din musik, uden de udfald og flaskehalse, som du kan opleve med andre systemer.

Bowers & Wilkins app – trådløs multirums-kontrol i hele dit hjem

Via den gratis system-app styrer du opsætning, gruppering og regulering af lydstyrken på dine forskellige enheder, mens du styrer selve musikken fra den app, du normalt spiller fra, f.eks. Spotify.

De forskellige Formation-komponenter understøtter hinanden fuldt ud, så du kan få højkvalitets trådløs musik i ethvert rum i dit hjem, evt. suppleret med AirPlay 2-højtalere i sekundære rum. Den indledende opsætning er også hurtigt klaret. Du skal bare have adgangskoden til dit trådløse netværk ved hånden – så er processen i langt de fleste tilfælde hurtigt og smertefrit overstået via Formation Home-appen.

AirPlay 2 – streaming og multirum for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. AirPlay 2 er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive Apple Music, YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2.

Bluetooth – nemt og smart for alle

Skal det være supernemt, har du altid Bluetooth i baghånden, for eksempel hvis en af dine gæster lige vil spille et nummer fra sin smartphone. Via Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apps, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2. Bluetooth-funktionen understøtter både Apple AAC og aptX HD-formatet, som kan overføre 24-bit lyd og give en imponerende flot trådløs lydkvalitet .

Nyd alverdens musik i 24-bit HD-kvalitet med Roon og Qobuz

Roon er en computerbaseret musikafspiller, som er populær blandt audiofile musikelskere over hele verden. Med Roon kan du via din computer afspille downloadede 24-bit lydfiler – for eksempel fra amerikanske HDtracks – og Roon er også integreret med TIDAL HiFi, hvor du kan du streame et hastigt voksende antal musikalbums i 24-bit/96kHz kvalitet (MQA).

Du kan styre musikken på Roon fra din smartphone, så længe din computer er tændt. Det er i sig selv et stort fremskridt i forhold til tidligere computerbaserede musikafspillere, hvor du skulle hen til tastaturet for at vælge musik. En anden audiofil mulighed er tjenesten Qobuz, som tilbyder både streaming og download i 24-bit/96kHz kvalitet.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fremragende lydkvalitet for en så kompakt trådløs højtaler
 • Design, finish og trådløst netværk i verdensklasse
 • Kan bruges som trådløse surround-baghøjtalere sammen med Formation Bar og Formation Bass
 • To styk kan sættes op til at spille sammen i L/R stereo
 • Touch-knap på topplade til grundlæggende betjening (play/pause/lydstyrke/gruppering)
 • Behøver ikke kabelforbindelse til din router
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Roon Ready, TIDAL/TIDAL Direct, Qobuz, SoundCloud, internetradio m.m.
 • Afspiller HD-lyd op til 24-bit/96kHz (Qobuz / TIDAL HiFi via Roon)
 • Bluetooth v4.1, inkl. aptX HD og AAC
 • Nem opsætning via app
 • Fuld trådløs multirums-integration og perfekt synkronisering med øvrige Formation-enheder
 • Streaming af din egen musiksamling fra PC/Mac, smartphone og tablet

Begrænsninger

 • Nogle alternativer understøtter flere streamingtjenester
 • Kræver to styk for stereolyd
 • Ikke indbygget mikrofon til stemmestyring
 • Ikke tilslutning for høretelefoner eller tovejs Bluetooth-funktion
 • Ikke IR-lærefunktion
 • Ikke indgang for eksterne musikkilder eller USB-medier
 • Kan ikke sættes i deep/offline standby

Reviews

Tilbehør til Bowers & Wilkins Formation Flex

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-6dB)50-28.000 Hz
Forstærker50 watt
Diskant størrelse1"
Bas størrelse4"

Anmeldelser


4.7
6 anmeldelser
5
5
4
1
3
1
2
0
1
0

Anbefalede produkter