Gå til indhold

AudioQuestWater (RCA)Signalkabel (Sæt)

Meget avanceret signalkabel til ægte audiofile anlæg. Ledere i ultrarent PSC+ kobber, fås både i RCA- og XLR-udgave.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Water – eksklusivt signalkabel til anlæg i high-end-klassen

AudioQuest Water – eksklusivt signalkabel til anlæg i high-end-klassen
Water er indgangsmodellen til den eksklusive Elements-serie af analoge signalkabler. Et meget avanceret triple-balanceret kabel, der ligesom de dyrere modeller inkluderer brugen af AudioQuests unikke 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS "mætter" isoleringen via et elektrostatisk felt, så den ikke absorberer energi fra selve signalet.

Lederne er af ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+), hvor overfladen er så ekstremt ren og jævn, at signaloverførslen overgår alle andre typer kobberledere, selv uden forsølvning. Andre eksklusive detaljer er Air-Tube isoleringen, hvor de enkelte ledere er omgivet af et polyetylen-rør for at udnytte lufts suveræne egenskaber som elektrisk isoleringsmateriale.

AudioQuests unikke NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System) er i hele 6 lag og beskytter signalet yderst effektivt mod indstråling af RF-støj. Stik i ekstra rent forsølvet kobber (Hanging-Silver) er blandt de utallige andre lækre detaljer.

Water kan for eksempel bruges i et high-end-system til at forbinde separate for- og effekttrin. Det vil også være et fremragende valg til at overføre signalet fra en højkvalitets DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trin.

AudioQuest Water signalkabel fås i flere længder og valgfrit i RCA- eller XLR-udgave.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

 

Tekniske specifikationer

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa