Gå til indhold
AudioQuest
HDMI-kabel

AudioQuest Cherry Cola

8.199,-stk
Leveringstid 3-4 uger
Eksklusivt aktivt HDMI-kabel specielt velegnet til stabil og støjfri overførsel af 4K-signaler over længere afstande.

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Cherry Cola – aktivt HDMI-kabel til 4K og lange kabeltræk

  • Hybrid aktiv HDMI/optisk konstruktion
  • Særdeles velegnet til overførsel af 4K-signaler over længere afstande
  • Understøtter 18Gbps op til 30 meter (4K)
  • NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) til eliminering af RF-støj
  • Stik udført i rent kobber med forsølvede kontaktflader (Direct-Silver)
Cherry Cola er et eksklusivt HDMI-kabel, som er ideelt til overførsel af Full-HD og 4K-signaler over større afstande, typisk fra billedkilde til projektor i større rum. Selve lederne er udført i højkvalitets optiske fibre, som er næsten immune over for indstråling af støj og derfor specielt velegnede til lange kabeltræk.

I det første HDMI-stik ved billedkilden sidder en aktiv HDMI-til-optisk omformer, som konverterer signalet til optisk overførsel. Og i den anden ende af kablet konverteres det tilbage til HDMI, så du kan tilslutte din projektor. HDMI-portene leverer den nødvendige strøm, så du ikke skal tænke på andet end at tilslutte kablet i den rigtige retning én gang for alle. Resten kører som et helt normalt HDMI-kabel.

Maksimal sikkerhed mod støj og fejl
Den eksklusive NDS-afskærmning fra AudioQuest (Noise-Dissipation System) er med til yderligere at beskytte signalet mod indstrålet RF-støj, og for at sikre den optimale kontakt er alle kontaktflader i stikkene forsølvet direkte oven på kobberet (Direct-Silver). Cherry Cola er kort sagt HDMI-kablet til dig, der vil have maksimal sikkerhed mod støj og datafejl, specielt når du skal overføre 4K-signaler over større afstande.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

Tekniske specifikationer

Ethernet kompatibelJa
ARC kompatibelJa
Noise-Dissipation SystemJa
RetningsbestemtJa
UL-CMP/FT-6 certificeretJa