Gå til indhold
AudioQuest NRG Dragon High-Current Strømkabel

AudioQuestNRG Dragon High-CurrentStrømkabel

High-end strømkabel til ekstremt audiofile anlæg og kompromisløse strømfiltre. 72V DBS-system og ledere i massivt PSC+ kobber og PSS sølv.
stk43.899,-
Leveringstid 3-4 uger
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest NRG Dragon High-Current – high-end strømkabel til strømkrævende og ekstremt audiofile anlæg

NRG Dragon High-Current er et eksklusivt high-end strømkabel, der kan være med til at give det sidste touch af definition og detaljer i et audiofilt anlæg, eller forsyne hele dit system med strøm gennem et strømfilter.

NRG Dragon High-Current er lavet specielt til ekstremt strømkrævende komponenter som for eksempel high-end forstærkertrin. Du kan også bruge det til at føde et af de kompromisløse Niagara-strømfiltre* fra AudioQuest, så hele dit system kan yde maksimalt uden tab i lyddetaljer fra indstrålet støj. Skal du bruge strøm til en forforstærker, en billedkilde eller en lydkilde som en pladespiller, kan du med fordel vælge et Dragon-kabel i en mindre tykkelse.

Ekstreme AudioQuest-løsninger for maksimal ydelse
Afskærmningen er naturligvis totalt gennemført med den konsistente Ground Noise-Dissipation-teknologi. Men til forskel fra de underliggende serier får du med NRG Dragon High-Current både 72V DBS-systemet og kraftige 11 AWG ledere i massivt og kostbart PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+) og PSS (Solid Perfect-Surface Silver). DBS minimerer indflydelsen fra isoleringsmaterialet og med deres ultraglatte overflade har PSC+ og PSS helt suveræne lederegenskaber.

NRG Dragon fås i længder fra 1 til 3 meter. Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

* NRG Dragon High-Current fås i en version med 20 ampere-stik til bestemte strømfiltre fra f.eks Niagara-serien. Kontakt din HiFi Klubben butik for vejledning og bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

Highlights

  • Ekstremt lav modstand for hurtige og ukomprimerede strømtræk
  • Ekstremt tykke ledere (3 x 11 AWG)
  • Ledermateriale: PSS (Solid Perfect-Surface Silver) og massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) med Radio Frequency Noise Trap
  • Ground Noise Dissipation Technology

Tekniske specifikationer

Leder overfladeareal4,17 mm2