Gå til indhold
AudioQuest Fire (RCA) Signalkabel

AudioQuestFire (RCA)Signalkabel (Sæt)

Kompromisløst signalkabel til high-end-systemer i den helt tunge klasse. Fås både i RCA- og XLR-udgave.
Sæt18.599,-
Ikke på lager
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Fire – kompromisløst signalkabel til anlæg i den tunge high-end-klasse

AudioQuest Fire – kompromisløst signalkabel til anlæg i den tunge high-end-klasse
Fire er et kompromisløst signalkabel, som kan matche high-end-systemer i den helt tunge kvalitetsklasse, for eksempel som forbindelse mellem et separat for- og effekttrin. Det vil også være et definitivt valg til at overføre signalet fra en high-end DAC eller til/fra et tilsvarende RIAA-trin.

Lederne i det triple-balancerede design er udført i massivt PSS-sølv (Perfect-Surface Silver) – et ultimativt og kostbart materialevalg. Air-Tube isoleringen i FEP (Flour-Polymer) har forøget diameter i forhold til Wind-modellen, så endnu mindre af lederen rører ved isoleringen ved ethvert givet tidspunkt. Dermed sker der også mindre påvirkning af lederen fra isoleringen.

8-lags NDS-afskærmning mod RF-støj, 72V DBS-system (Dielectric-Bias System) og ekstra fine stik i ultrarent forsølvet kobber (Hanging-Silver) er blandt de utallige andre lækre detaljer.

AudioQuest Fire signalkabel fås i flere længder og valgfrit i RCA- eller XLR-udgave.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

Tekniske specifikationer

Dielectric-Bias SystemJa
Noise-Dissipation SystemJa
Farvebeskrivelse0,5 meter