Gå til indhold

AudioQuestNRG Dragon SourceStrømkabel

High-end strømkabel til de allermest eksklusive lyd- og billedkilder. 72V DBS-system og ledere i PSC+ kobber og PSS sølv.
stk62.499,-
Forventes på lager 16. april 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest NRG Dragon Source – high-end strømkabel til de allermest eksklusive lyd- og billedkilder

NRG Dragon Source er et eksklusivt high-end strømkabel, der kan være med til at give det sidste touch af definition og detaljer fra et high-end komponent som en lydkilde, en billedkilde eller en audiofil forforstærker.

NRG Dragon Source er lavet til high-end komponenter med et moderat strømbehov. Det kan for eksempel være en audiofil forforstærker eller en eksklusiv pladespiller. Skal du i stedet fodre ekstremt strømkrævende komponenter som et high-end forstærkertrin eller et Niagara-strømfilter, der skal forsyne hele dit system, så kan du med fordel vælge et Dragon-kabel i større tykkelse.

Ekstreme AudioQuest-løsninger for maksimal ydelse
Afskærmningen er naturligvis totalt gennemført med den konsistente Ground Noise-Dissipation-teknologi. Men til forskel fra de underliggende serier får du med NRG Dragon Source både 72V DBS-systemet og ledere i massivt og kostbart PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+) og PSS (Solid Perfect-Surface Silver). DBS minimerer indflydelsen fra isoleringsmaterialet og med deres ultraglatte overflade har PSC+ og PSS helt suveræne lederegenskaber.

NRG Dragon fås i længder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

Highlights

  • Ekstremt lav modstand for hurtige og ukomprimerede strømtræk
  • Optimeret til brug sammen med kildekomponenter
  • Ledere i PSS (Solid Perfect-Surface Silver) og massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniske specifikationer

AWG16
Leder overfladeareal1,31 mm2