Gå til indhold
AudioQuest
USB-kabel

AudioQuest Forest USB-C to USB-C

599,-stk
Leveringstid 3-4 uger
Eksklusivt USB-C kabel med avanceret teknologi. Få alle detaljerne uskadt frem, når du nyder musik fra computeren via USB-C.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C – seriøst USB-kabel til seriøse anlæg

 • Eksklusive LGC-kobberledere forsølvet med 5% sølv
 • 3-lags NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) til eliminering af RF-støj
 • Forsølvede kontaktflader (Direct-Silver)
 • Stik udført i rent kobber
 • Solid konstruktion

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C er et seriøst USB-kabel med virkelig fornem signaloverførsel. USB-C er standarden på en række nyere enheder, heriblandt MacBook, Android-enheder, nyere computere m.fl. Med dette kabel kan du overføre data mellem disse enheder, og du kan også bruge kablet til at spille musik over D/A-konvertere og høretelefoner med USB-C indgang.

De massive ledere i LGC-kobber er forsølvet med fire gange så meget sølv som i den mere økonomiske Cinnamon-serie. En 3-lags NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrøm mod indstrålet RF-støj, og de solide metalstik har forsølvede kontaktflader for optimal ledningsevne (Direct-Silver). Et virkelig seriøst USB-kabel, som vil leve op til kravene hos selv meget kritiske brugere.

AudioQuest Carbon USB-C to USB-C fås i flere længder. 

AudioQuest USB-kabler – høj kvalitet til alle behov

USB-kabler bruges i hi-fi-sammenhæng især til at overføre digitale lydsignaler fra PC/Mac over til en ekstern D/A-konverter (DAC) eller en forstærker med tilsvarende digital indgang. Med en højkvalitets musikfil (evt. i 24-bit HD-format) og et godt USB-kabel kan du på denne måde opnå en lydkvalitet fuldt på højde med markedets bedste CD-afspillere.

Som med andre digitalkabler er den største udfordring for USB-kablet at undgå udtværing af signalet i det digitale tidsdomæne, også kendt som jitterstøj. Jitter er ødelæggende for mikrodetaljerne og dermed for det eftertragtede luftige og tredimensionelle lydbillede.

AudioQuest designer deres USB-kabler til at minimere forvrængning over en ekstremt bred båndbredde, så du får den fulde lydkvalitet på anlægget. Du kan vælge mellem flere serier af USB-kabler fra AudioQuest, som dækker hele spektret fra budgetklasse til meget ambitiøse systemer. Så der er garanteret også en løsning, der passer til dit behov og dit anlæg.

OBS: HiFi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Eksklusive LGC-kobberledere forsølvet med 5% sølv
 • 3-lags NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) til eliminering af RF-støj
 • Forsølvede kontaktflader (Direct-Silver)
 • Stik udført i rent kobber
 • Solid konstruktion

Begrænsninger

 • Ikke 72V Dielectric Bias System

Tilbehør til AudioQuest Forest USB-C to USB-C

Tekniske specifikationer

Noise-Dissipation SystemJa
AfskærmningJa
RetningsbestemtNej
Dielectric-Bias SystemNej

Anbefalede produkter