Gå til indhold
AudioQuest
AES/EBU-kabel

AudioQuest Carbon

3.299,-stk
Leveringstid 3-4 uger
Seriøst og avanceret AES/EBU-kabel, som vil give dig en særdeles støjfri overførsel af dine digitale musiksignaler. 
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Carbon – seriøst digitalt AES/EBU-kabel til seriøse anlæg

  • Eksklusive LGC-kobberledere forsølvet med 5% sølv
  • 5-lags NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) til eliminering af RF-støj
  • Dobbelt afskærmning i folie og kobbervæv
  • Forsølvede kontaktflader (Hanging-Silver)
  • XLR-stik udført i rent kobber
AudioQuest Carbon – seriøst digitalt AES/EBU-kabel til seriøse anlæg
Carbon er et seriøst AES/EBU-kabel med virkelig fornemme præstationer. Den massive LGC-leder er kraftigere end i den mere økonomiske Cinnamon-serie, og sølvindholdet er firedoblet til 5%.

En 5-lags NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrøm mod indstrålet RF-støj, og de solide metalstik har forsølvede kontaktflader for optimal ledningsevne (Hanging-Silver). Et virkelig flot udført AES/EBU-kabel til krævende brug.

AudioQuest Carbon AES/EBU-kabel fås i flere længder. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

AudioQuest AES/EBU-digitalkabler – tre kabelserier til tre behov
Digitale AES/EBU-kabler er konstrueret til den professionelle AES/EBU-standard for balanceret digital signaloverførsel. Dette specielle kabel bruges primært i forbindelse med digitalt hi-fi-udstyr i high-end-klassen (f.eks. fra Lyngdorf, NAD eller Cambridge Audio).

Et godt AES/EBU-kabel er konstrueret til at sikre en stabil og præcis 110 ohm impedans. Det skal herudover have en meget høj båndbredde og et minimalt signaltab, og det skal skærme maksimalt mod indstrålet elektromagnetisk støj, uanset længde.

Du kan vælge mellem tre serier af AES/EBU-kabler fra AudioQuest, som dækker hele spektret fra budgetklasse til meget ambitiøse systemer. Så der er garanteret også en løsning, der passer til dit behov og dit anlæg.

CINNAMON: Et solidt og lækkert udført AES/EBU-kabel med leder i højkvalitets LGC-kobber (Long-Grain Copper). LGC-kobber har bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. Lederen er tilmed forsølvet (1,25%) for ekstra fine elektriske egenskaber dér, hvor signalet primært løber, nemlig på ledernes overflade. Et lækkert kabel med flotte tekniske præstationer.

CARBON: Seriøst kabel med eksklusive detaljer, som løfter præstationerne op i den virkelig fornemme klasse. LGC-lederen er kraftigere, og sølvindholdet er firedoblet i forhold til den mere økonomiske Cinnamon-serie. XLR-stikkene er forsølvet (Hanging-Silver), og du får en mere avanceret udgave af NDS-systemet, som eliminerer indstrålet højfrekvent støj. Et kabel, som kan leve op til meget store udfordringer.

COFFEE: Her er du definitivt trådt ind i den audiofile klasse. Du får det unikke DBS-system, som via en 72V-spænding mætter isoleringen, så den ikke optager elektrisk energi fra selve signalet. Den massive leder er forsølvet med hele 10% sølv, og en overdådig 7-lags NDS-afskærmning (Noise Dissipation System) beskytter den digitale datastrøm mod RF-støj. Teknologi i verdensklasse til dig, som nægter at lade et kabel begrænse din lytteoplevelse!

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

 

Tekniske specifikationer

AWG24