Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Kompakt højtaler (par)

Bowers & Wilkins 705 Signature

25.998,-par

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Forrygende specialversion af 705 S2. Her får du finish og lydkvalitet på ekstremt højt niveau. Nu også i Midnight Blue. Gulvstander fås som tilbehør.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins 705 Signature – eksklusiv og audiofil standerhøjtaler med fantastisk finish og suverænt stereobillede

 • Fantastisk finish i højglanslakeret ægte træ eller Midnight Blue Metallic
 • Nydesignet delefilter med ekstra fine komponenter
 • Suverænt tredimensionelt lydbillede
 • Topmonteret diskant i separat Nautilus-hus
 • Gulvstander fås som ekstratilbehør

B&W 705 Signature er en overdådig specialudgave af den mest eksklusive stativhøjtaler i 700-serien. Kabinettet er udført med en fabelagtig finish i højglanslakeret ægte træ, og designet er yderligere blevet krydret med metalskilt og andre lækkerier. Årestrukturen er matchet individuelt for hvert højtalerpar, så ikke to par er helt identiske. Delefilteret er også blevet redesignet og har fået endnu bedre komponenter end i standardversionen, hvilket giver et hørbart løft til den i forvejen fremragende lyd.

Resultatet er en kompakt standerhøjtaler, som både visuelt og lydmæssigt lever op til ekstremt høje krav. 705 Signature vil fuldende både din boligindretning og din musiknydelse mange år frem i tiden, og du kan glæde dig hver eneste dag over at eje et helt unikt og fantastisk velspillende højtalersæt.

OBS: Nu kan du også nyde 705 Signature i den unikke Midnight Blue Metallic finish, som trækker tråden tilbage til den legendariske Nautilus-højtaler fra Bowers & Wilkins. Med sit ikoniske sneglehus-design og radikale tekniske løsninger står denne unikke konstruktion stadig som en milepæl i hi-fi-historien, og nu kan du være med til at hylde den. Den dybe Midnight Blue finish er bygget op gennem hele syv lag af metallic blå og klar lak, og du kan roligt reservere hæderspladsen i din stue. Denne ekstreme luksushøjtaler kræver opmærksomhed – og den fortjener det!

705 Signature fås i højglanslakeret Datuk finish (ægte træ) eller Midnight Blue Metallic. Gulvstander fås som tilbehør.

Bowers & Wilkins 700 Signature Series – high-end luksus i mellemklassen

700 Signature Series er en eksklusiv specialudgave af 700 S2 serien fra Bowers & Wilkins. Her får du alt det gode fra standardudgaven, blot løftet op på et endnu højere niveau på nogle afgørende punkter. Kabinettet er udført med en fabelagtig finish i højglanslakeret ægte træ eller Midnight Blue Metallic, og designet er yderligere blevet krydret med metalskilt og andre lækkerier. Delefilteret er også blevet redesignet og har fået endnu bedre komponenter end i standardversionen.

Resultatet er en højtalerserie, som både visuelt og lydmæssigt lever op til ekstremt høje krav. 700 Signature Series vil fuldende både din boligindretning og din musiknydelse mange år frem i tiden.

Nautilus og Carbon Dome – en diskant uden mislyde

Bowers & Wilkins’ patenterede Nautilus-diskant har i en årrække og i forskellige udgaver været standard på næsten alle deres højtalere. Nautilus-princippet bygger på et rør, som er monteret på enhedens bagside og nærmest fungerer som en omvendt trompet. Dette rør absorberer effektivt al den lyd, som enheden producerer bagud, så den fremadrettede lyd ikke påvirkes. Og det er jo den, du lytter til på en højtaler.

Den Nautilus-ladede diskant i 700-serien introducerer en helt ny diskant-teknologi fra Bowers & Wilkins: Carbon Dome. Den er det nye mellemled mellem aluminiumsmembranen i 600-serien og den kostbare diamantmembran i 800-serien. En Carbon Dome består af to sektioner. Den forreste del er en blot 30my tyk aluminiumsmembran, der pådampes en tynd kulstofbelægning i en proces kaldet Physical Vapor Deposition (PVD). Den bageste del er en 300my tyk ring af kulfiber, som laser-udskæres til at passe profilen på aluminiumsdomens yderste del og bagefter fastgøres til denne. Resultatet er en dome med fabelagtig stivhed og en opbrudsfrekvens, der er flyttet helt op til 47 kHz – uden overflødig vægt eller andre ulemper!

