Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Subwoofer

Bowers & Wilkins ASW610XP

7.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Yderst potent subwoofer, som på trods af sine meget kompakte mål kan matche selv tunge gulvhøjtalere i den dybeste bas.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

ASW610XP – kompakt og ekstremt potent 10” subwoofer

 • Meget dyb bas for en så kompakt subwoofer
 • Masser af råstyrke til både musik og film
 • Fleksible indstillingsmuligheder
 • Kan integreres perfekt i både kompakte og tunge hjemmebiografer
 • Perfekt match til B&W’s 600-serie gulvhøjtalere
ASW610XP er en kompakt og særdeles potent subwoofer, som med massive 500 watt indbygget effekt vil sætte prikken over i’et i enhver ambitiøs hjemmebiograf baseret på B&W’s 600-serie. Og ved musiklytning vil selv et sæt solide gulvhøjtalere få tilført en ekstra dimension med denne dybvandsbombe i baghånden. Du kan selvfølgelig også bruge ASW610XP sammen med andre kvalitetshøjtalere fra Bowers & Wilkins eller andre producenter.

XP = Xtra Powe r
ASW610XP er en anelse større end den billigere ASW610, men den er til gengæld også skabt til at kunne matche et virkelig kraftigt højttalersystem, for eksempel B&W’s egen gulvmodel 603. Heraf XP = Xtra Power!

For at strække ressourcerne til det yderste i det kompakte kabinet har Bowers & Wilkins brugt en ekstremt robust 10” enhed, som fødes af en digital ICEpower Klasse-D forstærker på hele 500 watt. Med disse massive effektressourcer  – og en specialbygget enhed, der kan tåle mosten – kommer du aldrig til at mangle råstyrke i den dybeste oktav.

ASW610XP fås i sort mat eller hvid mat finish.

B&W ASW610XP – maksimal bas fra minimalt kabinet
Med en god subwoofer som ASW610XP kan du spille højere, uden at dit højtalersystem går i knæ, men du kan også udvide frekvensområdet helt ned under høregrænsen – et område, hvor kun de allerfærreste (og allerstørste) almindelige højtalere er i stand til at sige noget som helst. Moderne digital filmlyd kan faktisk rumme information helt ned til 20 Hz, og så er du dernede, hvor ruderne og porcelænet på hylderne begynder at klirre, uden at du hører en lyd fra højtaleren. Velkommen til subwooferland!

Equalizer omgår fysikkens love
ASW610XP har lukket kabinet uden refleksport – en konstruktion, som stiller enorme krav til både kabinettet, forstærkeren og ikke mindst enheden. Teoretisk set skulle sådanne kompakte konstruktioner ikke være i stand til at spille særlig dyb bas, men Bowers & Wilkins ”snyder” fysikkens love med et indbygget equalizer-kredsløb, som elektronisk forstærker den dybeste bas, før signalet sendes til enheden.

Prisen for dette er, at enheden og forstærkeren får helt ekstreme arbejdsvilkår. Derfor er både svingspole, magnetsystem og Kevlar/pap-membranen meget kraftigt dimensioneret, og forstærkeren har fået ekstra høj effekt, så den kan håndtere de voldsomme krav.

Kan optimeres til både film og musik
ASW610XP fungerer lige godt til både film og musik, og den har en knap på bagsiden med tre indstillinger, hvor du kan optimere lyden til det ene eller andet formål (Bass EQ). Indstilling C optimerer subwooferen til mest mulig lydstyrke og dynamik, mens den i indstilling A vil spille så dybt som muligt, samtidig med at bassen bliver strammere og klarere defineret.

Den sidstnævnte indstilling fungerer i de fleste tilfælde bedre til musik, mens den første i mange systemer virker bedre til filmlyd. Der er ingen klippefaste regler, men du har under alle omstændigheder optimale muligheder for at finde den optimale løsning til din stue og din personlige smag.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Perfekt match til B&W’s 600-serie gulvhøjtalere
 • Meget dyb bas for en så kompakt subwoofer
 • Masser af råstyrke til både musik og film
 • Fleksible indstillingsmuligheder
 • Kan integreres perfekt i både kompakte og tunge hjemmebiografer

Begrænsninger

 • Ikke finish i lak eller ægte træfinér

Tilbehør til Bowers & Wilkins ASW610XP

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)24-140
Forstærker effekt (max)500 watt
Bas størrelse10"
Delefrekvenser40-140 Hz
Kabinet typeLukket

Anbefalede produkter