Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Høretelefoner

Bowers & Wilkins C5 Series 2

999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

In-ear-hovedtelefonen til dig, der hverken vil gå på kompromis med lydkvalitet eller design. Vaskeægte audiofil hi-fi, som du kan have med i lommen!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins C5 Series 2 – eksklusiv in-ear-hovedtelefon i audiofil særklasse

  • Fremragende lydkvalitet
  • Eksklusivt og solidt design i aluminium
  • Suveræn bærekomfort
  • Apple iOS-kontrol på kabel
  • Tillader passage af en smule lyd udefra, f.eks. i trafikken
C5 Series 2 er anden generation af højttalerspecialisten B&W’s audiofile in-ear-hovedtelefon C5. Eksklusiv konstruktion i aluminium, avanceret teknologi og halvåbent design giver dig sammen med den unikke justérbare løkke på ørestykket en totaloplevelse i særklasse. Du får også en handy fjernkontrol til iPhone/iPod på kablet.

I forhold til den oprindelige C5 er driversystemet i Series 2-udgaven kraftigt opgraderet, og de nye 9,2 mm drivere præsterer en lydkvalitet, som er helt suveræn for en in-ear-model. Specielt bas og dynamik er på imponerende højt niveau. Det nye, sorte kabel er også opgraderet for at give det sidste pift til lydkvalitet og holdbarhed.

B&W C5 Series 2 fås i sort finish, bæreetui, adaptere og silicone-ørestykker i tre størrelser medfølger.

Hvis du ønsker maksimal isolering imod støj, f.eks. på rejse, anbefaler vi Comply Ear Tips skumpropper (vælg model T400).

B&W C5 Series 2 – ren lyd og avanceret teknologi C5 Series 2 er skabt ud fra B&W’s fornemme traditioner som en af verdens førende højttalerproducenter. Det betyder teknologi i verdensklasse og fuld fokus på den rene og naturtro musikoplevelse ligesom med f.eks. full-size-hovedtelefonerne P5/P7 og PC-højttalerne MM-1. Og hver eneste gang den krystalklare vellyd flyder igennem dine øregange, vil du glæde dig over, at du gav dig selv lov til at investere i topkvalitet.

I modsætning til andre typiske in-ear-hovedtelefoner er C5 Series 2 et halvåbent design, som skærmer effektivt af for omgivelserne uden helt at blokere din hørelse udadtil. Dette er raffineret gjort via B&W’s raffinerede ”Micro Porous Filter”. Denne ”akustiske ventil” giver samtidig membranen optimale arbejdsbetingelser, fordi der ikke opstår uønsket kompression på bagsiden. God lyd og øget komfort i ét.

Suveræn pasform for timelang musiknydelse Den unikke ”Secure Loop”-løkke er den mest iøjnefaldende detalje i designet på C5 Series 2. Løkken kan justeres til at passe præcist til dit øre, så hovedtelefonen sidder urokkelig fast, uden at du behøver at mase den dybt ind i øregangen som på mange andre alternativer. Løkken kan frit af- og påmonteres, alt efter om du foretrækker det reneste look eller den mest stabile placering.

Ud over løkken har B&W lagt en lille ekstra tungstens-vægt ind i designet, så ørestykkernes vægt bliver afbalanceret ind mod øret. Disse detaljer giver tilsammen en utrolig god pasform, så du kan lytte til musik i timevis uden at blive træt.

Skabt til iPod C5 Series 2 har en handy iPod/iPhone-fjernbetjening monteret på kablet. Dermed kan du styre musikken uden at skulle ned og rode i lommerne. Via den indbyggede mikrofon i fjernbetjeningen kan hovedtelefonerne også fungere som headset til iPhone, så du kan modtage opkald og føre samtaler med et enkelt tryk på en knap.*

* Volumen op/ned ifm. iPhone virker kun på iPhone 3GS eller nyere.

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Vægt (kg)0,5
Højde emballage (cm)21
Længde emballage (cm)11
Vægt emballage (kg)0,5
Bredde emballage (cm)6