Gå til indhold
AudioQuest
Optisk kabel

AudioQuest Forest

2.099,-stk
Leveringstid 3-4 uger
  -
Solidt, elegant og velfungerende optisk kabel til anlæg i budgetklassen. Fås i mange længder fra 0,75 helt op til 16 meter!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Forest Optical – højkvalitets optisk digitalkabel til fornuftig pris

  • Optisk fiber med lav lysspredning
  • Lav jitter-forvrængning
  • Præcisionspolerede endeflader på fiberen
  • Solidt og elegant design
  • Fås i mange længder fra 0,75 helt op til 16 meter
AudioQuest Forest Optical – højkvalitets optisk digitalkabel til fornuftig pris
Forest er det mest økonomiske optiske digitalkabel fra AudioQuest. Her får du solid og seriøs konstruktion, og den elegante udførelse i sort og grøn er en fornøjelse for øjet. Et godt valg til anlæg i budgetklassen.

Forest kan for eksempel bruges til at overføre din digitale TV-lyd til en surround-receiver eller en digital forstærker. Du kan også bruge det til CD-afspiller, DVD/Blu-ray, musikstreamer eller en PC med optisk udgang fra lydkortet.

I modsætning til digitale coaxial-kabler, som sender elektriske impulser, så overfører et optisk kabel signalet via LED-lysglimt. Det har den fordel, at signalet ikke forstyrres af udefra kommende støj, og der kan ikke opstå stelsløjfer som ved coaxial-kabler.

AudioQuest Forest optisk digitalkabel fås i mange længder fra 0,75 til 16 meter.

AudioQuest optiske digitalkabler – fire kabelserier til fire behov
Optiske digitalkabler fra AudioQuest kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Den væsentligeste forskel består i kvaliteten af den brugte optiske fiberleder. Det handler først og fremmest om at undgå spredning af lyset undervejs, da dette vil give unøjagtigheder i datastrømmen og stresse fejlretningskredsløbene i din forstærker eller receiver. En bedre fiberleder giver kort sagt færre fejl og dermed bedre lydkvalitet.

FOREST: Økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til en fornuftig pris. Kabel og stik er solidt og elegant udført, og den optiske fiber er af høj kvalitet, så der ikke sker mere spredning og tidsforskydning af signalet end højst nødvendigt. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.

CINNAMON: Samme grundlæggende løsning som i Forest-serien, men med en mere eksklusiv fiberleder, som reducerer spredning og forvrængning yderligere. Kablet til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.

CARBON: I denne serie består den optiske leder ikke af én, men hele 19 tynde enkeltledere. Det betyder, at lyset bevæger sig i snævrere vinkler, hvilket minimerer spredning og forvrængning. En meget ambitiøs løsning, som også bruges i den eksklusive Vodka-serie. 

VODKA: Her består den optiske leder af hele 217 ekstremt tynde enkeltledere. Lyset kan kun bevæge sig ind i den enkelte leder i en ekstremt snæver vinkel, og der er derfor langt mindre risiko for spredning og tidsforskydning af signalet. Et eksklusivt kabel, der kan leve op til kravene i selv meget dyre anlæg.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

StikToslink

Anmeldelser


4.6
19 anmeldelser
5
13
4
5
3
1
2
0
1
0

Anbefalede produkter