Gå til indhold
AudioQuest
Signalkabel (Sæt)

AudioQuest Yukon (RCA)

3.499,-Sæt
Leveringstid 3-4 uger
  -
Meget avanceret signalkabel til ambitiøse anlæg. Ledere i ultrarent PSC+ kobber, fås både i RCA- og XLR-udgave.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Yukon – eksklusivt signalkabel til ambitiøse anlæg

AudioQuest Yukon – eksklusivt signalkabel til ambitiøse anlæg
Yukon er et meget avanceret signalkabel, som ligger tæt op af Water-modellen fra den eksklusive Elements-serie. Den væsentligste forskel er, at du må undvære det aktive 72V DBS-system, og du får også en lidt mindre overdådig NDS-afskærmning. Men lederne er stadig af ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), og du får Air-Tube teknologien, som udnytter luft til at skabe optimale dielektriske forhold omkring lederne.

AudioQuests unikke NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System) er i 3 lag og beskytter signalet særdeles effektivt mod indstråling af RF-støj. Koldsvejsede stik i ekstra rent forsølvet kobber (Hanging-Silver) er blandt de utallige andre lækre detaljer.

Yukon kan for eksempel bruges i et højkvalitets stereosystem til at forbinde separate for- og effekttrin. Det vil også være et fremragende valg til at overføre signalet fra en højkvalitets DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trin.

AudioQuest Yukon signalkabel fås i flere længder og valgfrit i RCA- eller XLR-udgave.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

AudioQuest Rivers Series analoge signalkabler – tre kabelserier til tre behov
Signalkablet har afgørende betydning for lyden fra dit anlæg. Det er her, du kan miste de sidste mikrodetaljer, som gør hele forskellen i jagten på det eftertragtede tredimensionelle lydbillede. Og det er her, at et forkert kabelvalg kan påvirke klangbalancen, så du for eksempel får for meget eller lidt diskant i lyden. Tænk et godt og velmatchet signalkabel med ind i budgettet, når du sammensætter dit anlæg. Så får du den maksimale lydvaluta for dine penge!

Rivers-serien er analoge signalkabler i topkvalitet. Du får en lang række af de avancerede tekniske løsninger fra den eksklusive Elements-serie, men til en pris, hvor almindelige musikentusiaster også kan være med. Alle Rivers Series-modeller fås valgfrit med RCA- eller XLR-stik.

RED RIVER: Indgangsmodellen til Rivers-serien. Et avanceret triple-balanceret kabel med kvalitet i alle detaljer. De massive ledere er i rent LGC-kobber (Long-Grain Copper), som præsterer overlegent i forhold til det OFC-kobber, som bruges i mange konkurrerende produkter. De koldsvejsede stik er forgyldte, og du får også den unikke NDS-afskærmning, som beskytter signalet mod indstrålet elektromagnetisk støj (RF).

MACKENZIE: Samme grundprincip som Red River, men lederne er her af ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), hvor overfladen er dobbeltpoleret så ekstremt ren og jævn, at signaloverførslen overgår alle andre typer kobberledere, selv uden forsølvning. Du får også en mere avanceret 3-lags udgave af NDS-systemet, og stikkene er udført i en finere kvalitet kobber, som tilmed er forsølvet for optimal ledningsevne (Hanging-Silver).

YUKON: Dette avancerede kabel ligger tæt op af Water-modellen fra den eksklusive Elements-serie. Den væsentligste forskel er, at du må undvære det aktive 72V DBS-system, og du får også en lidt mindre overdådig NDS-afskærmning. Men lederne er stadig af ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), og du får Air-Tube teknologien, som udnytter luft til at skabe optimale dielektriske forhold omkring lederne. Et signalkabel til virkelig seriøse anlæg.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Wil
Holland
3/29/2024

Dette signalkabel sammenlignet med Red River og Mackenzie. Dermed var det mærkbart, at mellemtonen kom bedre ud med Yukon. Kablet var også mere gennemsigtigt i lydbilledet. Selvom Mackenzie sammenlignet med Red River var rentabel. Alligevel ønskede jeg at inkludere Yukon i sammenligningen. Og det var bestemt sammenligningen værd. . Min konklusion er, at det er værd at vælge gode signalkabler. Det opgraderer installationen meget, efter min mening. Jeg har haft installationen i x antal år nu, og med Yukon får jeg mere ud af det. Det havde jeg ikke indset før. Det var først, da det forrige signalkabel mislykkedes, jeg anede ikke hvorfor, tilsluttet et andet signalkabel (som jeg stadig havde liggende) bemærkede jeg, at der var en forbedring. I øvrigt fra samme mærke, men anden type. Som et resultat af denne forbedring tænkte jeg: dette kunne smage som mere. Resten er historie.

Wil
Holland
Loek
Holland
3/1/2024
Loek
Holland
Klaus
Tyskland
12/29/2023

Lyden er meget afbalanceret og rig på detaljer. Rimelig værdi for pengene.

Klaus
Tyskland