Gå til indhold
AudioQuest
Optisk kabel

AudioQuest Carbon

1.999,-stk
Leveringstid 3-4 uger
Elegant og avanceret optisk kabel, der giver dig alle detaljer med, når du lytter. Fås i længder fra 0,75 til 5 meter.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Carbon Optical – eksklusivt optisk digitalkabel til seriøse anlæg

  • Eksklusiv optisk fiber med 19 enkeltledere og lav spredning
  • Meget lav jitter-forvrængning
  • Præcisionspolerede endeflader på fiberen
  • Solidt og elegant design
  • Fås i længder fra 0,75 til 5 meter
Carbon er et avanceret optisk digitalkabel fra AudioQuest. Lederen er opbygget af 19 tynde optiske fibre i stedet for én, og denne konstruktion giver en langt mere præcis styring af LED-lyssignalet i kablet.

Den lave spredning minimerer udtværing og dermed forvrængning af det digitale signal. Her kan du trygt stole på, at selv de mindste detaljer i lyden når uskadt frem. En kvalitetsløsning til seriøse anlæg.

Carbon er et oplagt valg, hvis du for eksempel har et godt anlæg og bruger digital signaloverførsel mellem en trådløs musikstreamer (f.eks. Sonos, HEOS eller Bluesound) og forstærker/receiver. Eller hvis du har din CD-afspiller koblet til en ekstern DAC, alternativt en forstærker med digitale indgange.

I modsætning til digitale coaxial-kabler, som sender elektriske impulser, så overfører et optisk kabel signalet via LED-lysglimt. Det har den fordel, at signalet ikke forstyrres af udefra kommende støj, og der kan ikke opstå stelsløjfer som ved coaxial-kabler.

AudioQuest Carbon optisk digitalkabel fås i længder fra 0,75 til 5 meter.

AudioQuest optiske digitalkabler – fire kabelserier til fire behov
Optiske digitalkabler fra AudioQuest kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Den væsentligeste forskel består i kvaliteten af den brugte optiske fiberleder. Det handler først og fremmest om at undgå spredning af lyset undervejs, da dette vil give unøjagtigheder i datastrømmen og stresse fejlretningskredsløbene i din forstærker eller receiver. En bedre fiberleder giver kort sagt færre fejl og dermed bedre lydkvalitet.

FOREST: Økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til en fornuftig pris. Kabel og stik er solidt og elegant udført, og den optiske fiber er af høj kvalitet, så der ikke sker mere spredning og tidsforskydning af signalet end højst nødvendigt. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.

CINNAMON: Samme grundlæggende løsning som i Forest-serien, men med en mere eksklusiv fiberleder, som reducerer spredning og forvrængning yderligere. Kablet til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.

CARBON: I denne serie består den optiske leder ikke af én, men hele 19 tynde enkeltledere. Det betyder, at lyset bevæger sig i snævrere vinkler, hvilket minimerer spredning og forvrængning. En meget ambitiøs løsning, som også bruges i den eksklusive Vodka-serie.

VODKA: Her består den optiske leder af hele 217 ekstremt tynde enkeltledere. Lyset kan kun bevæge sig ind i den enkelte leder i en ekstremt snæver vinkel, og der er derfor langt mindre risiko for spredning og tidsforskydning af signalet. Et eksklusivt kabel, der kan leve op til kravene i selv meget dyre anlæg.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

StikToslink

Anmeldelser


5.0
3 anmeldelser
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0