702 og 705 har diskanten monteret i et separat hus på toppen af kabinettet for at optimere spredningen og forhindre indflydelse fra kabinetvibrationer – igen et princip hentet fra 800-serien. Som på 800-serien er 700-seriens diskanthus også drejet ud af en massiv aluminiumsblok i modsætning til støbt zink på de tidligere CM-højtalere.

Det nye diskanthus er massivt og vejer over 1 kilo, så det er yderst solidt og resonansdødt. Dette design giver også mulighed for at bruge selve huset til køling af diskanten som i 800-serien. God køling er vigtig, fordi det giver lavere driftstemperatur i diskantenhedens spole, og det er til stor gavn for både lydkvalitet og holdbarhed.

Enheden er også mekanisk afkoblet fra kabinettet i de modeller, hvor den sidder monteret i frontbaflen. Her er det blot gjort ved hjælp af en ring af syntetisk gel omkring magnetmotoren, og det giver et hørbart mere klart og tredimensionelt lydbillede.

Continuum (kuhn-tin-you-uhm)

Under udviklingen af den kostbare 800 Series Diamond D3 fandt B&W frem til en erstatning for Kevlar, som ellers har været brugt til membranerne i både deres FST- og bas/mellemtone-enheder siden 1974: Continuum! Ligesom Kevlar er Continuum et vævet materiale, hvor man stadig benytter sig af den kontrollerede opbrydning, men med væsentlige forbedringer i spredningen.

Samtidig er opbrydningen i selve materialet endnu mere kontrolleret end med Kevlar. Forvrængningen kan derfor holdes på et absolut minimum. Med Kevlar kunne B&W konstruere membraner, der næsten opførte sig som ønsket. Continuum-elementerne med deres nye materiale giver en membran, der præcist opfører sig som ønsket – og dermed en forvrængning, der er bragt ned på et bogstaveligt talt uhørt lavt niveau!

Alt dette er teknologi nedarvet direkte fra 800-serien, og du høster frugten af B&W’s pionerarbejde, når den krystalklare lyd flyder ind i din øregang.

Less is more

Delefilteret har stor betydning for højtalerens lydkvalitet, og som i deres dyreste serier har Bowers & Wilkins i 700-serien gjort sammenspillet mellem enhederne så optimalt, at delefilteret kan reduceres til ganske få komponenter. Disse er til gengæld af udsøgt kvalitet og udvalgt gennem en lang række udmarvende lyttetest. Færre komponenter giver en mere direkte signalvej, som igen giver bedre lyd. I Signature versionen er delefilteret er også blevet redesignet og har fået endnu bedre komponenter end i standardudgaven, og det har givet et hørbart løft til den i forvejen meget flotte lydkvalitet.

De kraftige skrueterminaler på bagpanelet sikrer problemfri funktion i hele højtalerens levetid. Du har også mulighed for at bi-wire højtaleren, så du kan vride de sidste ressourcer ud af systemet.

Basrefleks-porten er B&W’s unikke Flowport, som har små fordybninger i mundingen. Overfladen minder om en golfbold og reducerer luftmodstanden, så luften lettere kan passere. Det giver en renere og dybere bas og mindsker samtidig forvrængningen. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fantastisk finish i højglanslakeret ægte træ eller Midnight Blue Metallic
 • Nydesignet delefilter med ekstra fine komponenter
 • Suverænt tredimensionelt lydbillede
 • Topmonteret diskant i separat Nautilus-hus
 • Solidt og resonansdæmpende kabinet
 • Gulvstander fås som ekstratilbehør

Begrænsninger

 • Ikke FST-mellemtone
 • Mangler den allerdybeste bas
 • Kræver en del effekt for at spille rigtig højt
 • Ikke så råstærk som nogle større alternativer

Reviews

Tilbehør til Bowers & Wilkins 705 Signature

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)50-28000 Hz
Frekvensområde (-6dB)45-33000 Hz
Følsomhed88 dB
Impedans8 ohm
Diskant størrelse1"
Bas størrelse6.5"

Anbefalede produkter